- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обезкосмяване
Та да ви питам как да си махна космите по задника ? че не съм достатъчно SKILLED да се свия и да се обръсна мислих за кола маска ма ме е срам някаква да ми гледа задникаче и да ме обезкосмява докато аз викам и крещя в адска агония
![]()
![]()
а да попитам и момичетата от форумана вас пречи ли ви ако момчето има косми отзад, защото ми е някакво тъпо да попитам приятелката си "Пречат ли ти Космите по Задника ми ?"
ПП. Поддържам Супер хигиенаи единственото което ми пречи е тъпите косми там отзад.. дето не мога да ги хвана
![]()
![]()
ПП. Космите са и по самото дупе и отстрани по бузките
![]()
![]()
Ъъ.. кола маската е най-добрия вариант.. И нас ни е срам, но се престрашаваме . Козметичката не яде хора, а скубе косми ;дд ..
накарай майка ти да те обръсне. Иначе като толкова те е срам ще си седиш космат като маймуна...![]()
Dear Diary: Today will be different. It has to be. I will smile and it will be believable. My smile will say, 'I'm fine. Thank you. Yes. Much better.' I will no longer be the girl who lost her parents. I will start fresh. Be someone new. It's the only way I'll make it through.
да точно ще дам на някои от нашите да ме обрасне![]()
мен ми е смут да ходя на козметичка щото кои знае каква клюкарка е после ще разказва на приятелки етц.. тоя е супер космат по задника
и такива простотиии
![]()
![]()
![]()
па чак па толкоз ли е лошо състоянието ..Зимай косачката и почвай ..
![]()
Внимавай как ми говориш , може да съм баща ти!
е не е чак пък толкова лошо амаси има де и понеже съм маниак на тема хигиена ме дразнят
хмм ми според мене нямаш избор.. ако си измислил нещо ново пиши ми и на мене на ЛС![]()
Внимавай как ми говориш , може да съм баща ти!
Лятно време като потичаш навън после седнеш да отпочинеш на бордюра и виждаш ясно очертанията на задника си... И мен ме дразнят ама си живеем в "симбиоза" хаха![]()
добре извинявай за офф-а ама за какво ти е да си обезкосмиш задника ? та ти си момче![]()
ами сигурно щото идва лятото а лятото с косми по задника е супер гадно ...![]()
![]()
![]()
1-во е супер запаряващо 2-ро мирише (като се изпотиш) 3-то ми е някакво гадно .. просто ми е некомфортно ..
![]()
![]()
а момичетата :/ не ми отговориха на другия въпрос ? пречат ли ви космите там ?
Козметичките са много храбри жени, ще ти оскубе задника без хич да му мисли![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Първоначално написано от louise1
И на мен. Даже обезкосмените мъжки задници ми идват малко педа*ски.![]()
аа имам един приятел със същия пробелм.. а с депилационен крем не става ли.. ? или после като пораснат ще го боде![]()
нз за депилациониа крем.. аз КАТО цяло попитах и отворих темата защотонай-често с приятелката ми сме в такава поза че ме хваща за задника смисъл тя е легнала по гръб и краката са и увити около моите аз съм я гушнал а тя е с ръце на задника ми (молейки се за още)
![]()
![]()
![]()
и просто се чудя дали я дразни но както казах не става да я питам "Пречат ли ти Космите по Задника ми??"
ПП. както един фр казва да опитам с флакон дезодорант и запалка![]()
![]()
Тук ми възниква един въпрос към всички момчета...харесва ли ви да ви хващат за задникаПървоначално написано от cekokn
никога не съм го правила по време на секс, защото мисля че това не би се харесало на момчето и би станало конфузно...та питам защото много бих искала да го правя
![]()
ами нз аз обичам да ме държат за задникане да ме стискат
но да си ме е хванала там няма проблем
тя даже така ме контролира
![]()
ако я заболи много ме стиска за "гЪза" и аз спирам
![]()
ама иначе е мн яко да те е хванала там докато проникваш в нея.. а и понякога когато съм мн бавен,(доста рядко де,падам си Хардкор) но се случва та тя просто с ръце на задника ми ме притиска към нея и той се "наХлузва" целия при което тя почва да пъшка което пък води до моята Хардкор мотивация
![]()
![]()
:P
офф-топик-а отиде прекалено надалеч
представяш ли. Тръгвате да правите секс и тя казва "Спри за малко" и застава зад тебе разтваря ти задника вижда че има косми и казва "ня стане имаш косми"...........
тя пък да не е перфекто обезкосмена?! :Д На мен лично не ми пречат стига да не е няква гораа![]()
Женско съм
Хора луди сте,един си бръсне краката,втори ръцете,трети гъза а педалите правят и трите.В последно време забелязвам,че е модерно да си нежен. "Неможеш да спреш гората да се разлиства"
The time's for sobieski
И на мен не ми пречат.Все пак не правя нищо със задника му ,че да ми пречат.Само както споменаха съм го хващала.Ба*и все пак не ти бърка в гз.....Сори за израза
![]()
Ами има два варианта или се престрашаваш и си правиш кола маска или оставаш като губер отзад![]()
![]()
[/b]
космат гъз??? no thanx![]()