- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с момиче !!!
Може ли да дадете съвет как да заговоря момиче. Смисъл с един приятел примерно се разхождаме по парка и виждаме 2 момичета и сега какво до им кажем, че шем да ги заговорим и да ни обърнат внимание ? Ако маже дайте няколко съвета ! Благодаря за съветите предварително !![]()
Кажете че сте гейове и им поискайте телефоните.
100% ще ви ги дадат.
Момиче съм и най-голямо впечатление ми прави, когато момче се държи мило, но и в същото време като пич. Да не ти пука - каквото и да кажеш в началото все ще привлечеш вниманието, а по-натам гледай ДА НЕ СЕ ПРАВИШ НА ИНТЕРЕСЕН!
Принципно съм общителна и нямам нищо против да се запознаем и да си разменим 2-3 думи, ако преценя може и повече, но ако бързам за някъде или ако вече имам някакви отношения с някого (не че бих приела много на сериозно някого с когото съм се запознала ей така, но някакси няма да ми е комфортно) режа. Най-важното - не се правете на интересни, без заучени фрази, да не си личи че спирате така всяка 2ра :Д
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Метни си телефона на земята и ги питай дали е техния
И как точно очакваш някъв непознат да се държи мило? Аре ми го обясни, че не схващам. Нито те познава, нито имате нещо общо.. обаче мило да се държи.Първоначално написано от tjgirl
![]()
Относно правенето на интересен - съгласен. Освен ако не сваляш кифли. Тогава е едва ли не основно правило да се лигавиш и превземаш на макс. Но ако си тръгнал по кифли.. то ще ти идва отвътре.![]()
Ти казваш здравей, усмихваш се широко (ама не идиотски) и насочваш разговора, около нещо съразно със заобикалящата ви среда (щом не можеш нищо да измислиш).
В същото време приятелят ти трябва да играе фаланга - той трябва да заговори другата иначе, тя ще започне да дърпа приятелката си и да й обяснява как "закъсняват за някъде, или как тя самата бърза.
Ако питш за конкретните думи, след здравей, няма такива. Всяко момиче е различно, харесва различни неща, всичко е импровизация. Отделно трябва да излъчвате сигурност.