- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Коремни плочки-съвет
Айде покажи ми къде изобщо в темата някой е споменал кардио ?
ПП: Не знам дали е от браузъра ли ми бъгва или сайта, ама аз тоя коментар долу никъде не го видях, а 3 пъти прочетох темата.
"Най-важното нещо е да намали въглехидратите,особенно след 4-5,бих препоръчал бавно да ги намаля, т.е. ако до сега е взимал около 500 грама въглехидрат на ден,ги прави 400,като ги ядеш преди 5,също така доста кардио."Първоначално написано от ZipFail
Ето го страхотния съвет.
Трябва да се научите да четете вече. Няма да го правя и това вместо вас.
МОМЧЕ
Аз споменах кардио,не го знам,че тренира футбол!
И да се върнем в началото:
dunce казваш на момче,което иска плочки да яде хляб? - АРГУМЕНТ ?
подарявам ти го
не е нужно да ми благодариш. просто си купи един реален и го прочети)))))
БОЖЕЕЕЕ, колко мъка има на тоя свят, Боже... НАУЧИ се да четеш, като не знаеш. КАК СИ ДАВАШ СЪВЕТИТЕ, КАТО НЕ ЗНАЕШ КАКВО СПОРТУВА ЧОВЕКЪТ?Първоначално написано от DownloadVirus
Вие какво си мислите бе, че тия дето тренират за плочки не ядат хляб ли бе?
"dunce казваш на момче,което иска плочки да яде хляб? - АРГУМЕНТ" АРГУМЕНТА МИ ЗА 10 ПЪТ, Е ЧЕ човек, който тренира (НЕ ФИТНЕС, ФУТБОЛ) и бяга предостатъчно, никога няма да има проблеми с яденето, не му пречи да яде хляб.
МОМЧЕ
Ясен си миПробвай най-добре с друг аргумент
Това "тренира футбол" , няма да качи,ясно ми става колко разбираш. Просто не давай съвети като нямаш знания
![]()
А помага ли му ? То по тая логика и дюнери може да яде, той като тича и ще ги изгаря. Като иска да сваля - намаля въглехидратите и увеличава протеина и мазнините, точка по въпроса. Това че ти имаш бърз метаболизъм, не значи че всеки може да си яде въглехидрати на корем и да отслабва едновременно. Да не говорим, че ако толкова държи да се тъпче с въглехидарти ориз/картофи/макронени изделия е 5 пъти по-добре от хляб. И да, по прицнип тея дето тренират за плочки не трябва да ядат хляб.![]()
и за теб се отнасяПървоначално написано от DownloadVirus
толкова си неграмотен,че чак не мога да схвана смисъла на изреченията ти.не са ясно формулирани
ама нищо,помпай мускула,за сметка на мозъка![]()
Аз само от мненията си представям и хранителният режим и това ,че не стъпва във фитнес зала ,лостове или въобще какъвто и да е спорт.
Не можеш да разбереш,защото си простаПървоначално написано от galet0
![]()
Ей копеленце недно, късаш ми яко нервичките, знаеш ли? Кой не разбира бе путко, футбол играя от 5 годишен, а в клуб съм тренирал 2-3 години, 3 години също кик бокс, от 4,5 години правя различни упражнения за коремни мускули, чета хранителни диети по форуми, гледам клипове в ютуб и се консултирам дори с хора, занимаващи се с фитнес. Ти ли, глупако, ще ми кажеш, че не разбирам, като много по-добре знам от теб как ще направи плочки и как не. Достатъчно ми е това, което знам, за да преценя дали ще качи килограми от хляб или не. Не ми трябват фитнес знания да кажа, че той ще направи коремни мускули, дори и да яде хляб.Първоначално написано от DownloadVirus
МОМЧЕ
Супер,гледаш клипчета в youtube и се учиш.Само така,прогресирай и все напред!
AХ ИДИОТ ТЪП
НЕ МИ ПУКА НИТО КОЙ СИ НИТО ОТ КЪДЕ СИ
АМА АКО ТЕ ВИДЯ НА ЖИВО ВЕДНАГА БИХ ТИ ЗАБИЛА 2 ШАМАРА
И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЛКО СИ НАПОМПАН
и ако си възпитан няма да отвърнеш,тъй като момиче не се удря!
Бахти тъпото изчадие
Путкенско мислене, чесно ти казвам. Ще спра аз да ям хляб, само щото съм нямало да направя плочки, няма ли? Няма ама ги имам, и ям хляб всеки ден в нормални количества.Първоначално написано от ZipFail
Като не знаеш какви упражнения да правиш, и не спортуваш, това надали щи помогне повече от смотаните ви хранителни диети. Яд ме е че пак давам за пример баща ми, но той навремето, когато е тренирал плуване и е ходил на състезания, после лека атлетика и накрая в казармата, е ял каквото си поиска и е имал перфектни плочки. Това не ми го е казвал дори той, ами майка ми. Дори сега има плочки, като не е тренирал от 10, че сигурно и повече години. Голям мъж си, да не ядеш хляб, за едните плочки.
