.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Голям фен Аватара на LeDa

Фотоапарат

Малък проблем Един парфюм се разсипа в чантата, където беше и фотоапарата ми. В момента целия екран е на петна, но като че ли изсъхват. Все пак някой знае ли дали ще струва скъпо да ... и за не знам, да се "изсуши"

Мега фен
    о0 ? А защо не го изчакаш просто да изсъхне. Парфюмите са алкохол + някакви помии - няма да отнеме много време.
    Ии всъщност като казваш по екрана имаш предвид външната или вътрешната страна ? Ако е второто надявам се че си се сетил/а поне да извадиш батерията ?

За сушене на апарати аз поне не съм чувал. Предполагам ако го носите някъде ще го разглобят и почистят ,което ще е достатъчно.
    Ако си от София виж във Фотопавилион (срещу CCS се намира) питай колко ще искат и така.

Голям фен Аватара на LeDa
    Цитирай Първоначално написано от Auriss
    о0 ? А защо не го изчакаш просто да изсъхне. Парфюмите са алкохол + някакви помии - няма да отнеме много време.
    Ии всъщност като казваш по екрана имаш предвид външната или вътрешната страна ? Ако е второто надявам се че си се сетил/а поне да извадиш батерията ?

За сушене на апарати аз поне не съм чувал. Предполагам ако го носите някъде ще го разглобят и почистят ,което ще е достатъчно.
    Ако си от София виж във Фотопавилион (срещу CCS се намира) питай колко ще искат и така.
    Вътрешната. Сичко изсъхна, но останаха няколко петна.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си