.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Той иска само секс ; - (

Здравейте, имам проблем ,който ме измъчва от много време :
    Аз съм на 12 и харесвам момче което е на 16 .
    Той иска само секс от мен иска да му пращам голи снимки и такива неща, но аз наистина много го обичам ..
    Моля ви помогнете [/b]

Ами в тази възраст сме такива

Повече от фен
    Град
    плд
    Махай го. Не ти трябва такъв.
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Най-добре почвай да учиш, че другата година ще имаш изпити. -.-

Остави го тоя, ти си още малка, какъв секс го гони тоя, че и от 12 годишна?!
    О, боже.. не може ли да си намери някоя на неговата възраст.

А относно голите снимки - в никакъв, ама В АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ случай не му пращай такива.
    После не знаеш какви неприятности можеш да си навлечеш с тях.
    Не знаеш какъв е и дали няма да му скимне да ги покаже/прати на приятели и те на свои приятели
    и така до по-малко от седмица ще ти лепнат един етикет, от който няма измъкване.
    *сън*

Момиче ти добре ли си?Няма да му пращаш голи снимки,няма да му пускаш ти какво искаш да те е*е и да те остави?А замисляш ли се,че си на 12 години..вярно,че в днешно време всички на по 11-12 вече са се е*али,ала защо трябва да си една от всичките,не прави нищо !! За какво ти е да спиш с него и той да те остави или да те ползва за секс играчка.Налегни си парцалките и хвани да прочетеш някоя книга,не съм много по-голяма от теб,но все пак на твойте години,аз си играех още с кукли,и народна топка и такива неща,а ти тук питаш дали да пращаш голи снимки на някой,който не иска от теб нищо повече от секс.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Ами не се занимавай с него.. За какво ти е да прави секс един път с тебе и да те зареже, защото вече не си му интересна.. На всичкото отгоре още си малка..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

anonymous708973
    Guest
    Помисли си дали искаш някакъв 16-годишен пикльо да си сложи твоя гола снимка на дисплея на телефона и да я праща на всичките си загорели приятелчета.

Както казаха съфорумниците по-горе , не ти трябва такъв изрод.
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Супер фен

Re: Той иска само секс ; - (

Цитирай Първоначално написано от mimzo0o0
    Здравейте, имам проблем ,който ме измъчва от много време :
    Аз съм на 12 и харесвам момче което е на 16 .
    Той иска само секс от мен иска да му пращам голи снимки и такива неща, но аз наистина много го обичам ..
    Моля ви помогнете [/b]
    Лоша работа...
    Май не е за теб това момче...
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

Виж сега .. ако му пратиш снимки ще направиш много ама много голяма грешка ! Ти не знаеш какво ще прави с тези снимки .. дори може да те накара да правиш нещо на сила за да не ги покаже .. ти чуваш ли се само за какво става на на въпрос аз съм на 13 и от нашият клас има момичета които не знаят какво означава секс .. а вие вече се ебе*е като животни .. просто нямам думи , вместо да се учиш ще се занимаваш с такива парцали .. така ли ? Нямате мозък ей . Помисли малко и сама ще си направиш извод .. ТВОЙ ПРОБЛЕМ ! Ние ти обяснихме какво да правиш .. но ти прави каквото искаш !
    Внимавай как ми говориш , може да съм баща ти!

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    Миличка зарежи го тоя, само си играе с тебе, по-добре сега да се помъчиш да го забравиш отколкото, после да те нае**л и и пак да се раздлите,ще ти е по-гадно да го преживееш, а ще си и използвана. Ти сама знаеш той иска само секс, за какво ти е ? И още повече ти си само на 12, сядай да учиш по-нататък имаш да мислиш за таквива неща достатъчно...
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

С коя ръка да се прекръстя?
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Аз съм на 13 и още от много малка харесвам съседа който е лекар и е на 38 .. като малка много често боледувах и той идваше да ме преглежда
    семействата са ни приятели .. за него съм важна но не по начина както е той за мен

Don't feed the troll.Lock.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си