Цитирай Първоначално написано от umri
Разбираема реакция. Трябва да се изслушат и двете гледни точки преди да се дава съвет, защото съм почти сигурен, че не те е изчакал, защото си се моткала прекалено много, а си знаела кога ще излизате и той, разбираш ли, трябва задължително да те чака. После си се нацупила и си правила сцени... след това си се намяткала като сибирски казак и си се натискала на половината дискотека.

Ако някой те барне за крака или те опипа, където и да е... нормалната реакция е шамар, а не да се дърпаш от кумова срама... ако той не беше в дискотеката, сигурно да си се изпонатискала с половината селяндури там. От твоята гледна точка изглежда зле, представям си как е било в реалност. Не, че не трябва да се забавляваш..., но някой да те обарва пред приятеля ти... За приятелят ти има два варианта. Или да стане и да пребие тоя, който те обарва пред него или да изчака и да те види до къде ще стигнеш с наглостта си.

Правилно му е било решението, че те е зарязал. На тоя свят има толкова много жени, от които голяма част по-умни и най-вероятно по-красиви от теб... за какво да си губи времето с теб? Правилно ти е казал, че нищо няма да е същото. Остави го намира и друг път да знаеш как да се държиш.
Е ти пък как го изкара ........
Не съм се напила на ..... мотика, не съм се натискала с Никой нито пък някой ме е обарвал - това пък не бих го допуснала никога независимо дали имам приятел или не. И не съм била толкова нагла, колкото ти предполагаш .. просто бях доста развеселена, каквато съм обикновено .. и не съм се натискала с някакви непознати момчета, просто танцувах с момчетата от компанията ..нито съм се прегръщала, нито нещо ...