Здравейте! Аз съм нов тук и за това искам да ми дадете някакъв съвет. Значи аз съм на 20 години, но съм много срамежлив и неуверен в себе си, което е много лошо и поради това, избягвам контакти с момичета. Напоследък взех да се обличам по прибрано, спретнато и доста спортно, но с маркови дрехи и разноцветни свежи цветове и от известно време забелязвам, че доста момичета ме заглеждат. Но когато се разминавам с хубаво момиче, което виждам от няколко метра, че ме гледа с интерес и лека усмивка, навеждам глава и продължавам. Понеже преди бях много смешен и вървях смешно и като кретен, все още си мисля, че ме гледа за да ми се изсмее, но знам, че не е така но вградена интуиция, която искам да изтръгна. И напоследък много си харесах едно момиче, което ми е в приятели във фейсбук, но се притеснявам да я заговоря, а да я поканя на кафе не може и да става дума, адски срамежлив съм. Но като цяло проблема е неувереноста ми, да не ме отреже. Та искам да ми дадете някакъв съвет, как точно да я поканя на кафе по фейсбук, понеже почти не се виждаме навън, и няма как. А и ако я видя ще е с нейни приятелки, които ще се бъркат където не им е работа и ще направят всичко възможно, да ми е кофти, понеже всеки в този град има за мисия д апочерни живота на другия. За това ако може да ми дадете някакви съвети.