.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Колан-гащи

Здравейте,
    Искам да ви попитам относно за колан-гащите...
    Използвате ли? Има ли ефекти и след колко време?

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    За какво става на въпрос
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    И аз не разбирам.Какви са тези "колан-гащи" ?
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Да не е оформящо бельо?

Повече от фен
    ^ Най - вероятно за оформящо бельо става въпрос. Ами, какъв ефект да има - като го обуеш ти стяга, но ти прибира малко от малко тлъстинките по ханша и корема, но носиш ли го прекалено дълго положението става страшно - първо, че свикваш с него и не можеш да се понасяш без да си стегната като в менгеме, и второ - кожата ти там ще стане доста по - отпусната от преди ии нали се сещаш, един ден като все пак трябва да се покажеш било то на плаж, басейн или каквото и де е, положението ще е доста зле. Съвсем друго е, ако ще го ползваш само за официали поводи, когато трябва да си в по - вталена рокля. Тогава няма нищо да ти стане от 1 - 2 пъти в месеца (:
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Имаш предвид оформящо бельо като това или по-дълго примерно?

Ами аз не съм използвала такова. Но принципното ми мнение е, че такова бельо е удачно да се носи само за някое събитие (примерно бал). Не знам доколко е удобно, обаче, колкото и да го хвалят, че не се усеща. Обаче някак си не бих го облякла за дискотека или нещо друго, защото представи си нажежената ситуация, в която си натясно с момчета и той изведнъж "ъъ? малко повече плат от нужното??"
    И, разбира се, смятам, че по-добре човек да спортува, така че да няма нужда от подобно нещо

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от suNnykaty96
    ^ Най - вероятно за оформящо бельо става въпрос. Ами, какъв ефект да има - като го обуеш ти стяга, но ти прибира малко от малко тлъстинките по ханша и корема, но носиш ли го прекалено дълго положението става страшно - първо, че свикваш с него и не можеш да се понасяш без да си стегната като в менгеме, и второ - кожата ти там ще стане доста по - отпусната от преди ии нали се сещаш, един ден като все пак трябва да се покажеш било то на плаж, басейн или каквото и де е, положението ще е доста зле. Съвсем друго е, ако ще го ползваш само за официали поводи, когато трябва да си в по - вталена рокля. Тогава няма нищо да ти стане от 1 - 2 пъти в месеца (:
    Общо взето се получава психическа зависимост.. Същото както някои момичета не излизат без грим, защото не се харесват..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на babity
    Купих си за бала. Много е удобно и беше единствения начин да се справя с някои проблеми... Понякога го слагам през лятото под рокля, както казаха по - горе, но наистина става дума за макс 3-4 пъти годишно. Не бих се възприела 24/7 с такова нещо.

Повече от фен Аватара на Greshka
    Нямам. Не нося, защото не ми е трябвало до сега.Доколкото знам май се използва след като родиш или за да седят дрехите по-добре.Спомням си, че преди рекламираха по телевизията някакво такова бельо, но беше нещо като боди. Стягаше корема,бедрата и дупето.

Преди време ползвах тозо отслабващ клин отслабващ клин и бях доволна от него. слагала съм го максимум 5 пъти за цялата година, но имаше добър визуален ефект!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си