- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- тясно0
Днес щяхме да правим с новата ми приятелка за първи път секс и стана фала. Първо нашата я било срам да се съблече и да я гледам под кръста, викам ОК (прежалих се ама пак си е секс ;д) Легнахме натискаме се обарвахме се без да прониквам в нея, съблякохме се и тя остана само по прашки. Легнах върху нея и тя ми вика давай направо, разгорещена и подмокрена съм вече. Аз реших, че щом ми го е казала ще е истина. Свалих и прашките без да я гледам, че да не писне нещо и се опитва да и го вкарам ама неще. Мъчих се около минута може би, ама не стана. Реших да я разширя малко с пръсти, но се оказа, че е много тясна (девствена е) и че няма смисъл да я мъча с любовната писалка пак ;д Играх си с пръсти много лекичко, с единия прониквам , а с другите масаж отвън и тя взе, че свърши и реших да не я мъча, а да оставя за другия път истинския секс. Та въпросът ми е нормално ли да е тясна, колкото един пръст ??
^Ако направи така ще умори от болка момичето бе мен...
Първо трябва да я предразположиш и да й отделиш повече време за любовни игри преди самия акт,за да е максимално възбудена,иначе много ще я заболи.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
М, да.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Абе трябва си малко смелост, той така може да я лигави няколко пъти и да не свърши работа..Първоначално написано от Greennight
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Така е пич. Давай смело следващия път не се притеснявай![]()
разбирачо, по-добре млъкни. не ми е за първи път да съм с девствена, едната с която бях беше като буркан бацеПървоначално написано от abvd
![]()
Еми някои момичета са по-тесни, а и като е девствена логично, че няма да ти е много лесно. Давай смело, то така или иначе ще я боли...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
епаа може бе![]()
em tsipa i ne e otvoren ...Първоначално написано от Greennight
![]()
Помогни си със къртач!![]()
![]()
"If you look like an idiot it's probably punk."
Е това мнение ме разби..Първоначално написано от Sirius
![]()
![]()
![]()
![]()
Мойтъ' е най-красива!
Първоначално написано от qkatupalka1
![]()
![]()
Някое момиче е решило да си загуби девствеността за втори път.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Или даваш смело,но внимателно.. Или отделяш малко повече на любовните игри,за да я предположиш,отпусниш и възбудиш..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Вместо да се кефиш, че е тясно ти се вайкаш ! Дали е нормално не знам , ама съм чула,че е хубавао !Хубаво си направил,че не си я мъчил! Карай го по-бавно ,въпреки,че то няма как да стане без да я заболи щом е девствена..
![]()
no exit
боже опази ... срам я да я гледаш, ама тръгнала да прави секс .. оф, ужассссссссссс
Ама много сте изкуфяли бе хора ..
По темата .. Аз бях като твойта приятелка .. Също бях адски тясна и първите няколко опита не ставаше. (Реших да направя консултация с гинеколог.) С приятеля ми се бяхме по отчаяли, но успяхме (не с традиционната мисионерска).. Давайте яко предигра и после нека тя да е отгоре, за да може да контролира положението и ти и помагай , разбира се .. При мен така стана .. Успех![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Абе хора,вие ме уплашихте направо.Аз още съм си девствена,ама като стане време за секс,дано да нямам много проблеми !![]()
![]()
Не мисля често,не мисля много,но когато го правя си мисля само за теб!!!
Много ясно, че е нормално... Даже от притеснение момичето като се стегне и... :д Иначе историята ти ми е позната, ама аз бях по-нахаленхахха ;д