.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46
    Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3

Какво да правя :(

Хм.. дойде и моето време да пиша в този раздел защото имам проблем с майка ми .. На 15 съм Скоро ходих на сватба и там едно момче постоянно ме гледаше и аз го гледах защото някак си ми хареса Братовчедка ми ме извика на вън и ми каза че ми искал номера и аз мислих мислих и й го дадох И цяла вечер бяхме само на гледане Майка ми ме пита кого гледам и аз и го показах нали и тя нещо ми се скара нещо че бил голям и аз не я разбрах какво точно каза защото музиката беше много силна . И към 4 когато вече си бях вкъщи и спах той звънна и се запознахме по телефона даде ми скайпа си и фейсбука си . Каза ми че е на 20 и тогава 1 мисъл която ми хрумна е как майка ми ще откачи и ще започне да си мисли всевъзможни неща .. писахме си доста в скайп и той иска да се видим , на което не му отказах и ми каза да поговоря с майка си , но аз не знам какво да й кажа .. представа си нямам как ще реагира.Дайте ми съвет .. и двамата много се харесваме но проблема е в това че майка ми ще побеснее и ще се опита да ме отдалечи от него

Град
    и още нещо .. до сега не ми се е налагало да й го напомням но тя е била на 14 а баща ми на 20 когато са били заедно и дали ще мина по-добре ако й кажа че аз един вид взимам пример от нея

Мега фен Аватара на ameli
    Може би иска да те предпази от нейната грешка?

Град
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    Може би иска да те предпази от нейната грешка?
    защо мислиш че е грешка

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Майка ти е права разликата е голяма.Преди е било друго в днешно време хората са по-различни и съм сигурна,че го знаеш това.Просто я помоли или първо го запознай с нея за да може да ти позволи. Успех мила ^^
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Мега фен Аватара на ameli
    От къде да знам, не съм в главата и.
    Като всеки родител си мисли, че ще стане най-лошото .. по-възрастен мъж, я педофил, я нещо друго може да ти направи... Попитай я какво точно против него има.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Добре .. представи си ситуацията виждате се, всичко минава гладко, следват още поредица срещи всичко е ок .. и в един момент, когато евентуално вече сте заедно според теб той какво ще очаква от връзката ви и какво ти можеш да му дадеш?
    Не съм майка ти, но въпреки това те съветвам много да внимаваш .. на тези подрастващи мъжленца само едно им е в главата ..

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Я стига, пет години не са голяма разлика. Ако се опасява, че ще си легнеш с него, поговори с нея.
    Може и да ти няма доверие.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    Я стига, пет години не са голяма разлика. Ако се опасява, че ще си легнеш с него, поговори с нея.
    изобщо нямам намерения да спя с него

Град
    а и той не е като предишните с които съм била .. някак си по зрял е и не мисли само как да ме вкара в леглото си (поне аз с такова впечатление съм останала ) някак си по сериозен е и каза ако ще имам проблеми с наще да си останем приятели но аз му казах че ще опитам

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ако ,майка ти ти няма доверие и се притеснява за теб ,може и да ти попречи.Но ,ти трябва да го опознаеш.Няма как да останеш с някакво просто впечателение,чак тогава действай с нея и ги запознай

Навярно първо ще се противи,но все пак ти е майка (:

Успех
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на nymphadora
    В тоя живот тепърва ще правиш грешки и ще съжаляваш за много неща,но така ще се научиш сама кое е правилно и кое не.Майка ти няма как да те опази от всичко,трябва сама да се научиш.