Това, че тренира футбол, автоматично го прави с добър метаболизъм, по простата причина, че ако не беше, нямаше да тренира изобщо, щото щеше да е ако не дебел, то поне леко пълен. А щом тренира, значи си го има, затова ОТНОВО казвам, единият хляб няма да му попречи да направи коремни мускули, стига да знае какви упражнения да прави.
"Супер,гледаш клипчета в youtube и се учиш.Само така,прогресирай и все напред!"
От целия ми коментар, като не можеш да отговориш на частта, в която казвам, че съм тренирал и спортувам от малък, се хвана само на тая част, че гледам клипове от ютуб. Просто защото не можеш да дадеш едно смислено мнение и да се аргументираш. Страшно жалък си и честно ти казвам не си струва да споря с теб.
МОМЧЕ
Еми жена не бих ударил,ама простите курвета не ги считам за жени въобще,така,че не си застрахованаПървоначално написано от galet0
![]()
Не е въпрос до самият хляб,а до това,че съветваш просто ей така да се яде хляб БЕЗ ДА СЛОЖИШ ОГРАНИЧЕНИЯ,на един начинаещ винаги се налага!Първоначално написано от dunce
И от това,което разбирам,АКО ПИШЕШ ИСТИНА,е,че си активен спортист,без някакъв хранителен режим,с малко знания,но се стараеш,не знам къде питаш за тия неща и са ти казали да ядеш хляб и колко хляб е друг въпрос,но както искашОт ако режима ти включка 3 яденията на ден с хляб не пречи,пак ще паднеш на килограми ..
давамм ти една супа миличък ама париПървоначално написано от DownloadVirus
ДУХАЙ
Абе човеко, почнете да четете вече, написах, че не трябва да прекалява с хляба, но той НЕ МУ ПРЕЧИ да направи коремни мускули. Трябва да си яде нормално хляб, да не го спира. Всичката храна е енергия, която му трябва за футбола, ако почне да се ограничава, ще ходи на тренировки и ще капва след 2рата обиколка. Трябва да си хапва колкото си яде по принцип, просто да ограничава сладките, газираното и тестените изделия. Пържени картофи също рядко трябва да се ядат. НО не са забранени. Просто на месеца да кажем 1 път. И това ми го е казвал човек, който няма да ти казвам какво тяло има..Първоначално написано от DownloadVirus
МОМЧЕ
Едно и също нещо 5 пъти няма да повтарям, явно отказваш да разбереш какво се опитвам да кажа. Вече ми е унизително да споря с игнорантни типове, айде със здраве, яж си хляб за плочки и се радвай че имаш бърз метаболизъм. Той автора така или иначе едва ли ще послуша който и да е оттук, след такъв сеир![]()
Ми айде наистина да спрем, ама не знам какво си повторил 5 пъти. Че си чул някъде, че хляб било забранено да се яде, ако искаш плочки, пълната тъпотия. Адската глупост. Ще отида утре специално във фитнеса заради теб и да питам инструктора, па да видим дали няма да се изсмее.Първоначално написано от ZipFail
МОМЧЕ
Веднъж седмично се яде junk (дюнери/хамбургери/всякакви такива боклуци) за да стресираш метаболизма,като спомагателно средство!
Също така,ако иска енергия,да се занимава с футбол и плочки,по-добре са МАЗНИНИТЕ,като източник на енергия,така или иначе дават повече енергия:
1 грам въглехидрат - 4 калории
1 грам мазнини - 9 калории
Разбира се както казах ако се храни както някой лостаджия по 3 пъти на ден и хранителният му режим подобава диета на 10 годишно затлъстяло момиче,ще губи килограми,ама какви??![]()
![]()
![]()
aйде да спрем до тук наистина,защото заради този селянин DownloadVirus ни падна нивото на всички
А всичко тръгна от един хляб![]()
Тоя селянин DownloadVirus не е от селото до Плодвив![]()
Първоначално написано от DownloadVirus
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=L6tqKXWfdh8
изслушай я ЦЯЛАТА
имам чувството,че е написанаа за теб
Прочетох темата до 4 страница и ми омръзна ... от това което видях си правя следните изводи ... Virusa колкото и да не гледа на детайлите и т.н. си разбира кво говори и е много по-напред с материала ... а вие двамцата ... човек колкото и да е глупав веднага може да прецени кви лапета сте ... dunc ли къв беше ми говори само някви работки дет е чел и вече си мисли, че всичко знае ... а тва галенце просто му кажи пи**а набор 2000 и повече не я обиждай ... аре ся сички млъкнете щото вече свършихте работа на пича ... ако има нещо което още му тряя ще пита ... автора е написал 3 коментара а вие 400 аре спрете се щото на никой не му се занимава с филмите ви