![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дано тролваш![]()
Ако не - миии ... ЧеститоЗнам ли
Edit : Офффф добре ,не се сдържахнали знаеш ,че оплоденото лайно не се брои за ембрион ?
![]()
Честито , хайде поне разкажи как стана , на колко е тя , как ще живеете и т.н.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Предполагам се ебаваш..
Както и да е,все пак ако е така и мислиш,че ще се справиш,да ти е честито и да ти е живо и здраво.А ти ще можеш ли да спреш да обиждаш хората по темите ,освен това спри да пишеш романи на всяка тема,сякаш хората трябва да ти четат измишльотините..Където и да вляза се ти гледам русата коса с някакъв невероятен роман как пишеш глупости.Ясно ми е,че искаш да натрупаш мнения,но не е това начина.
Тържествено обещавам да не влизам една седмица за да опропастя гениалната ти теза. Ама първо да стане 8 ,че до тогава нямам кво да правя. ОК ?Ясно ми е,че искаш да натрупаш мнения,но не е това начина.
И не съм обиждал - просто се радвам на на хората тъпотата.
Тоя симпатяга ако е имал акъла да си съсипе живота моите подигравки са му най-малкия проблем.
А ти си забозила мишка.Ае cya in a week.
И сега какво следва? Няма да учиш и ще останеш със средно, за да започнеш работа, която ще ти е нужна за издръжката на бебето?
С майка му ще живеете ли заедно или ще го разнасяте от къща на къща?
Или пък ще продължиш да учиш и ще оставиш бебчето да се отгледа от баба и дядо?
Не се заяждам, между другото. Просто съм любопитна.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Много си важен.Забозила мишка,и как го реши това?Пиши,самочувствие до небето,ама то сигурно само във форумите си така.Първоначално написано от Auriss
Така или иначе,ако темата е истина доста се е прецакал наистина.
^тц ,на живо имам доста цветущ речник. ако има възрастни наоколо най-вероятно ще ти се иска да се престориш ,че не ме познаваш. тук съм поне малко възпитаннадърви ли пишката сега като разбра
![]()
Тя е на 17 и мнооого ама много я обичам. Чудя се на себе си просто..незнам..невероятно много я обичамПървоначално написано от NomNomNom
Иначе ще живеем в единия апартамент на баща ми. Естествено и родителите ще ни помагат,няма да ни оставят ей така. Какво друго..а да,как се случи питаш. Еми бяхме в тях ,майка и и баща и бяха в враца на погребение..и то взе че стана
Вече е в 4-ти месец.
![]()
You me at six
Нищо не пречи да остана със средно. Има музиканти които и такова нямат. Иначе -да . Спирам училището засега.Първоначално написано от onestar
You me at six
Няма какво да кажа.. Наистина ви е малко раничко.. Радвам се за вас,но от друга страна съжалявам,че ще си пропилеете бъдещето.. Защото в момента си задължен (може би) да напуснеш училището..
Но щом сте щастливи - ще преодолеете всички проблеми..
Да ви е живо и здраво.. Бъдете добри родители.. Да ви е живо и здраво..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
..Честито да ви е !! да си го отгледате с здраве и любов!!![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Благодаря ти за пожеланията =] Не съм задължен,но го искам,ще започна самостоятелна форма на обучение и така ще завършаПървоначално написано от SmilezZz
Няма да я оставя сама я. ^^
You me at six
Мхм. Ами... да ви е честито тогава.Първоначално написано от xxxmyheroinexxx
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Като се роди ще си на друго мнение.
Честито начало на цигански живот. Дано това да работиш в супермаркет е мечтата на живота ти.
Първоначално написано от w0sh
Ако тва е истина - супер. Щом и двамата искате бебето и така сте си организирали нещата, не виждам нищо лошо. Училището винаги може да се завърши, детето не знам защо винаги се приема като пречка. С малко повче усилия всичко ще си се получиПък и щом е трябвало да стане... Успех
![]()
вие сте некви болни ...![]()
Всичко ти се вижда толкова розово,защото още живееш в света където мама и тати те издържат.
Обаче в действителност нещата не са толкова розови.Една-две години може би ще го крепите някак си,с помощта на вашите.Мислил ли си дългосрочно?Какво ще работиш,като нямаш образование,защото вашите няма цял живот да те издържат?Отделно за да бъдеш родител се изискват качества като отговорност,решителност и прочие,а аз само от прочетени 4 твои коментара вече се съмнявам че ги имаш тези качества.
На какво ще възпитаваш това дете,какъв пример ще му бъдеш?
Задавай си такива въпроси и мисли наистина дали си готов за такава отговорност.
Не мисля,че има за какво да се радваш...
принципно е доста хубаво нещо,но си на 18 едва...
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
"Баща ми завърши средно като бях на 3, сега ще кандидатства с мен"
Божее, хора, живейте си живота бе! На 17-18 ще ми дундуркат бебе.. Е,честно не мога да го възприема...
Поне от колко време сте заедно с тва момиче?
Постъпи грешно... с правилното момиче.