Така че,ако ти се иска да имаш връзка с това момче,пробвай

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    ^ То в началото да ти кажа,всички така викат: "Ако ще имаш проблеми с родителите си да си останем приятели". Ъхх,не знам. Разликата е голяма. По-зрял е ,знае какво иска и очаква от живота. А ти едва сега започваш да осъзнаваш живота. Та,както и да е. Опитай,но внимавай. Може да си права: да не е такъв,който мисли само как да те вкара в леглото,но поне докато го опознаеш истински,внимавай,за да не съжаляваш после.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от LoveChocolate
    а и той не е като предишните с които съм била .. някак си по зрял е и не мисли само как да ме вкара в леглото си (поне аз с такова впечатление съм останала ) някак си по сериозен е
    смях се силно и продължитено

защо е нужно да казваш на майка ти?
    REGGAE BOOM <3

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Явно не осъзнаваш какво може да стане.
    Заслепена си от него. В начало всички са различни докато не те използват и не те вкарат в леглото си и после си търсят сериозна приятелка. А ти ще си за него един вид - "ще си направя кефа с нея и си заминавам" .. Ще останеш ти разочарована, ти наранена и т.н. Просто недей и няма да съжаляваш, но все пак това си е твоя живот..

П.С. - не съм очаквала да пишеш в тоя раздел о.О

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Разликата ви не е голяма. Днешните момичета на 15 са на същия акъл, като момчетата на 20. Пробвайте, ако стане прекалено настойчив за нещо, което не искаш - режи го. А иначе проблемът "майка" не може да се разреши.

Голям фен Аватара на jeezloxxy

Re: Какво да правя :(

Аватарът дразни.
    Trololololo.

Не е задължително майка ти да знае. Ако пък искаш да и споделиш, и кажи, обясни и че ти е симпатичен и искаш да опитате. Все пак няма да се жените, просто някаква временна връзка, кфо толкова. Успех, мацка
    Ммм имам си нова регистрация Старата не я обаждам

Real girls aren't perfect . Perfect girls aren't real .

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Разликата в годините не е проблем.. а той знае ли, че нямаш намерение да спиш с него? Ако знае и не му пречи, остава само да поговориш с майка си, това, че взимаш пример от нея може да подейства, ама може и да я подразни. Не знам.. пробвай.

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Цитирай Първоначално написано от LoveChocolate
    а и той не е като предишните с които съм била .. някак си по зрял е и не мисли само как да ме вкара в леглото си (поне аз с такова впечатление съм останала ) някак си по сериозен е и каза ако ще имам проблеми с наще да си останем приятели но аз му казах че ще опитам
    Напротив.ТОЧНО за това мисли,просто като е по-голям го прикрива по-добре.Мъж съм,дърт съм,знам как стоят нещата.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Голям фен Аватара на magita
    а защо изобщо трябва да и казваш. Смисъл виждаш се 1 с него, ако нещата станат по-сериозни чак тогава и кажи
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Повече от фен
    На сватба а? И аз съм преживявал нещо подобно, като горчив опит ми е...

Инак това за секса - или се абстрахирай от тая идея, че няма да правиш секс, или го забрави тоя. Защото мъж на 20 да издържи без секс е невъзможно (както и за жените де..), и ако се съгласи с това, някой ден ще ти изневери.

А моето мнение е, че е супер глупаво да си на 20 и да имаш връзки с 15 годишни, да не казвам какви.
    МОМЧЕ

Град
    София
    Няма как да си сигурна що за човек е тъй като едвам го познаваш.
    Опознай го по обстойно и след това запознай майка ти с него.
    Така тя ще бъде по-спокойна,тъй като ще знае дъщеря и с кой излиза.
    Сигурна съм,че ще го хареса и тя като го опознае,ако наистина е сериозно момче.

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    тебе кат са та ебали на 12, нея на 15 ли тряя да я опраят?

същата история и при мен.. .само дето аз съм на 16 а той на 22... Запознахме се на един рожден ден и аз казах на мама " запознах се един и някой път като ти кажа , че излизам на вънка да знаеш , че е с него... " .Тя само се засмея и нищо не каза... Сега проблема е дали ше се получи нещо и дали целта му е "леглото " !! Иначе майка ти няма как да ти повлияе.. В смисъл ти ако си решила да излизаш с него ще го правиш макар и тайно
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си