.
Затворена тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 172

Тема: ...

Повече от фен Аватара на w0lf
    srsly, вярвате ли му
    madafaka

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Абе какви сте вие такива хора бе? Изкарахте го сякаш ще им се провали живота.. Едно бебе може да бъде само повод за радост! Да, трудно е, да много пари отиват, но това си е съдба, случило се е, какво аборт ли да прави момичето, да убие детето си? Много ясно, че не! Толкова много хора се мъчат с години да имат дете, а като при автора и приятелката му се е получило, да го захвърлят така ли?

Авторе, живо и здраво да ви е, много да ви слуша и дано да нямате много трудности в отглеждането!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

леко е нормално да се получи като са на по 17 години
    то те не знаят кога са гладни, по аватара и подписа на автора мисля че той скоро ще се самозаколи с кофичка от кисело мляко, вие му давате акъли за деца

освен тва тролва мошно
    madafaka

От 4 години сме заедно. Немога да си обясня защо всички в този форум гледате да нападате някой.

По-нагоре прочетох"приятно започване на цигански живот" ..е не.. Това как го реши? Данеби случайно да ме познаваш? Не ми се вярва,защото който ме е опознал знае че съм страхотен приятел,човек и бъдещ баща.
    Също така някой смяташе, че ще работя в супермаркет не мисля така. Имам нужните качества да стана какъвто си поискам. И един ден детето ми ще се гордее с мен,и ще се хвали на приятелите си!
    You me at six

Поне прическата ще весели бебето

Цитирай Първоначално написано от xxxmyheroinexxx
    От 4 години сме заедно. Немога да си обясня защо всички в този форум гледате да нападате някой.

По-нагоре прочетох"приятно започване на цигански живот" ..е не.. Това как го реши? Данеби случайно да ме познаваш? Не ми се вярва,защото който ме е опознал знае че съм страхотен приятел,човек и бъдещ баща.
    Също така някой смяташе, че ще работя в супермаркет не мисля така. Имам нужните качества да стана какъвто си поискам. И един ден детето ми ще се гордее с мен,и ще се хвали на приятелите си!
    Ама кой е бащата?

Цитирай Първоначално написано от Righteousness
    Поне прическата ще весели бебето
    хаххаххх определено
    madafaka

Фен Аватара на ZooB
    Град
    София !!!
    нз ма според мен тва не е нормално . На 18 бебе , при тва с непълнолетна майка и средно образование . Аз лично не моа да го възприема

ТИ СИ ЛЮБОВТА
    ТИ СИ ГОРДОСТТА
    В НАШИТЕ СЪРЦА
    ! ЛЕВСКИ СОФИЯ !

какво средно, те още не са завършили 12ти клас
    madafaka

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Кво веднага почнахте да го съдите "ще работиш в супермаркет, как ще го гледате тва дете"
    Щом са щастливи защо пък не? Баси кво се бъркате навсякъде. Станалото - станало. И да дрънкате безсмислици и да не ги дрънкате - детето ще се роди и това е. Ще си го отгледат както могат и ще бъдат щастливи.

Радвам се за теб, дано станеш чудесен баща.

Цитирай Първоначално написано от horacio
    Кво веднага почнахте да го съдите "ще работиш в супермаркет, как ще го гледате тва дете"
    Щом са щастливи защо пък не? Баси кво се бъркате навсякъде. Станалото - станало. И да дрънкате безсмислици и да не ги дрънкате - детето ще се роди и това е. Ще си го отгледат както могат и ще бъдат щастливи.

Радвам се за теб, дано станеш чудесен баща.
    Ето,един от малкото свястни хора които не мислят само с кой да се заяждат. Вземете си поука

П.С. До автора на коментара:
    Благодаря, че ме подкрепяш
    You me at six

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Вече съм сигурен че тролва.

Имал качества, за да бъде каквото поиска....

