.
Затворена тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 172

Тема: ...

Ами нали знаеш,че понякога така се случва и си "заслепен" от любовта,после минава определено време и всичко се изпарява.Познавам 3-4 човека които направиха тази грешка и нестига,че си пропиляха най-хубавите години които няма как да си върнат а и се чудят какво да го правят това дете...Колкото и да казваш,че обичаш някой или си сигурен че искаш това нещо,аз мисля че на тези години малко хора могат да мислят а не да следват чувствата си.
    The time's for sobieski

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ако ти се работи здраво - няма да имаш проблеми .

А иначе - как реагираха семействата ? Как разбрахте, че е бременна, бяхте ли говорили преди за плановете ви , ако имате дете и т.н. ?

Пожелавам ви целият късмет на света, защото ще ви е доста трудничко от всяка една гледна точка.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от Jessrabbit
    Първите коментари ги писа приятел,нека се изкажа и аз.Ти ся като ти порасне малко човечето,ще го правиш ли емо?В смисъл да го възпитаваш винаги да плаче и да мрази света?
    Не много ясно! Това беше най-голямата грешка която направих в живота си.
    Точно обратното, ще му казвам никога да не се отказва, защото винаги има начин да постигне мечтите си.
    You me at six

А можеше да имаш бъдеще и да се порадваш на студентски живот...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Righteousness
    Щом родителите ще помагат с парите, човека ще може да си изучи и след това да е с равни шансове като вас .
    Да му имам и студентският живот, ти какво визираш под него ? Вярно , напиванията, оргиите и мизериите са си тръпка, ама не са нещо без което да не може.
    Вярно, много от ранните бракове са обречени на провал заради - студентски живто , разделяне на пътищата като цяло .
    Ама това си е тяхна работа .
    Ще е тегаво , ама да са живи и здрави .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    А иначе - как реагираха семействата ? Как разбрахте, че е бременна, бяхте ли говорили преди за плановете ви , ако имате дете и т.н. ?
    Да, говорили сме си много пъти. Казвал съм и, че ако се случи не искам да прави аборт. Тя беше на същото мнение. Просто не мога да си представя да отидем при някакви психари да убият детето ни

Иначе.. закъсняваше и с 4 дена, и се усъмнихме, че е бременна.. Направихме тест. Още помня какво ми беше изражението като видях 2 чертички. Имах чувството, че съм най-щастливия човек на света.

Родителите..не бяха особено щастливи в началото. Разпитваха постоянно "Ама сигурен ли си, че го искаш това дете?", "Кажи докато е време" и всякакви други. Но сега са по-щастливи
    You me at six

Цитирай Първоначално написано от Righteousness
    Никога не съм се напивал, нито съм ходил на глупави купони. Хем че е безсмислен "студентския живот", хем, че не го искам.
    You me at six

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Като се роди ще си на друго мнение.

Честито начало на цигански живот. Дано това да работиш в супермаркет е мечтата на живота ти.
    Честито начало на цигански живот. !!!!!!!!

Хаххаха взе ми думите от устата.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Честито Дано бременността й да мине леко.Пожелавам ви да имате едно здраво усмихнато детенце,което да ви радва.А вие да се обичате все така,да се подкрепяте и да бъдете много щастливи заедно.Евала за смелостта на тези години,много малко момчета биха постъпили като теб.
    До сега разказваш как ти гледаш на нещата,а момичето как се чувства,как вижда бъдещето ви ?

