- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я хвана?
Как да я хванеш? - Ами с въдица бе!![]()
Ммм.. щом те е канила да излизате к'во чакаш? Целуни я.. ако ти отвърне - честито..
А ти уста нямаш ли да и кажеш,че я харесваш,та я чакаш нея?
Брейй, имало и умни хора тукПървоначално написано от Sh@d0w
Наистина, какво толкова я чакаш? Като я харесваш ѝ кажи, ако и тя те харесва - честито!
![]()
· Научи се да слушаш, защото понякога шанса чука много тихо на вратата.
"да я примамя" <- хах, човече, ти рибар ли си, ловец ли си, че ще я примамваш да ти казва, че те харесва. Ами ако няма какво да ти каже, защото не те харесва само от едното писане в скайп и фб, кво правим? Ти й намекваш, човече...
НЕ чкай шанса да ти се испусне .. бъди смел .. покани я на среща и направи първата крачка .. от там нататък нещата ще дойдат от самосебеси .. УСПЕХ ..Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
ЗнАм КоЯ дА бЪдА..зНаМ зАщО сЪм ЛуДа..ЗнАм КоГо ЦеЛуВаМ..и ЗнАм КаКвО рИсКуВаМ..
Иди изпий 2 домашни ракий и си готов!Първоначално написано от darkfire99
Да и после да не помни какво му е отговорилаПървоначално написано от obyrkaniq
![]()
Щом си си набил в главата,че те е срам няма как да ти помогнеме..просто се отпусни и не му мисли толкова,пък каквото сабя покаже
И отново любимата ми фраза-съдбата обича смелите™ .
Ще си води запискиПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
Ми щом тя те е канила на среща, за к'во изобщо питаш. Повече от ясно е, че харесва компанията ти, но явно иска ти да направиш първата крачка. Рядкост са момичетата които канят момчетата на среща![]()
Най-вероятно и тя си задава същия въпрос "Как да го накарам да признае чувствата си".
Вече сте излизали много пъти, тя открито ти показва, че има интерес към теб... просто я целуни в удобен момент и няма да са нужни никакви думи.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
И ловец съм, иии рибар съм лалалла....
Срам не срам, притаи дъх, напиши "харесвам те", ще изминат секунди като векове и ще разбереш какво мисли тя![]()
Обичам те, когато идваш, когато сядаш тихичко до мен... Обичам те, когато си отиваш и те търся всеки ден след ден...Обичам те, когато се усмихваш и потъваш в моите сълзи... Обичам те, когато се смееш и когато ме мразиш дори!!!
Shadow Както винаги абсолютно прав !!! Вземи си отвори устата и кажи , че я харесваш.Все пак ти си момчето не тя ......
Пробвай с ласо, ако не стане взимай пушката
ахахахахахПървоначално написано от darkfire99
Can It All Be So Simple ?
Първоначално написано от xinfamous
![]()
![]()
![]()
Да бе...по скайпа ли да и го напише? Тва е меко казано тъпо.Първоначално написано от DeaD_SouL
Излезте пак и и кажи НА ЖИВО че я харесваш, или просто я целуни. Щом тя те кани на срещи значи има някакъв интерес към теб. Отпусни се и не се притеснявай, нищо не губиш.![]()
Задниците ли си лижете с тоя шадоу,та във всяка тема го хвалиш?Аз освен един банален тип с беден речник,нищо друго не виждам.Първоначално написано от Angeleyes
Каза човека с "богатия речник" и смислените темиПървоначално написано от chronic
( http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#8724646 ).
Epic fail.
той ги зарибява с компетентноста си,сичките съфорумнички му пускат в скайпа
Can It All Be So Simple ?
Т'ва ся нова мода ли е ?! Момичетата първи да си признаваме дали харесваме някой момче?
Според мен,по - правилно е момчето първо да си признае,
айде стига ,, направо излизате ,казваш и го в очите пък каквото стане ;р
Не го мисли толкова много ; )
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s