.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Цитирай Първоначално написано от cocacola2011
    аа имам един приятел със същия пробелм.. а с депилационен крем не става ли.. ? или после като пораснат ще го боде
    помогнете си взаимно
    По добре на хората в устата, отколкото на хората в краката!

На мене не ми пречи стига да си чист

На мене не ми пречи стига да си чист

Между другото то си е до жената според мен за мен мъж без косми просто не е мъж, жените тряа да са перфектни в това отношение ,но мъжете.... Даже гладкостта ми убива възбудата,в смисъл същия ефект ще постигна ,ако се опипам сама или просто стана лесбийка

Цитирай Първоначално написано от vankata5555555
    Хора луди сте,един си бръсне краката,втори ръцете,трети гъза а педалите правят и трите.В последно време забелязвам,че е модерно да си нежен . "Неможеш да спреш гората да се разлиства"

Винаги съм се чудела на хората,които им пречи малко натуралност.

Кво ми пука дали има косми момчето? Да няма аз да му го слагам?!

И на мен не ми пречат... За едно момче е желателно да се обезкосмява на три места - брада, интимни части и подмишници... Всичко останало не ми пречи...

Цитирай Първоначално написано от Despiteful
    Кво ми пука дали има косми момчето? Да няма аз да му го слагам?!
    Много добре казано!

Град
    Айтос

Re: Обезкосмяване

Цитирай Първоначално написано от cekokn
    Та да ви питам как да си махна космите по задника ? че не съм достатъчно SKILLED да се свия и да се обръсна мислих за кола маска ма ме е срам някаква да ми гледа задника че и да ме обезкосмява докато аз викам и крещя в адска агония

а да попитам и момичетата от форума на вас пречи ли ви ако момчето има косми отзад, защото ми е някакво тъпо да попитам приятелката си "Пречат ли ти Космите по Задника ми ?"

ПП. Поддържам Супер хигиена и единственото което ми пречи е тъпите косми там отзад.. дето не мога да ги хвана

ПП. Космите са и по самото дупе и отстрани по бузките
    Препоръчитвлно е да се обезкосмявате по интимните части с изключение на задника,все пак смятам,че не сте тръгнали по ГРЕШНИЯ път.Според мен е доста педалско да се обезкосмяваш по краката и ръцете,за мишниците и интимните части вече става въпрос за хигиена.
    Не му е лесно на Спайдърмен> http://www.prikachi.com/images/340/3399340N.gif

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си