Цитирай Първоначално написано от OnlyGirlInTheWorld
И знаете ли сега какво ми пише ......
понеже бяхме на бал и си правихме снимки и съм ги качила в фб и имам снимка с един общ приятел ме е прегърнал за снимката .... и той сега ми пише да изтрия всички снимки с него и да си сложа на профилна снимката с онова момче и че с онова момче много сме си били отивали ..аз естествено казах че не искам и няма да изтрия снимките с него и той казва .. ''ok, и аз няма да искам някои работи .. нека да седят снимките, но ще си кача и аз някоя снимка" аз го попитах дали да изтрия снимката с онова момче (което пак повтарям ни е общ приятел и имаме и др.снимки от събирания) и той каза "не, казах ти кои снимки да изтриеш" и аз казах мога да махна тази с момчето ... и той не ми писа повече.
Ам не знам, но ми се струва че в момента се правиш на интересна... ( мое мнение ). Остави го ,ще го преживееш този А пък за снимките... Абе, моля ти се! Сега ще го слушаш и ще махаш снимки по негово желание ли? Ми той ако ти каже да се метнеш от 8-мия етаж на нашия блок ще се метнеш ли? ... Остави го и си живей живота... има много момчета по света, един от тях може да е идеалният за теб... сега може да се самозалъгваш, че не може да живееш без него, но ще видиш че живота продължава