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Честито Дано бременността й да мине леко.Пожелавам ви да имате едно здраво усмихнато детенце,което да ви радва.А вие да се обичате все така,да се подкрепяте и да бъдете много щастливи заедно.Евала за смелостта на тези години,много малко момчета биха постъпили като теб.
    До сега разказваш как ти гледаш на нещата,а момичето как се чувства,как вижда бъдещето ви ?
    Тя също е щастлива Дори онзи ден ме накара да отидем да купуваме дрешки. Има предчуствие, че ще е момче.
    Постоянно ми говори за това колко щастливи ще бъдем, което много ме радва
    Дори име за детето избира вече, въпреки, че не е сигурно, че ще е момче.
    You me at six

Цитирай Първоначално написано от Jessrabbit
    Предполагам се ебаваш..
    Както и да е,все пак ако е така и мислиш,че ще се справиш,да ти е честито и да ти е живо и здраво
    .А ти ще можеш ли да спреш да обиждаш хората по темите ,освен това спри да пишеш романи на всяка тема,сякаш хората трябва да ти четат измишльотините..Където и да вляза се ти гледам русата коса с някакъв невероятен роман как пишеш глупости.Ясно ми е,че искаш да натрупаш мнения,но не е това начина.
    damm

Честито! Интерестна е вашата история. Дано бъдете щастливи и каквито сте млади сега дано не пожелаете да се разделяте и за напред. Не бъдете без отговрни родители и мислете за детето а не за себе си. Обичайте го много. Желая много успехи и много усмивки. Не се отказвайте един от друг, сам каза да се борите и смисълт на борбата да бъде за щастието на детето

Пожелавам ви щастие и мнооого любов! По това което пишеш разбирам, че наистина обичаш както момичето така и малкото човече което е на път . Дано ви потръгне и за напред все така да се обичате и да се радвате на детенцето
    Искрена усмивка и топла прегръдка,може да те накара да забравиш за всичко !

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Пожелавам ви всичко най-най-най-хубаво. Мнооого късмет и дано всичко мине леко. А относно негативните коментари - абстрахирай се от тях. С или без дете животът е труден, просто трябва да намериш сили и воля да се справиш. Още веднъж поздравления и успех! ;]

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Мега фен
    Пич ,мислех да не ти драскам повече в темата ,защото така и така те насолиха ,но пък ми направи впечатление ,че ако някой ти каже нещо хубаво се почва с "мерси" и прочие ,а на негативните коментари (макар и доста цинични) ,в които все пак има солидна доза реализъм не отговаряш нищо.

Ти си знаеш братле ,но и всичките пари на света да ти изсипят мама и татко това няма да промени факта ,че всяка вечер ще си имаш сирена вкъщи ...
    че ще сменяш лайняни памперси ...
    че хубавото ти момиче ще заприлича на табуретка и ще е по-нервна от психично болен на стероиди ...
    че след 3-4 години ще трябва да започнете да се занимавате с образованието му ...
    че след още 7-8 ще почне даскало и ще му трябва супер много внимание за да не се превърне в някъв келеш ...
    че след 10 ще трябва да почнете да заделяте по 300-400 лв месечно за нуждите му ..
    че след 20г родителите ти няма да могат да ви издържат ,а то най-вероятно ще иска (да се надяваме) да учи в чужбина ,където образованието сигурно ще е в пъти по-скъпо от сега ...
    И тва са само някви дребни неща - въобще да не ти коментирам всичките прегледи и ваксини ... и боледувания и още куп лайна и проблеми.

А тва момиче - за него помисли ли ? С тая бременност леко трябва да си прекъсне обучението ? Пък и няма кога да го завърши ако трябва да сме честни !? Тя кво - с основно ли ще си остане ? Тати фризьор ,мама продава вестници.
    Няма лошо ,ама аз ако имам дете ще предпочета на 18 да му взема ламбо ,а не да му спестя за костюм ...

Или си супер наивен ,или тролваш ,или просто нямаш много връзка с реалността. Ще се радваш за тва дете точно до момента ,в който се появи на бял свят ( + - 1 месец). Точно както малко дете се радва на кученце ,преди да осъзнае ,че трябва всеки ден да го разхожда и храни и да става в 5 сутринта заради него.
    Та ти дори не знаеш как се пише виСше ....

