Щом така сте си преценили с приятелката ти - честито да ви еДа го гледате с много любов. Но това определено е голяма отговорност и без чужда помощ едва ли ще се справите, особено на тая възраст...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Аз мога да кажа на всички който твърдят че кариерата му е заминала като какъвто и да било са доста ограничени...ще им е трудно много ясно,но след като това дете порасне малко те ще могат отново да се развиват и да постигнат много независимо че са станали родители на 18...мога да дам пример с родителите ми и с родителите на доста познати....помислете малко кое е по добре,да сте млади родители,детето да порасне и да можете да изграждате кариера където и да е на 25 или да градите кариера до 5о(добре де 30-35) и кака ще го гледате тва дете...реално много по трудно,в днешно време нещата се променят много бързо и едни 30 години разлика с децата ти ще пораждат доста неразбирания на живота им...
Абе да знаеш браточка,радвам ти се че имаш смелостта да си поемеш грешката и да си и радостен от факта,гледайте това дете с любов и ще видиш един ден и кариера ще си изградиш и всичко,остави ги да си градят кариери до 50 и да се чудят после за деца и семейство...![]()
>>DjBelev<<
Не се заяждам, ни най-малко, но мисля, че колкото и да си зрял, ти си на 18 .. Според мен дори един мъж преди 30 не трябва да има деца, пък какво остава на 18 .. Но това си е мое мнение. Тук видях някакъв коментар, че и на 15 да си, ако си имаш едва ли не заложбата да си добър родител, ще си такъв .. е как ще си такъв, като ти самият си още дете, пък ще отглеждаш дете?! .. Но вече се е случило, така че ти пожелавам наистина да бъдеш добър баща, бебето да се роди живо и здраво, без проблеми и така ..![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
пожелавам ти нещата да вървят гладко занапред. наслука : )
REGGAE BOOM <3
Благодаря на всички за хубавите пожелания отново![]()
You me at six
Абе, знаете ли колко може да си изкара човека ако си отвори фризьорски салон, манете майтапа.![]()
А иначе и аз мисля, че ще е трудно и ще си пропилееш хубавите години. Но щом го искате... да сте живи и здрави!!![]()
![]()
Да ви е живо и здраво , много да го обичате и да се грижите за него повече от колкото за самите себе си !![]()
Не разбрахте ли,че пича си има пари да отгледа детето,а щом има пари да подсигури бъдещето му и да посрещне нуждите,значи всичко ще е наред!Пожелавам Ви да ви се роди хубаво и здраво бебе![]()
има той... техните имат..Първоначално написано от elizabethg
☆ Addicted to Addictions
Още си прекалено зелен да влизам в спорове с теб.Ще порастнеш и ще разбереш,давам ви 3 години,помни ми думите.Първоначално написано от xxxmyheroinexxx
деца ще си имат деца...радвам се за вас...ама...все едно аз сега или някоя от моя клас да има дете...аз за себе си не мога да се грижа сама,камоли за друг човек.... не знам трудно ми е да си го представя..ноо иначе ви желая успех.. : )
Детето е благословия,когато е дошло навреме,когато и двамата сте съзряли ,за да поемете отговорността и да се грижите за още 1 живот...в противен случай тотално опропастява нещата...
Лично аз съм за аборт в ранна възраст-едно дете не е човешко същество докато не се роди..то е ембрион биологично погледнато,така,че не приемам аборта за грях...
Не ме разбирай погрешно-поздравявам ви и ви пожелавам много щастие в живота..но просто да знаеш,че ще е бая бая труден живота и забрави за купони и тем подобни удоволствия...семейните мъже се лишават от баяяяя неща![]()
Много сте скиптично настроени повече. Нали когато му дойдело времето не могли да се грижат за себе си ами за друг ли... и тем подобни.
Аз ще ви кажа само, че това е един дар. Няма определно време или момент. Случило се е и това е. Много ясно че няма да искат да го махнат пък и дали той или техните имат пари не е от голямо значение все ще намерят начин да го обичат, отгледат и възпитът. Няма точно време за това. Някой се опитват цял живор да създадт живот, а те вече са го направили. Животът ще ги научи как да се грижат и за себе си и за него. Просто се радвайте за тях. Не бъдете злобни. Пък и да учат и после какво в България, който учи няма кой знае колкого бляскаво бъдеще така че по-добре деца да правят за да не ни превъзхождат по брой някой ден циганите.
