- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вени под очите
Забелязах, че от доста време имам вени под очите... Чудя се на какво се дължи това? Да не е от липса на някакви витамини или не знам и аз какво...![]()
^+
или просто ти е наследствено тънка .. няма оправия на това, освен ако не искаш да дебелееш
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
и аз имам, защото съм бяла :SSS
много е гадно :Х скривам ги с коректор, който всъщност почти не слагам и си ходя със сините
Аз нямам,защото съм с тъмна кожа,но сестра ми има.Много е бяла и за това.Грозно е,но какво може да се направи не знам..
Сега лятото се опитай да хванеш тен,но трябва да си мажеш кожата със силен фактор,защото щом е тънка и деликатна,трябва много да я пазиш.Така няма да си личат.![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Ох, и аз имам същия проблем. Кожата ми наистина е много бледа.Аз преди се бях замислила дали да не си поръчам коректор от Avon, ще съм благодарна на zlatit0o, ако даде малко повечко информация от ефекта му. ^^
Защо я искаш? Няма нищо хубаво.Първоначално написано от infected9
![]()
Супер е ,но не някво гадно бяло ,а нали знаеш на тея дет се друсат с херца ква им е кожата .. е такава :Д
Моята е точно такава... xD Но не се друсам. ;DD Просто ми е гадно, като се погледна... не ми отива бяла кожа.![]()
![]()
Кожата под очите е поне 3 пъти по тънка от останалата кожа по тялото.И това ако се смеси със много светъл тен,се личи още повече.Няма общо с витамини и недоспиване.Кожата е тъничка.Като хванеш тен лятото едва ли се виждат.Слагай коректор.
Не знам от къде си, ако си от София пищи ми да ти дам координати на моята козметичка Вени - мисля, че ще може да ти помогне. Имаше специални терапии за такива случаи.Първоначално написано от CookieMonster
Не съм от София. Мерси много за отговорите ви. За съжаление ще си живея така сигурно.![]()
WatПървоначално написано от infected9
Искаш да изглеждаш като наркоманка?
И как въобще изглежда тоя наркомански тен?
не знам за вас но такива както вие го наричате "вени под очите" и бяла кожа на красиво момиче....страшно много ме възбуждаттт![]()
Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!
възбуждат те сенки под очите с тен на мъртвец?!![]()
![]()
странни хора има..
Разлика между сенки под очите и вени правиш ли?Първоначално написано от CupcakeMonster
ее добре,вени?! За да те възбуждат вени под очите..
Я излезнете от Вамписките дневници ..
Според мен пък бялата кожа е нещо яко. Аз съм бяла и не хващам тен. И супер много се радвам на цвета на кожата ми, защото ми отиват абсолютно всякакви цветове, които на по-тъмна кожа понякога изглеждат меко казано нелепо. По темата, кожата ми е изключително тънка и нежна по цялото тяло и аз също имам вени под очите. Пробвай да ги прикриваш с нещо, няма как да ги 'махнеш'. Аз си ги прикривам, защото имам освен това и сенки под очите и е супер.
Everything changes, but beauty remains ...
Пак има не разбрали които се правят на интересни,като няма какво да кажеш недей.Първоначално написано от CupcakeMonster
Не съм казал да са изпъкнали...а просто да си личат под самата кожа,и кожата да е много бяла.И ще си харесвам и възбуждам от каквото си искам,на теб това какво ти пречи ?
Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!