- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- искам да ми порасне косата
Ползвам ампулите 3 пъти в седмицата, т.е. след всяко миене на косата. Една ампула ми стига за 3-4 слагания.
Косата не ми расте изобщо, или да кажем 1см на месец, трагична работа. Може би е от това, че расте гъста и не ми цъфти и затова мн бавно.
ооо и аз се нахъсах с тия ампули
ЕДИТ: имам косопад, защото ми е изтощена косата, тези ампули ще помогнат и за това, нали? или да си купя други за косопад?![]()
сори ако ми е тъп въпросът![]()
No need to ask
He's a smooth operator
^ Нямам представа. Едната струва 1лв., така че ако искаш си купи 2 и ги използвай и виж дали си струва![]()
Аз ще си взема от ампулите на Denise пък ако не съм доволна ще ги сменя.
А да питам може ли да нанасям ампулата с четка,от тея където са за боядисване или ще ми се наслоява ампулата по нея?Другия вариант е да си взема пулвенизатор и да пръскам?!
Капвай капка върху скалпа и разтъркай с пръсти.
@mimsssssss: Благодаря ти за отговора, мисля да пробвам. И моята не расте особено бързо, а ако е така както казваш... невероятно просто.![]()
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
Аве на тебе какъв ти е проблема??? Само се заяждаш по темите. За тва ли се регна? Тъпанар!Първоначално написано от xxKiFlAx
Иначе по темата аз ползвам хининовата вода от известно време след къпане ама не съм сирурна че има ефект видим все още. Имам чувството че косата ми не расте. Постригвах се последно преди два месеца и имам чувството че си е същата. Луда работа с тея коси.![]()
![]()
От хининовата вода няма кой знае какъв ефект. Поне при мен нямаше (а и май не само при мен).
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
Абе хора от една седмица правя една процедураВСЕКИ ден си впръсквам в корените хининова вода,след това заспивам и така 7 дни.След това 7 дни почивка..според вас ще има ли някакъв ефект? Доволна съм от хин.вода попринцип ама тая е някаква куча марка
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Ползвам ампули с растителна плацента.Миналата седмица ползвах с жен-шен.Шампоанът ми е обикновен-на Клоран за мазна коса.Имам чувството,че косата ми расте по-бързо...аа и слагам кристали![]()
тривитаминол или хининова вода
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
Виж това - http://vbox7.com/play:32d5be68 !! Полезно е!![]()
Мименце [mimsssssss] , на каква цена е тази маска за коса с плацентата ?
Иии още един въпрос .. Значии , моята коса е също като твоята (съдя по написаното от теб xD) - мазна .. Тези ампули не омазняват ли корените още повече или не ти правят проблем? Също така ми се лющи кожата , дали ще пречи нещо ?
За мен лично хининовата вода е изтъркан номер вече .. има много ампули и тн .. Но ако я третираш често аз например почнах от този месец да пия едни витамини за коса и нокти .. страшно помагат на разстежа и окрепват самия косъм .. дори мисля че ги рекламират .. Ревалид капсули се казват правиш една терапия с тях и косичката ще ти е като нова![]()
НАДУТА СЪМ С ТЕЗИ, КОИТО СА МИ БЕЗРАЗЛИЧНИ.. !!!
А попринцип,ти колко често я третираш..и каква е разликата от преди месец до сега..Zaintriguwame i su 4udq dali da ne si gi wzema,ama 30lewa.. iskam da sym sigurna,4e si zasluvawat parite..Първоначално написано от hotlove
аз съм мазохист с косата си .... третирам я всеки ден с преси и дори до скоро я топирах но започна да ми се накъсва след боядисването и спрях с топирането .. ходих на лекар и ми препоръчаха тези капсули да ги пия и в опътването им пише че стимулират и раастежа .. сестра ми ги пи .. направи пълната програма за 3 месеца .. всеки ден по 3 пъти ги пиеш по време на хранене ,, много е доволна ..косата и е в момента е много жива и и порасна мн по бързо от преди .. тези съставки помагат не само и за косата но и за ноктите и кожата ... прочети някъде какво съдържат ако не намериш ще ти препиша от опаковката ми .. според мен си заслужават парите поне на мойте и на сестра ми косите са много третирани и помага изключително много ..
![]()
Всичко звучи много добре,но от тези хапчета качват ли се килограми?Първоначално написано от hotlove
нее .. първо не са хапчета това са само витамини .. нее някакви хормони и тн .. това са полезни неща за организма ни които не можем да ги добавим с тези изкуствени храни в днешно време предполагам .. акоо ти звуча скиптично разпитай в аптеката ще ти обеснят по подробно :P
Mаската струва 10лв, 500гр. е, стига ми за доста дълго време (ама наистина много)Първоначално написано от daru6a1
Косата ми е мазна(както и кожата на лицето), макар че отдавна минах пубертета - скоро направих 20. Мия си я на два дена, но както и да е. От ампулите не съм забелязала разлика. Те не са като олио, а по скоро са воднисти.
Хининова вода -- единствения продукт за разтеж на косата , от който съм доволна![]()
Разбрах, че ампулите за коса Урти Комплекс са против косопад и са с лечебно свойство ... Та моята приятелка в козметичния магазин ми препоръча други ампули за коса за свежи връхчета и по-бърз растеж.. Ампулите се казват Denise. Нека да ви запозная с неговите свойства и общо-взето да ви дам информация за продукта:
Лосионът представлява активатор на косъма с изключителните хранителни свойства на пчелното млечице и тонизиращите и антиоксидантни свойства на жен-шена.Ревитализиращият и възстановяващ ефект е видим още след първите апликации.Косите освен лъскав и здрав вид,придобиват видима сила и жизненост.Продължителната употреба на лосиона осигурява идеалното физиологично равновесие на косъма, който е отлично подхранен и с активни жизнени функции.Нанася се на измита и леко подсушена с хавлия коса,като се поставя цялата ампула в корените и се разтрива деликатно с пръсти до пълното попиване на лосиона. След това се оформя прическа. НЕ СЕ ИЗПЛАКВА!
Надявам се да съм била полезна)
Има ли някакъв начин да си изправя косата сама в къщи без преса