Първоначално написано от
Greennight
За твоя информация не лижа задници.Имам 6-ци по абсолютно всичко без мат ,без да уча много много,в училище си научавам нещата още.За твоя информация няма да ми падне като тухла 4ка,защото и аз ще имам 3 или 4 за годината по Математика.Но по-нататъка изобщо няма да кандидатствам с това и няма да я уча повече,карам я колкото да мина.И доста тъпо се изказа.Значи аз съм тъп,че имам пълно 6 по всичко освен примерно по математика,естествено всеки си има слаб предмет,а той ,че не може да върже една 3ка ще успее в живота?И в живота не се успява като си останал на поправителен изпит.3ка се изкарва много лесно,а той и нея не може да изкара,това значи,че изобщо не бара нищо и не слуша в часовете,така няма да успее.Като те гледам как пишеш (преди и няма запетая бе,неграмотнико)и в български(стилистична грешка-по български,беше правилно да се каже) ще имаш 3.И стига си обиждал,че с тези селски обиди ти приличаш повече на селянин,не аз..Вие изобщо чухте ли каква глупост изтърси той ?Че иска да мине,но без да учи,защото не можел.Е колко трябва да учиш (пред,за да се пише запетая,защото е подчинителна връзка)за да си вдигнеш оценката на 3?Пък и грийн,не ми се прави на големия помагач,защото като те гледам как обиждаш хората в другите теми и как хейтваш,и ти си същият(кратък член бе,селски).
Към автора:Виш(Виш?!

) сега,пробвал ли си да отидеш при госпожата и да и(й кажеш) кажеш,че искаш поне 3 да имаш(отново...) за да не те остави на изпит ?Примерно да ти даде някой урок да подготвиш и да ти пише 1 шестица и да минеш?Няма толкова безсърдечен учител,че да не иска да го направи и да иска да те остави на изпит.
Това с езиците.Исках да кажа,че знам 3-4 езика,без да уча много много,просто си учиш думите и с малко упражнения това се научава!Не идеално,не да го говориш перфектно,но се научава,достатъчно да имаш 3ка!Имаш 1 месец още и можеш да научиш,просто питай госпожата.Какво скачате и вие.