Сри ако пак звучи 'злобно' и 'обидно' ,но хората имат навика да се засягат от обективната критика. Не е мой проблем.

Знам че с това няма да те разубедя ,пък и не ми е това целта. Просто се приготви да се превърнеш в психотерапевт ,бавачка ,готвачка ,чистачка ,лекар ,счетоводител и детектив накуп. Ще ти е нужно.

ПС: някой ако има намерения да отговаря на това ^ - запазете си инфантилните мнения - не ви ги ща.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Lolololo.

Тая тема още ли е жива?

Не смятам, че мненията на хора, които още не са завършили гимназията са полезни за темата по какъвто и да е начин.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Баба ми е родила на 17,дядо е бил на 19.Тате и сестра му си спомнят детството с толкова топлина и носталгия,че дори аз се натъжавам.Като имаме предвид,че 60-те години не са били известни със супер лукс и така нататък.Замислете се,преди 70-80 години,неженените на 20 са били порицавани.Точно както в момента на женените на тази възраст.Нека не забравяме,че основната цел на живота на човек е да създаде поколение.А не кариера и банкова сметка.
    Дори авторът каза,че има финансова възможност за гледане на дете.Е?Любов и осигурено бъдеще.Какво пречи бебчето да порастне щастливо?
    Честито,бъдещ татко,с много любов да отгледаде здраво и щастливо детенце!
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Град
    България/София
    Абе хора, сериозно, щом е приел да е баща, значи има възможности да отгледа едно бебче! Какво пречи то да израсне? Ами има хора,които НЯМАТ възможност да гледат деца, но след като се е случило, да го убият ли? Според мен не е правилно да се правят аборти... Аз се радвам за таткото, нека си отгледа някое момченце/момиченце, щом иска! Вие като не искате деца, или смятате че трябва на 18 да се напивате и да ходите по дискотеки, не значи че и той трябва да е като вас!
    · Научи се да слушаш, защото понякога шанса чука много тихо на вратата.

Auriss, защо си такъв песимист? Защо мислиш само за лошата страна на нещата?
    Предполагам под думата "сирена" имаш предвид плач? Е и? Какво лошо има? Бебе е. Пък и ако му обръщаме достатъчно внимание и си играем с него едва ли ще плаче много

Памперси и ти някой ден ще сменяш, но като те гледам какъв "цветущ" речник имаш по-добре въобще да не можеш да си направиш дете. Горкото, само ще страда с такъв безчувствен татко като теб.

Що се отнася до коментарите, не виждам смисъл да отговарям на негативни мнения на хора, които не познавам и нямам нищо общо с тях. Въобще не ме интересуват негативните ви пубертетски изблици.

А, да.. Още нещо. Плюс минус един месец и ще ми писне?? Ти имаш ли мозък? Това дете е МОЕ, как ще ми писне! Чуваш ли се? Ти това би направил явно, не и аз.
    You me at six

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Надявам се да не наследи твоя имидж и среда(цитат от интересите в профила ти - "Ненавист към живота,Скейтборд,Фрапиращ външен вид").
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Надявам се да не наследи твоя имидж и среда(цитат от интересите в профила ти - "Ненавист към живота,Скейтборд,Фрапиращ външен вид").
    Това е отпреди 2 години...
    You me at six

Град
    Sofia
    АХахах,а да попитам само на скейтборда какво му има ? И какво против имаш хора,които се занимават с това ?

Извинявам се за спама.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от LoveMnmL
    АХахах,а да попитам само на скейтборда какво му има ? И какво против имаш хора,които се занимават с това ?

Извинявам се за спама.
    Ами какво ще кажат хората ако сина му е скейтбордист?
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Град
    Sofia

Извинявам се за спама.
    Какво трябва да кажат ? Това е просто хоби,на някои хора им харесва.Какво му е лошото ?

Извинявам се за спама.
    И какво ако стане? Дали е нещо лошо? Просто хоби!
    You me at six

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си