- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Продавам-Училище за вампири,Анита Блейк,Нощен свят и др.!!!
Здравейте на всички!
Продавам следните книги:
~ Поредица "Училище за вампири" Автор:П.С. и Кристин Каст -Софтпрес
Книга 1 – БЕЛЯЗАНА - 8лв
Книга 2 – ИЗМАМЕНА - 9 лв
Книга 3 – ИЗБРАНА- 9 лв
Книга 4 – НЕПОКОРНА - 9 лв
Книга 5 – ПРЕСЛЕДВАНА - 10лв
Книга 6 – ИЗКУШЕНА - 10лв
~Колеж за въгьосници (Автор: Лев Гросман) - 10 лв
~Нощен свят, книга 3: Заклинателка (Л.Дж.Смит) - 8 лв
~Светът на Али:Минало, настояще и едно много шумно момиче - 4лв
Автор: Карън Маккомби
~ Поредица "Анита Блейк, ловецът на вампири" Автор: Лоръл К.Хамилтън - Колибри
Книга 7 - Огнено жертвоприношение - 10 лв
Книга 8 - Синя луна - 10 лв
Всички книги са идеално запазени, и освен книгата "Вечна" другите изобщо не са четени даже. Ако има заитересовани, мога да изпратя снимки за да се види че са в отлично състояние. Изпращам с Български пощи с наложен платеж за цялата страна, за сметка на получателя.
Който се интересува от плакатите- имам абсолютно всякакви- големи, малки, средни, от БРАВО, от Хай клуб, имам и от немското Браво. Голяма колекция от плакати на Хари Потър (не само от български списания), всичките са добре запазени! Ако някой има интерес мога да изпратя снимки на плакатите.
Който се интересува да пише в тази тема!!!![]()
Come With Me..Into The Tree's..we'll lay on the grass..And let the hours pass..Take My Hand..Come Back To The Land..Let's Get Away..Just for one day.
имаш ли плакати на justin Bieber от немското браво ако да качи снимки ;]
Bieber4yyy <3
Можеш ли да качиш снимки на плакатите и особено на плакатите Хари Потър?
ako moje da widq na britney spears
Пратих ви снимките на ЛС,, защото не ми дава да пускам линкове из форума. Ако си харесате нещо пишете да се разберем![]()
Come With Me..Into The Tree's..we'll lay on the grass..And let the hours pass..Take My Hand..Come Back To The Land..Let's Get Away..Just for one day.
Ако си поръчам книга, доставката вие ли ще я платите?
Доставката е за сметка на получателя, а и не вярвам да излезе повече от левче или два, защото книжките са леки ;]
Благодаря за отговора, но с наложен платеж излиза доста по-скъпичка.
А мислех да купя "Момичето, което можеше да лети", но в книжарниците е 12, а вие я давате за 10. Цената ми излиза като коричната.
"Момичето, което можеше да лети" е продадена :]
"Училище за вампири 7: Изпепелена" е продадена!
Интересуват ме плакатите, имаш ли на 30 seconds to mars или на Jared Leto?![]()
Писах ти на личноИма ли други които се интересуват от книгите или от плакатите?
![]()
Плакати на
Metallica,ACDC,Epica,Hammerfall,Pantera,Children of Bodom,Dio,Rainbow,Slayer..?
Ще проверя (мисля че имам някакви) и ще ти пиша на ЛС.Първоначално написано от dontcare
!!! Добавени са цени на книгите от поредица "Училище за вампири" и са променени цените на поредицата "Безсмъртните"!!!
Продавам и книгата ~ Колеж за въгьосници (Автор: Лев Гросман) - 10 лв
Ако някой се интересува да пише, останалите книги все още се продават!
Ето и снимки на повечето плакати които имам. Можете да ги свалите от тук- http://dox.bg/files/dw?a=3c1f65e960
iskam 2rata na U4ili6te za vampiri![]()
![]()
Супер пиши на лично направо и мога да ти я пратя още утре![]()
За жалост нямам плакати на Дневниците, всичките ги продадох.
Продавам две нови книги -
~ Поредица "Анита Блейк, ловецът на вампири" Автор: Лоръл К.Хамилтън - Колибри
Книга 7 - Огнено жертвоприношение - 12 лв
Книга 8 - Синю луна - 12 лв
Цените са обновени
Книгите "Анита Блейк, ловецът на вампири" са намалени на по 10 лв-
Книга 7 - Огнено жертвоприношение - 10 лв
Книга 8 - Синю луна - 10 лв
Плакати на ХП???![]()
![]()
![]()
More days to come
New places to go
I've got to leave
It's time for a show
Here I am, rock you like a hurricane!
Ето тук съм качила всички плакати, можеш да разгледаш и тези на Хари Потър същоПървоначално написано от Venture
- http://dox.bg/files/dw?a=3c1f65e960
Има ли заинтересовани?
Продавам и братството на черния кинжал!!!
Здрасти.
Харесах си плакати от тези, които си снимала, как да ти ги пратя да видиш кои са и да ми определиш цена ?