Не знам как 2 деца ще гледат трето, но се надявам да го възпитате добре ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
пфффф много си заблудена ако смяташ,че само пари стигат да отгледаш едно дете.....нали трябва да го възпитаваш...ако психически не си готов и милиони да имаш пак няма да е достатъчно.....на 17 години човек е още с детското си мислене.....едно е човек на 20+ да си има дете ....макар,че и 20 годинки са малко според менПървоначално написано от elizabethg
![]()
За парите съм съгласна, но не мисля че нямат да успеят да го възпитат... Все пак ще им помагат и родителите. Има и по зрели тийнове на днешни времена повече не расъждават както трябва но станели въпрос за нещо сериозно като това пречключват вълната и почват да се осъзнават..Първоначално написано от lipsvashh_mi
^ Родителите ако имат сериозна работа е сега ще помагат и ще имат времето за отглеждане на дете.![]()
Леле тази тема се превърна във война между два свята... А момчето просто искаше да сподели радостта си , вие го направихте вода да не го умива... Случило се е вече, не могат да го променят.Да , сигурно е по-трудно да градиш семейство на тази възраст, но както ми стана ясно от коментарите на автора, той има достатъчно средства за да им е по-лесно и щом е така няма никаква пречка да бъдат щастливи.И да, сигурно още не са достатъчно зрели и отговорни, но когато станат родители ще им дойде отвътре как да се държат ( заедно с бебето ще се родят и родителските чувства за отговорност и грижа, генетично заложено е.В мига в който видиш мъничето което е твое целият свят се променя. ) Пък и на мен ми се вижда достатъчно зряло момче на тази възраст да поеме отговорността за действията си и да остане до приятелката си, да я подкрепя с толкова любов и да е щастлив. А не да я зареже да се спасява както знае, както много пикльовци биха направилиКакто и да е ... Да сте живи и здрави и с много любов да си го гледате! Много успех ви пожелавам!
![]()
Вий не сте с всичкия си![]()
![]()
![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
След като прочетох всички мнения в темата, съм наистина раздвоена - хората, които казват, че ще ти е трудно, са прави. Дори и родителите ти да могат да ви помогнат, чисто психологически това бебе е огромен стрес и за двама ви. От друга страна, адски много ме трогва любовта ти към момичето - нещо, за което наистина се радвам. Опасява ме обаче, че твърде розово се опитваш да гледаш на нещата - прав си, че няма място и за излишен негативизъм, но това повтаряне на "Много съм щастлив! Не съжалявам!" във всеки пост, начинът, по който се изтъкна пред тези, които те нападнаха, а и самият факт, че пускаш тема ме навява на мисълта, че това "Много съм щастлив! Не съжалявам!" се опитваш да го втълпиш по-скоро на себе се, отколкото на другите. Не искам да ме разбереш погрешно - нормално е да те е страх. Но в опита си да убиеш страха ми се струва, че се надъхваш повече от полезното - оставам с впечатлението, че според теб, след като се роди детето започва едва ли не някакъв рай, което не е точно така. Поздравявам те за куража иначе, но според мен трябва да се подготвиш психически, че ви предстои тежък период, в който ще израснете и ще се промените много, и най-вече период, в който ще трябва да докажете любовта си един към друг на практика - нещо, за което ще ви е необходима много сила. Дълъг път ви предстои - пожелавам ви да го извървите докрая!![]()
Може би там и тогава друга съм била ...
И аз прочетох всичките мнения в темата.Да на никой не му е лесно, на човек с висше в България също не му е лесноСпрете да го обвинявате.Той е щастлив не трябва да го забивате в земята с тея коментари, това е негово дете и той ще го гледа, а не вие
![]()
Успех за напред, лекка бременност и раждане![]()
Пък темата е 100 % -ов фейк, но няма значение![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Изчетох цялата тема. Когато прочета някой пост, в който ти обясняват колко трудно ще ти бъде, как трябва да учиш, да направиш първо нещо със своя живот и после да създаваш друг, си мисля, че хората, които ти го казват, са абсолютно прави. От друга страна пък - каква е тази дума "трябва"? Какво трябва, кой е го е казал? Насаждат ни някакви общоприети норми, с които трябва да се съобразяваме. И това, че ти казвам да слушаш вътрешния си глас въобще не означава, че подкрепям тийнейджърския бунт и стремежите към различното-на-всяка-цена за сметка на нормалното.
Щом се чувстваш добре от факта, че ще имаш дете, щом обичаш приятелката си достатъчно, че да можеш да си представиш целия си живот с нея - браво на вас. Създали сте нещо заедно, което е наистина красиво. Може хората да казват, че живеете в приказка, но пък си е вашата приказка, нали?
Желая ви само приятни емоции - на теб, приятелката ти и бебето ви.
//Ако темата е базирана на истински събития, разбира се.
Всичко най-прекрасно и да кажете като стане факт вече...
![]()