- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Удоволствие
Девствена съм, но мога да си вкарам пръст-два в вагината, но не ми е приатно. Такова ли е и усещането при секс![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Ами.. как да ти кажа.. и на мен не ми е приятно с пръсти, обаче с пенис е различно.
Първите пъти не е кой знае кво, ама с повече практика удоволствието почва да се засилва.
на околовръстното сигорно .. немога да разбера деца по на 14 кат нея се дават ида ги чукат насам натам .. срамно .. и се гордееш с това ?
Внимавай как ми говориш , може да съм баща ти!
Като те отворят не боли толкова.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Ти си най-неграмотното човече в този форум... в един от постовете беше написал дори "иЗкам..." Да взема да ти купя един учебник за 7-8 клас ?Първоначално написано от kucheto1234
Извинете за оффтопика.
По темата : От това , което знам , при секс е много по-добре от това да се самозадоволяваш сама.
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
пхаха то си е моя работа как ще пиша .. аз ,че знам как да пиша , знам , но просто си пиша ей така .. няма да се старая без правописни грешки ся .. пуу голяма работа .. кат почнете ся големите разбирачи ми става лошоПървоначално написано от Grassh0pper
![]()
Внимавай как ми говориш , може да съм баща ти!
Е явно нищо не знаеш ... Толкова е индивидуално и според зависи от настроениетоПървоначално написано от Grassh0pper
) Жената е сложно комплексно НЕЩО , което трудно може да разбере ЧОВЕК. Така че не се мъчете да ги анализирате .
Проблема е, че пръстите са твой, като хванеш някой да помага е друго![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Няма значение твой или чужди пръсти, чувството си е неприятно, има си органи предназначени за там хахаПървоначално написано от straus
![]()
Струва си да живееш за деня в който ще умреш!
Пхаха доколкото знаеш ако самозадоволяването беше по-добре тогава нямаше да се прави секс DUH.Първоначално написано от Grassh0pper
![]()
![]()
верно ли ви е неприятно с пръсти бе? Баси ужаса, ние поне се кефим на чекиите
А на младата госпожица сигурно и е неприятно, щото сигурно още не и никнат косми там....
Колкото до Maceto96 или там както беше, ти от къде знаеш ква е разликата? Нали само в гъза даваш?![]()
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
Първоначално написано от SexyBitch
авее хора ????? вие ако не може сами да си доставите удоволствие ,кой чакате ????
Кое си требе, оно си го сака!
Първоначално написано от ellisabetth
Само дето някои хора с два пръста такива неща могат да ти причинят ,че да не знаеш къде си половин час![]()
Е чак пък толкова... тряа имаш пръсти на баскетболист![]()
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
След няколко години ще работиш на околовръстното, колко лошоПървоначално написано от Maceto96
![]()
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
Това е една от разликите между момчетата и мъжете пич.Не всичко в секса е ръганйеПървоначално написано от the_man
))И въобще не ти трябват пръсти на баскетболист повярвай ми.
![]()
Да ве ужасПървоначално написано от the_man
![]()
горките момичета
А вярно ли е, че чекията е по-добра от сексаспоред някой е тъй
ти пък от де знаеш?? нали си го правила само анално/орално ?Първоначално написано от Maceto96
![]()
I Love YOU baby![]()
![]()
Напълно съм съгласна с devil69, много зависи кой, кога и как. Някой може да се мъчи 2 часа да ти докара оргазъм, а друг за 10 мин да те подлуди с една ръка (дори и да не е завряна еди къде си ) . . .та за авторката на темата : мацка, не се притеснявай имаш достатъчно време да опиташ от всичко и тогава чак ще можеш толкова смело да заявяваш кво ти харесва и кво не
![]()