.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Помощ., Помощ., Помощ!!!!!!

Значи историята може да ви се стори банална. Но аз вече не знам какво да правя!!!
    Аз съм момиче на 16г. На една екскурзия се запознах с едно момче. Въпреки че бяхме малко пийнали... забелязях как постоянно ме гледаше и търсеше повод да ме подразни.. и така тръгнахме всички на поход..забавлявахме се., аз го снимах, и той снимаше мен.. вечерта дойде в нашата хотелска стая (там бяхме аз и още едно момиче от моя клас) говорехме си и той отиде да доведе свой приятел. Той и моята съученичка си дападнаха и се усамотиха. И ние с него останахме сами. Само се целувахме. Той остана да спи в нашата хотелска стая.. на другия ден се държеше така, сякяш не се познаваме! Това ме нарани и реших и аз да го игнорирам. Някъде след около месец той пак започна да ме закача, но понеже аз съм влюбена в него и когато го видя замръзвам., той пак се отдалечи.! Писах му няколко пъти в "скайп" но той не ми отговаря. Моля Ви помогнете ми да си върна неговото вниманиепреди да е станало твърде късно .!!!
    )

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    ..Той явно не знае какво иска. Играе си на "иди си - ела си" .. Опитай се да си поговорите на сериозно .. и му обясни всичко. Надявам се да не се срамуваш тогава от него. Събери кураж и му кажи.. От опит глава не боли.

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Голям фен
    Добре де , вие сте били пияни .. Едвали той си спомня нещо за това се държи така .. Ако толкова много го обичаш търси повод да си близо до него и т.н ... Но в никакъв случай не му признаваи чувствата си (освен ако не си твърде убедена че и той испитва същото към тееб )

Забрави го.Ако не можеш да го забравиш

поздрав:Eminem - Lose Yourself :P

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    Лесно е ! Аз бях.. може би в някакъв подобен такъв случай ... освен че не знае к`во иска ми и се надува за едното нищо.. Иска да се издига в очите на хората като недостъпен, за да ги впечатли... и си му лесна с други думи.. тоест ако се хванете може да ти кръшка по всяко време и мисли че не би имала намерение да късаш с него заради това... ъм.. пакк с други думи.. .... мисли си че едвали не му се молиш да си с него не го карай да си мисли така, игнорирай го, ще видиш как интересът му ще се възвърне, ако ли не, продължаваш напред успех !!

.. DaKid ..

nepowtorima е напълно права ! Според мен трябва да го зарежеш явно не е дорасъл още.

три думи: ЕБИ МУ МАЙКАТА!
    I'm Busy.!
    You're Ugly.!
    Have a Nice Day..!

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от freakyHappiness
    три думи: ЕБИ МУ МАЙКАТА!
    ей тва е. това момче май просто има нужда да си повдига самочувствието..не си заслужава според мен
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Мега фен
    Град
    Earth...
    Отивай на бегом да му кажеш че го обичаш!

А той знае ли, че си влюбена в него ? Каза ли му го ?
    Съветвам те да не се занимаваш с него (главно заради това, че тук е замесен алкохола)
    П.П. Той на колко години е ?
    Magnum Cuba Libre...
    ХАВАНА МЕ !

Мега фен
    говорехме си и той отиде да доведе свой приятел. Той и моята съученичка си дападнаха и се усамотиха. И ние с него останахме сами. Само се целувахме. Той остана да спи в нашата хотелска стая.. на другия ден се държеше така, сякяш не се познаваме
    Я кажи ся ти ли прееба еб*нето или той ? Щото ако си ти - и аз да съм ,и аз ще те игнорирам. Особено ако ми е било само за секса.

А предвид това оставам с такова впечатление. Оу и за да не си помислиш че греша - направил го е за да разкара приятелката ти и да останете сами. Трябваше да се усетиш още като е тръгнал към приятелчето си.

Виж ,ако той си е виновен ,а не че ти не си 'пуснала' не знам.

Edit: @Missmarch - много ме разсмя. Благодаря.

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    здравей,аз не съм много наястно с връзките ,но ще ти дам такъв съвет : когато харесваш или обичаш някого нищо неможе да те спре да си с обекта на желанието ти..това момче ми се струва супер несериозно и само те разиграва,че да си му подръка ако му се прииска нещо,ако той искаше нещо по сериозно вече щеше да е станало,защото истинските неще просто се случват.Знам че си влюбена в него и ако ти кажа да го забравиш ще звучи тъпо..но в противен случай ще имаш само главоболия с този момък и само ще си наранена.Някой хора са прекалено повърхностни и не си заслужава усилията и чувствата,които полагаме за да им покажем че са важни за нас,повярвай ми когато срещнеш човека за теб ще имаш чувството че сърцето ти ще искочи от гърдите ти,а като гледам това още не е станало.Успех
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Повече от фен
    Град
    Бургас
    112 ?!?! к'ви са тея смотани заглавия ..

Супер фен Аватара на fen7asy
    тоя е някъв непостоянен.. не се захващай ;/
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

Ох тези мъже..Изприщвам се като чета поредните разкази за така наречените "Глупаци".Просто го забрави.Щом не е показал нужното уважение (най-малко да ти отговори на съобщенията),значи няма смисъл да говорим за другото.
    Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си