- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- отслабнах с 70 кг
Наистина трябва да се гордееш със себе си![]()
Това е чудесно! Де да имаше повече хора с твоята воля!
Темата е fake (: НЕ МОЖЕ да се свали 70 КИЛОГРАМА за 1 година ! Това прави по 1 и половина кг ВСЯКА седмица в рамките на една година.Дори и някой в света да го е поситгал задължително трябва пластична операция.
И кое те кара да си вярваш по дяволите? Тя да не е била цялата в мускули, та да не е възможно да сваля по килограм и даже 2 за една седмица? Мазнинките се свалят изключително бързо, когато са в повече (не например 4-5 кг) особено когато ограничението е съчетано с подходящ спорт .. Като видите нещо подобно и веднага е фейк, ми имам познат, който даже не е тийнейджър, но пак свали близо 50кг за половин година, да после дълго време се стяга, но беше факт че огрооомното шкембе изчезна!![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Вие сте НЕ нормални ако си мислите , че момче на 15-18 години може да е 125 КИЛОГРАМА и да може да се движи по 3-4км ХОДЕНЕ !!! + че има 1 коментар даденият акаунт и е регнат преди няколко дена.Не може да спре сладкото,мазното,газиранот о и каквото и да било толко рязко , защото дебеланата сама си казва , че щом е НЯМАЛО какво да прави е яла... не ви спирам да вярвате в тая СМЕШНА история.Нека даденото момиче да качи снимки ПРЕДИ и СЕГА и тогава си връщам думите назад и казвам едно голямо ЕВАЛА.
Е да, наистина е трудно. Доста трудно. Но лично съм виждала момиче на 17 което пред мен се мери и беше 114 кг, така че допускам че може и да има. Все пак това е добра идея да качи снимки, защото ако наистина е фейк или си седи на тези 120кг лъже само себе си, все пак ние освен евалата друго не можем да и кажем, тя е тази която трябва да се вземе в ръце..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Съгласен сам.Първоначално написано от FuckingFreak
Ти си просто един злобар с комплекси. Face it.Първоначално написано от Slamdancer
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Еее как.. нали ме познавашПървоначално написано от GunSnSteelflowers
))
Slamdancer, съгласна съм с теб!
Вие знаете ли колко увиснало ще е положението.
Все пак би било хубаво да е истина![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Първоначално написано от britzy
Просто парче отвсякъде...
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Britzy - и аз така мисля че е доста просто парче, но и ти не и отстъпваш.Първоначално написано от MakeMeLaugh
дори и да е вярно на мен ми се струва нездравословно ...
Хах,добре,но щом си си писал с мен колко пък ТИ да си прост,а?
![]()
Искаме снимкиииии,ама няма![]()
ПЛОВДИВ
Авторката май си забрави темата, щом чу за снимки..
Fake.
![]()
![]()
Първоначално написано от Cucko0
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn