- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Resident Evil 4
Преди около месец се зарибих по играта Rеsidеnt Еvil,по точно четворката най ме кефи. Но пропускам много чекпоинти..не ги намирам просто..а и гледам да не ме убие някой щото като извибрира джойстика на плейстейшъна се стряскам..изобщо цялата игра ми е зловеща ..![]()
Въпроса ми е някой стигал ли е до края :-х щото аз въобще незнам докъде съмима ли край това чудо изобщо ??
![]()
You me at six
не, играта е безкрайна.....
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
Играта се състой от 3 основни участъка-Село,Замък и Остров.И 3-те са доста дълги.До къде си стигнал?
Edva li ima shtastie na 100% zashtoto vinagi gubim 1 kogato pechelim dr
Оу..ми до един ..тролама него го минах..някъде там съм..
![]()
You me at six
Ми ако не се бъркам,защото съм я играл много отдавна това май е още в селото.Ако е така имаш мега много ощеПървоначално написано от xxxmyheroinexxx
![]()
Edva li ima shtastie na 100% zashtoto vinagi gubim 1 kogato pechelim dr
И този геймър ще става баща![]()
Е, има доста да се занимавам значи..ако не ми писне.Първоначално написано от bullit
Ама..натам по-трудно ли става
![]()
You me at six
Това се предава по наследство. И баща ми е геймър.Първоначално написано от Righteousness
![]()
You me at six
Мн почва да ме кефи тояКрайният оптимизъм сигурно също е част от генофонда на семейството
![]()
Ти си знаеш пич - догодина ако се наложи може да пуснеш една темичка да ви набираме помощи с Sms-и. Обещавам пръв да пусна един![]()
С един приятел превъртяхме 5-та. Ако се разтърсиш из гугъл има сайтове със съвети как се минава всяко ниво, но е по-сладко да си го минеш сам.
Не мисля да търся съвети и клипчета. Както каза, много по-сладко е да я минеш сам. Исках да зная докъде съм стигналПървоначално написано от dimitar_ak
![]()
You me at six