- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- В търсене...
Попринцип не влизам много често в тази част на форума ,но напоследък се замислих сериозно над нещата и реших да споделя мислите си.
Когато си замисля да се захвана с момиче и после веднага се питам за какво ми е...имам си приятели (не са много ,но ги имам все пак).За по-сериозни неща може би ,но ако ще ми е само това зора е безсмислено(сещате се за какво говоря).Но напоследък просто ми се иска да имам момиче до себе си,по-близко от останалите, да има с кого да излезна ,когато просто тъпея. А ето и проблемът:Не посещавам кафенета ,чалготеки и т.н., не пуша ,не пия,спортувам колкото е възможно и очаквам отсреща същото,но просто е невъзможноСега ще си кажете как това ще е проблем,ами лесно,като не посещавам такива места съответно няма как да задържа момиче или изобщо да срещна.По-оригиналните ще си кажат разходки в парка,планината и т.н..,но някак не върви само това
![]()
И така сега съм раздвоен да го бъде или не!
Отделно ,че всекидневно виждам момичета ,които биха ми допаднали,но като се замисля какви биха могли да бъдат ...
За коментарите:Знам ,че няма какво да ми предложите и не случайно написах ,че само си изразявам мислите!
Малко тъпо съм го написал ,но се надявам да сте разбрали смисъла![]()
Еми попринцип по-свестните момичета са в парка.. иди там поогледай малко запознай се с някое момичеАз пък си викам е*ал съм ги в момичетата .. закво са ми? И аз съм на тоя принцип.. приятели си имам закво са ми момичета
Е това си е мое мнение.. все още няма да се захващам с момичета..
бтв на колко си?
На почти 17 съм,ако е от значение...
В парка ходя редовнообичам да играя тенис на маса,но повечето момичета отиват там да се напият so what is conclusion...
от кой град си?
А в училището ти няма ли момичета, които да ти привлекат интереса?
Това е много грешно, не бързай да преценяваш хората преди да си ги опознал.Отделно ,че всекидневно виждам момичета ,които биха ми допаднали,но като се замисля какви биха могли да бъдат ...
Ами да,попринцип наистина преценявам хората много бързо и ги оценявам към определен стереотип.Днес ми се случи в автобуса да се загледаме с едно момиче,но си мислех какво да и кажа,има ли изобщо смисъл да я заговоря и просто си слезнах...
Относно даскалото: момиче от дск е кофти,според мен и ще обясня защо ?
Като скъсате и после се гледате на криво...кофти работа е.А и без това момичетата не са много да не кажа ,че и няма...
ако си останеш с 'нещата накрая ще се прецакат, значи нищо няма да правя' освен лошите ще пропуснеш и хубавите.
REGGAE BOOM <3
Хах Правя същото и при мен е така споко не си сам , Двама сме !![]()
Това е много грешно, не бързай да преценяваш хората преди да си ги опознал.[/quote]Отделно ,че всекидневно виждам момичета ,които биха ми допаднали,но като се замисля какви биха могли да бъдат ...
И кво виждаш момичето и си викаш; " а Не мани я тая ше е неква забутанячка, дето пие, пуши и се друса .. ?
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Стигнах до тук и си мислех ... ми прав еЗа по-сериозни неща може би ,но ако ще ми е само това зора е безсмислено(сещате се за какво говоря
и после прочетох това.Не посещавам кафенета ,чалготеки и т.н., не пуша ,не пия,спортувам колкото е възможно и очаквам отсреща същото,но просто е невъзможн
Sad.sad.sad.
Иначе момичета всякакви и това ,че не се забавляваш както повечето хора на твоята възраст въобще не трябва да те спира. Знам ли - мен момиче ,което не пие и не пуши няма да ми е проблем ,стига да не се държи като някое мамче.
И малко оффтопик - абе пич на 17 си ,2 години ти остават в даскало и вместо да си правиш кефа се въздържаш от всичко ;/
И какъв е проблема да заговориш някое момиче в парка или градския транспорт?Няма да те изяде. Ако в последствие не я харесаш, никой не те налага със сопа да сте гаджета. Отрязваш я и толкова.
Мисля, че зад цялата тая поза "ама те не ме кефят, всичко ще се прецака" стои по-скоро страха, че ТЕ няма да те харесат и ще те отрежат (и всичко ще се прецака).
ПП. Ами не губиш много - в чалготеките и в кафенетата ще срещнеш най-вече кифли (с редки изключения). Не виждам въобще цигарите каква роля играят.![]()
То така на тепсийка не става,сеш' се .Излез с приятели на кафе-няма да умрете .Може и навън някъде-не знам откъде си,че да ти кажа местаПървоначално написано от asp1r1n94
![]()
И тогава вече каквото ще става,ще става,а не така пред компа и айде нали всичко да се нареди
С какъв спорт се занимаваш? Толкова ли няма момичета при вас?
Като излизаш с приятели, те не водят ли други приятели... И приятели на приятели на приятели и така се запознаваш с нови хора, което включва и нови момичета, и е по-възможно да ти допадне някое.
Отделно други интереси освен спорта нямаш ли? Някакви други хобита? Които предполагат конкатки с хора? Или пък... пф доброволчески организации? Убедена съм, че сега ти звучи скучно и за сухари, ама не е така. Чудя се за какви паркове и градинки мислите... Нормалните момичета се занимават с хобитата си.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
обаче не си ги ебал, нали? кофти е, наистина, ама ше се залъгваш още малко, тогава ще осъзнаеш за к'во толкова са ти ;>Първоначално написано от obyrkaniq
Ти за други клуобве освен,където пускат чалга,чувал ли си?Толкова ли ти пречи да отидеш в клуб,където пускат музиката,която ти харесваш.Честно казано според мен си едно комплексирано и сдухано детенце,което иска да си повдигне самочувстието,като напише в някой форум как не пие и не пуши,и как преценява хората едва ли не от пръв поглед.
Би ли ми дефинирал какво значи сдухан,защото по твоите представи половината народ е сдухан...Първоначално написано от bogzfaggot
Някой по-нагоре беше писал каква роля играят цигарите:Ако едно момиче пуши значи не зачита себе си камо ли някого друг ,просто такива хора са ми смешни,лично мнение![]()
Друг беше писал ,че ми оставали 2 години да си правя кефа: Че кой казва ,че не си правя кефа...трябва ли да ходя да се напия в близкия бар та да ми е кеф...![]()
Искаш момиче, защото си мъж(би трябвало). Не е за да излизаш с някого като ти е тъпо, нито заради това да си като приятелите си, нито имаш нужда от оправдания и обяснения.
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)