Значи май месец приятелката му е била в четвъртия месец, а сега, юли месец, бебето вече е на 1 месец и 22 дни. Интересно...Първоначално написано от Rolezzz
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
WTF!? Да, май така излиза.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
момиче съм
shoael
Аз пък ще кажа само ЕВАЛА ! Ако на друг на твоята възраст му дойде такова до главата ще офейка на мига и момичето ще се намери в небрана ниваДа ви е живо и здраво.
Усмихвайте се ! : )))
~
Много ме зарадва с тая реплика! Повечето казват така и въпреки всичко до година, две гледаме самотни майки бутат количките ... Пожелавам ви страшно много успех от тук нататък, тъй като ще ви е нужен и дано сте обмислили всичко, и да сте заедно, защото аз лично от опит казвам- дете на разведени родители съм и не е приятно децата да бъдат жертва на проблемите на родителите след време!Първоначално написано от xxxmyheroinexxx
Стискам палци! Също така пожелавам успешна бременност на жена ти!
Обичайте се и бъдете винаги заедно!![]()
![]()
"Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "
На тая възраст да си открил любовта на живота си,едва ли!!! Така че сте мн зле и един път да съм съгласна с w0sh
I hate cold-blooded people !!!
Ейй хора много ме зарадвахте с тези хубави пожеланияВинаги когато чета позитивните мнения се радвам буквално като дете на близалка
та...както и да е ..
Благодаря ви отново за хубавите пожелания! Много късмет и успехи навсякъде ви пожелавам от все сърце ^^ На негативно настроените също!![]()
You me at six
Първоначално написано от xxxmyheroinexxx
Едни се раждат....а други...ем нали знаете...
Погребението не беше на близък човек ако това намеквашЕдни се раждат....а други...ем нали знаете...![]()
You me at six
Честито! Да ви е живо и здраво и много щастливоПървоначално написано от xxxmyheroinexxx
![]()
Първоначално написано от gruhhhh
![]()
![]()
Взе ми думите от устата.
Ами честито, най-важно е щастието в крайна сметка, а ти си щастлив така че ... да ви е живо и здраво и го отгледайте с много любов!![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Като малките шопарчета - 120 дни и хоп - ново прасенцееее.![]()
Айде да е живо и здраво въображаемото детенце , хубаво име сте му избрали поне![]()
Защо махна подписа си?
Разкажи нещо за бремеността? Как мина раждането? Как се казва бебето и защо избрахте това име? Преместихте ли се вече да живеете сами?
Защо като поискаха снимка на бременната ти приятелка, ти ги игнорира?
Темата е фейк сто на сто. Тоя тук е бил в няк'во депресивно състояние, търсел е внимание и си е мечтал за бъдещето. После го хванала скуката и решил да плесне една измишльотина пред по-голяма аудитория, че белким му повдигнат настроението. Мхм...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
колкото и да ме молиш няма да ти върна регистрацията емо скапано Very HappyVery Happy аз съм гадняр, ще ми лижеш подметките а китарата щи я строша от главата като почнем даскало казвам ти Wink ???![]()
Я дай по-подробно,нова форумна драмаПървоначално написано от xxxmyheroinexxx
![]()
Айде без такива повече.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last