До преди малко си говорихме .. еми аз забравих и ума и дума .. не знаех какво да кажа само му се молех да ми даде втори шанс да опитаме че този път наистина ще се променя, че искам да сме заедно, че не мога така, че ми е адски кофти такива неща, но главно повтарях да опитаме последен път ( той каза че на този етап не може нищо ..попитах кога ще може, а той - "Не знам но ти казвам разбери го ще ми писне, а на мен писне ли ми край .. прегръщай се с охраната прави ми гадно аз колко пъти съм могъл ..тази ме дърпа обаче даже не я и погледнах, защото ти си единствената, но аз за теб не съм явно съм се заблуждавал .. или ще си само моя и на никой друг или ще си на всички освен на мен .. не се ядосвай ..аз няма за какво да съжалявам, ти ще съжаляваш и тнннн.." .. а когато той ми каза че на този етап да не очаквам нищо, аз го попитах кога, когато ме забрави още повече и той ми каза че какво съм си мислила че за 2 дни се забравя че и той имал чувства дори и да не го показвал ...
..
иии след това .. той искаше да си ходи хванах го за ръката не исках да го пусна, караше ме да го пусна, каза че го ядосвам, ще му писне .. и аз се опитах да го гушна ..гушнах го, той ме бутна, пуснах го и си тръгна .... сега съжалявам че го хванах и не го пусках и че му се нахвърлих така
като се прибрах му написах в скайп че няма да го оставя толкова лесно и ще се боря за него до край, но също така обещавам и да не бъда досадна ... (съжалявам че му писах май не трябваше)
Мисля да послушам съветите ви .. да не му пиша повече да не го закачам от такава гледна точка .. и да се държа приятелски с него (въпреки че ми е адски трудно и като излезем ииии ми става нещо и едвам се спирам да не се разплача (а и не само като излезем..)
Само че ме е страх да не стане така че да ме забрави или да се отдръпне още повече (въпреки че преди сме си говорили че на него ще му е мн.трудно дори да не го показва ..и тн) ..
Май ще го оставя да си почине от мен ..колко време да е тази почивка нзззз .. Как мислите какво да правя?