Здравейте пиша ви отново, за да ви помоля за съвет.Ще ви разказжа историята накратко.Всичко започна преди около 7 месеца аз съм на 13, а той преди дни навърши 12. Зная, че сме малаки, но мисля, че любовта в тези години е най-сладка, а й това че аз съм по-голяма....Харесах го от пръв поглед, както и той мен.Грешката ми беше, че действах чрез посредници : карах ги да му кажат, че го харесвам.След това тпй беше поискал да се запознаем, отидох той съ глътна езика и се изчерви..Запознахме се.Продължаваха погледите.Един ден аз го попитах "Изпитваш ли нещо към мен " и той каза "Ще си помисля" така и не отговори..Знаех, че ме харесва - беше го казал на всички, но го беше срам да ми го каже.Мина малко време,започна да огасва, да не ме гледа, да не си говорим изобщо (не, че си бяхме говорили, защото го беше срам)отрязваше ме..и така трябваше да се примира с това. Преди около месец си писахме смс, пак ем отряза, но този път искаше да ме целуна от съжаление (отказах). На великден без да искам му изпратих един спам по фейсбука и той ми каза да го оставя намира и ме напсува,.Обиди ме много и реших да му затворя устата.Казах му, че никога не съм го ахресвала и съм си гадже със Митко.От тогава всичко се промени, започна да ме гледа постоянно да си говорим, понеже отсъстваше няколко дни от седмицата и мина класното му майка му ме помоли да разбера на каква тема е било, говорих янколко пъти с нея по телефона .Дадох му отговорите като дойде...и всичко беше упер.Усмихваме се.Отидох при него казах му, че го харесвам и го попитах имам ли шанс отново каза, че ще си омисли, боя се да не стане като преди моля ви дайте съвет.