- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кола маска за момче.
Знаете ли горе-долу колко време държи? За която и да е част от тялото.
Благодаря.![]()
На мен на ръцете примерно за една седмица и започват да се показват.
нали знаеш че винаги има едно зависи... отначалото може до 2 седмици а после и само до 1 зависи бе човек на всеки различно![]()
При момчетата по-бързо израстват. При мен до 2 седмици, понякога малко повече или малко по-малко, различно е.![]()
Къде ще си правиш?
Абе аз не съм момче беПитам за един приятел. Не разбрах точно, мисля корем, гърди,крака - нещо такова.
![]()
На краката започват да се показват след около 4 седмици, но им трябват поне 2 месеца, за да се покажат всичките![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
^ А защо не? Ти по космати ли си падаш?![]()
FuckingFreak умно.![]()
Зависи.. Но 2 седмици със сигурност няма да има проблем.. После ще започнат да "избъбват"--Аз отдавна се каня да видя колко ми държи,ама ... забравям.. Но определено не е много малко
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Момче съм бръснех си краката с години, наскоро си направих кола маска на краката.Към края на втората седмица като се заглеждах си личеше че тук там има някое косъмче, но не беше нещо което да се набива на очи.
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев