- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- искам да ми порасне косата
Здравейте, много искам до лятото да ми порасне косатаСега косата ми е почти до рамената . Бях чула че има някакви маски но не знам какви се
![]()
Вземи си хининова вода. При мен имаше голям ефект когато я ползвах, за месец косата ми порасна 3-4 пръста.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
предполагам хининова вода се продава в аптеките но горе-долу на какво цена е?
I'm beautiful in my way....
цената е около 1-2 лева зависи от марката
На мене тривитаминола много ми помага. Също така хининов шампоан на Kаssy и ампулите за коса на Денис.
Първоначално написано от Violenza
Много се съмнявамОще малко ще кажеш, че и с 10 см ти е пораснала
С каквото и да се мажеш, каквото и да си слагаш на косата няма да порасне за 1-2-3 месеца кой знае колко
![]()
+1Първоначално написано от malka_sladkka
Ще порастне до толкова, че ако я мериш всеки ден ще се вижда. Но на живо едва ли някой който не те е виждал от 2 месеца примерно ще те спре и ще каже " а, косата ти е пораснала? "
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Ами явно са ви дебели пръстите.![]()
ми уточнявай в сантиметри тогава![]()
![]()
![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Уау , а как я ползва - всеки ден или след всяко къпане?Първоначално написано от Violenza
След всяко миене на косата (което ще рече всеки ден или през ден), докато е още влажна, си впръсквах в корените.Първоначално написано от loveyouforever
Доволна ли си от ампулите ?Първоначално написано от billytalent
Ампули Урти Комплекс - 1бр. е 1лв или на Виши 1бр. е 4лв. Косата ми расте ненормално бързо. И на месец долу - горе 3см ми порастна. А за половин година 20см.
От хининовата вода косата ми се омазнява много.
Доволна съм, въпреки че ги използвам от скоро.Първоначално написано от LudotoDevoiche
За сега съм пробвала само с плацента и с пчелно млечице.
Може ли да ми дадеш малко повече информация за тези ампули? Заитересовах сеПървоначално написано от mimsssssss
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
+1Първоначално написано от neeDaBosS
Кажи повечко за тези ампули, моля те.![]()
От аптеката ли си ги взимаш и колко често ги ползваш? Как?
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
Преди си бях писала с едно момиче от форума, ето това съм и пратила като инфо:
"Общо взето някъде от 15 годишна си постругвам косата много късо, след това я пускм много. Мисля че тва се е случвало около 5-6 пъти вече. Не знам какво искам, меня си мнението и като ми прищрака и я пускам косата. Да речем за половин година от рамене до кръста ще ми порастне хихи. Невероятно, а? Ама ефекта се забелязва много бързо. И т'ва сега го правя пак, защото реших че искам отново дълга коса.
Маска Миозотис с костен мозък и планцета - около 10лв след като се измиеш със шампоана и се изплакнеш, слагаш малко количество от маската и втриваш в корените, стоиш така няколко минути 3-4 и измиваш добре. Тази маска е доста голяма, стига за около 3 месеца някъде.
Ампули Урти Комплекс - 10бр 10лв слагат се на суха коса. Най - добре е след като си се изкъпала и косата ти е чиста. Като исзъхне, намазваш корените и втриваш.
Нищо друго не съм пробвала, освен тези работи. От хининовата вода ми става мазна косата, бадемовото масло и тривитаминола същата работа. Тя по принцип моята е малко мазна и с тях ефекта е мн гаден."
Общо взето е това. Ампулите на Виши бях ползвала 2, ефект имаше, но ми идваха скъпи. И за това си продължих с тея на Урти. Ако имате още въпроси - питайте.
http://www.nisea-bg.com/images/items/2847.jpg това ли е маската?![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
^Може ли да пуснеш снимка на дъглата ти коса и една на къса и ако може да кажеш с ампулите за колко време ти расте коса до кръста?
Да, това е маската. Иначе качвам снимки, резултата е от http://prikachi.com/images/166/3350166B.jpg до http://prikachi.com/images/469/3340469e.jpg . Така ми стана за 3 месеца някъде - на бодлички беше и вече е до раменете. Както и да е. На моята коса ефект има. Обаче защото знам че има я постригвам постоянно, меня си прическата, след това пак ми скимва че искам дълга. Снимките не знам дали отговарят точни на тея месеци, но обикновенно за месеца ми пораства една педя.
Благодаря за информацията![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Молянадявам се и на вас да ви свърши работа. Ако има хубави резултати се похвалете
![]()
ще пробвам маската: ) моята коса расте попринцип много бавно сигурно от 2 или 3 години си я пускам беше до раменете сега е педя под раменете постригвам я през 2-3 месеца връхчетата и я подхранвам и всичко но не иска д арасте пробвала съм и хининова вода и тривитаминол и не съм я третирала с нищо и не расте ..това ми е последната надежда ако е така както казваш за 6 месеца ми стане до кръста ше съм много доволна
@mimsssssss: Колко често ползваш ампулките? И принципно с колко ти расте косата на месец без тези неща?![]()
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.