Искам да се включа, за да дам съвет на всички които искат да се преборят с килограмите. Бях 125 килограма и свалих един човек от себе си. Бях обект на подигравки, хората се смущаваха като ме виждат, понякога съм била толкова отчаqна, че когато вървях по улицата се страхувах от реакцията на хората като ме видят. Искам на всички да кажа че човек не дебелее от храната, а от емоциите си. Винаги когато бях тъжна и подтисната единственото удоволствие което ми управяше настроението беше да си похапна нещо било то сладко, било солено. И в един момент когато бях на дъното повярвах в себе си и си казах, че това не може да продължи така. Започнах да се ограничавам, но не и да се личавам от храна. Не гладувайте просто си набавяйте това от което има нужда организма. Хранете се със всичко което ни е дала природата. Аз се отказах от сладкото, мазното и соленото, но никога не оставах гладна. Започнах да спортувам първоначално с 3-4 км вървене след тва тичане и накрая се престраших и влезнах във фитнес зала, където ми изготвиха индивидуална програма и ето за по малко от година съм -70