Преди си бях писала с едно момиче от форума, ето това съм и пратила като инфо:
"Общо взето някъде от 15 годишна си постругвам косата много късо, след това я пускм много. Мисля че тва се е случвало около 5-6 пъти вече. Не знам какво искам, меня си мнението и като ми прищрака и я пускам косата. Да речем за половин година от рамене до кръста ще ми порастне хихи. Невероятно, а? Ама ефекта се забелязва много бързо. И т'ва сега го правя пак, защото реших че искам отново дълга коса.
Маска Миозотис с костен мозък и планцета - около 10лв след като се измиеш със шампоана и се изплакнеш, слагаш малко количество от маската и втриваш в корените, стоиш така няколко минути 3-4 и измиваш добре. Тази маска е доста голяма, стига за около 3 месеца някъде.
Ампули Урти Комплекс - 10бр 10лв слагат се на суха коса. Най - добре е след като си се изкъпала и косата ти е чиста. Като исзъхне, намазваш корените и втриваш.
Нищо друго не съм пробвала, освен тези работи. От хининовата вода ми става мазна косата, бадемовото масло и тривитаминола същата работа. Тя по принцип моята е малко мазна и с тях ефекта е мн гаден."
Общо взето е това. Ампулите на Виши бях ползвала 2, ефект имаше, но ми идваха скъпи. И за това си продължих с тея на Урти. Ако имате още въпроси - питайте.