- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ВАЖНО!!! ВИЖ БЕЗ МУСТАК !!!
ИСКАМ ДА ВИ ПОПИТАМ МОЖЕ ЛИ ОТ НЯКАКЪВ ФОН ДЬО ТЕН ИЛИ КРЕМ,МАЗИЛО ИЛИ НЕЩО ДРУГО КОЕТО СЕ МАЖЕ НА ЛИЦЕТО ДА ПРЕДИЗВЕКА ОКУСМЯВАНЕ ? НАПРИМЕР НАД ГОРНАТА УСТНА? НЗ ДАЛИ СИ ВЪОБРАЗЯВАМ ИЛИ СЛЕД КАТО СИ СМЕНИХ ФДТ И ЗАПЧНАХ ДА СИ СЛАГАМ ОСНОВА ЗА ГРИМА ПОЧНАХА ДА СЕ ПОЯВЯВАТ ПОВЕЧЕ МЪХЧЕТА НАД ГОРНАТА УСТНА?
ВЪЗМОЖНО Е ДА СЕ ПОЛУЧИ ОКуСМЯВАНЕ АКО КРЕМА/МАЗИЛОТО Е НЕКАЧЕСТВЕН/О ИЛИ Е С ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ГОДНОСТ...ДРУГА ПРИЧИНА,КОЯТО Е ПО-ВЕРОЯТНА Е, ЧЕ МОЖЕ ДА СА ХОРМОНИТЕ ИЛИ НАЧИНЪТ ТИ НА ХРАНЕНЕ...
So far away...
по-качествени си взимай просто-макс фактор са едни от най-добрите....особено xperience -този новия...ползвам го откакто излезе и оплакване все още нямам.....мои познати също..а за мъхчетата има козметик![]()
Ъм за какви пари става въпрос? Защото ако е нещо качествено и професионално, не например Импала или нещо такова не трябва да се получава така
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Аз си ползвам на Maybelline New York и съм страшно доволна, нормално е да имаш косъмчета/или мъхчета, както искаш го разбирай, над горната устна, но вече ако се засили растежа им отиди на козметик или на фото епилация.
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
Взимала ли си нещо хормонално? Примерно противозачатъчни? Съмнявам се от ФДТ да се получи нещо такова.
фон дьо тена ми е на мейбалин 24 часа и др продути също са качествени като гарниер виши
Къде в кюпа слагаш Гарние![]()
Надали окосмяването е свързано с козметиката. Нередовна М да имаш? Акне? Окосмяване в по-голяма степен по вътрешната страна на бедрата? Да си напълняла?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
За окУсмяване не знам, но окосмяването едва ли се дължи на козметиката, което ползваш .. най-малкото че до колкото прочетох, ползваш качествена козметика (на мейбълин поне аз я имам за такава) ... Вероятно окосмяването се дължи на хормоните тиПросто ги скуби и не се шашкай, нормално е да имаш мъхчета там ;д