- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помощ притеснявам се много
първо здравейте на всички
Да разказвам че вече не издържам от притеснение.
Така преди няколко дена правих секс с приятелката ми ( петък вечерта ) ползвахме презерватив всичко мина както трябва свърших завързах го и го махнах ,но тук идва "филма" за който не мога да спя до кaто го връзвах май ми остана по пръстите малко сперма и след това си пъхах пръстите в на приятелката ми .....възможно ли да е станала белата или си въобразявам извинете ме обаче умирам от притеснение ...
![]()
а какво трябва да направя ...Първоначално написано от janja
![]()
След 14 дни тест за бременност.
Принципно е възможно, но силно ме съмнява нещо да е станало.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
изобщо не ми е смешно .... просто исках някой да каже не съм мнго запознат скоро почнах сексуален живот така да го нарека и ми е адски много ПРИТЕСНЕНОПървоначално написано от louise1
а възможно ли е всичко да съм си въобразил смисъл от презерватива или от друго да ми е било мазно по пръстите![]()
Мииииии да, най-вероятно е от презерватива. Спокоооо, дишай.Първоначално написано от ubitaka7
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
смисъл не съм видял да имам сперма по пръстите но нали знаете какво минава през акъла, но не го изключвам дано дано не знам ...Първоначално написано от Extremescream
Благодаря все пак
Колко време след като си подмокри пръста го вкара ?
Can It All Be So Simple ?
Ако е момче го кръсти Иво![]()
А акоискаш да не ти се налага да се притесняваш за бременност - го прави с момчета![]()
не веднага като свърших го си го свалих завързах изхвърлих го целунах я няколко пъти и така ...Първоначално написано от xinfamous
![]()
Сперматозоидите умират след 5 секунди в кислородна среда. So - Go on , go on , nothing intresting here !
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
днес купихме тест за бремеHност ... за моя радост всичко е ОК !Първоначално написано от xinfamous