- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Зазидано коте търси приемен/ постоянен дом!
Търси се спешно приемен/ постоянен дом за коте на около месец. Беше зазидано в стената на банка и вчера успяхме да го измъкнем. Котето не можеше да вижда, защото имаше гной в очите, но го завеодхме на вет и сега е добре. Вече започна да се храни и лека полека се възстановява от шока. Намира се в София. За повече инфо пишете н а лично или на тел. 0884121287. Котето ще бъде дадено само на отговорни хора!
Как така зазидано.. тва тря са ебати изродите ..Ако имах възможност .бих го взела ,но ..
От едната страна на банката има 2 стени,а между тях има доста голяма кухина. Котето беше там, а малките отвори за кухината бяха зазидани. С помоща на доброволци разбихме стената и извадихме котето. И аз не си го обяснявам това, нои важното е, че котето е живо. Моля всеки, който можед а разпространи това!
Има осигурен приемен дом до меделя. Продължаваме да търсим премен/ постоянен дом!
Горкото животинче,дано си намери стопанин.Успех в търсенето,а ако разбера за някой,който иска коте,ще ви уведомя.
Пс:Може да пуснеш някъде обяви и да направиш някакви снимки.
Е**** изродитеЗаслужават те да бъдат зазидани
![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
В миналото са зазиждали , животни или хора , за да бъде сградата по-сграда и защитена. Тези , които са го зазидали (или по-точно човека , който го е направил) е бил откачалка. Няма нормален човек , който да направи това.
Пусни обява във вестника.
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Обяви са пуснати почти навсякъде. До няколко дни ще има снимки и клипче на котето. Вече имаме 2ма кандидати за стопани. Иначе по повод това как го намерихме... ами в Б-я това е честа практика... А собствениците на банката сега си имат хубава дупка в стената и дано да им е за урок.![]()