Първото качество, което нямаш е грамотност, второто е информираност, третото е интелект.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на RedArmy
    Баси и хората, всички го псуват и се вайкат повече от него, че си бил "провалил живота и щял да работи в супермаркет". Голяма работа, като че ли всички вие смешници като изкарате "вишо" ще взимате по 50000лв. А и да взимате какво от тва и боли ли го някой? Едно дете е дар и е повод само за радост. Ако автора говори сериозно - честито за детето, дано го отгледат и възпитат добре. На останалите тъпанари, които нямат време и желание за деца, защото ще правят кариера им пожелавам по-добре да нямат деца, защото егоистите за деца не могат да се грижат. Една от причините раждаемостта в България да намалява прогресивно е имено това че всички тръгнаха по западния модел: първо кариера, после деца и семейство. Нормалното време за раждане на деца е до 25-6 години. Точка. Всичко останало е простотия, егоизъм и лакомия за пари и "реализация".

Леле човек.. колкото и странно да звучи ,, ЧЕСТИТО !!! Въпреки ,че не те познавам СУПЕР Много се радвам за теб.Това ,че ти е рано няма НИКАКВО значение.ако си добър баща ще си такъв и на 15 и на 55 ! СУПЕР МНОГО се радвам !! Много да му се радвате и да го гледате бебешорчето !! Ейй ,, наистина,оправи ми настроението!!
    I promise to love you every moment of forever..

Идеалистът в мен - супер.

Реалистът -
    ако не си тролващ,
    брато...ще си скъсаш задника от грижи, освен ако не са ви фрашкани с кинти родителите, в който случай няма пак ти и мацката ти да отглеждате дето, защото имате куп неща да вършите.

До екзалтираните в темата -
    сладурковци и сладурки мои, живеещи в холивудските филми - ако родителите на двамата нямат достатъчно финанси и/или време да помогнат за отглеждането на детето, тая ситуация е ПЪЛЕН кур.

Да не говорим за евентуална раздяла, имайки предвид 17 години какво точно са в живота на човек.

Дете принципно се ражда и отглежда в условия, в които можеш да го направиш ПЪЛНОЦЕННО и КАЧЕСТВЕНО, ю ноу?

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy
    Една от причините раждаемостта в България да намалява прогресивно е имено това че всички тръгнаха по западния модел: първо кариера, после деца и семейство.
    Ако човек няма кариера, собствено жилище и достатъчно пари, какво ще може да даде на семейството си?

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на RedArmy
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    Една от причините раждаемостта в България да намалява прогресивно е имено това че всички тръгнаха по западния модел: първо кариера, после деца и семейство.
    Ако човек няма кариера, собствено жилище и достатъчно пари, какво ще може да даде на семейството си?
    Познавам десетки хора, които са станали родители, при все че са имали само дрехите на гърба си и желанието да отгледат детето.

Въпреки че са още млади/малки детето ще ги сближи и ще им помогне да се справят с отглеждането, защото ще е стимул за тях и не какъв да е, а живо същество, което те са създали. Какво повече от това? Не е лесно, но освен ако не са някои лигльовци, несвикнали на труден живот, които да се откажат на първия месец, ще се справят. Успех
    Вместо да ги нападате ги окуражете, защото това е едно българско дете, което определено няма да е излишно в "пренаселената" ни Родина.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Че ти ако в България чакаш да имаш доходна кариера и пари, ще си умреш с чакането...
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

РедАрми, в кой свят живееш?

С извинение, ама авторът не ми изглежда особено хардкор - виж му интересите и подписа, както и самото държание.

На 17 кой не е лигльо в процес на все още себеизграждане, освен ако животът не му е наложил някаква тежка санкция - семейна, социална или персонална преди това?

Айде, макар че желая успех, стига глупости и идеализации, моля. Знаеш ли заради колко сходни ситуации има същите БЪЛГАРСКИ деца в приюти и домове, където знаеш какви са в повечето случаи условията?

Да не би ти да трябва да го носиш това дете в корема си оставащите 5 месеца, че ще прекъсваш училище? Налягай си парцалите и си завърши поне заветното средно образование, че в противен случай и като продавач някъде си няма да те вземат. И като завършек на хапливия коментар мисля да добавя, че никога не се е гледало с добро око на браковете и създаването на деца в такава полуневръстна възраст, освен по разни села и паланки, където е имало нужда от повече работна ръка.

Евала иначе за смелостта, аз не смятам, че бих понесла подобно нещо на 17 години.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Амии честито!
    Въпреки,че аз съм на 17 и въобще не си се представям като майка на тая възраст

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    RedArmy, само едно голо желание не стига, разбираш ли? Въпросът тук е, че ДЕЦА ще стават родители. Та те още нямат изградени принципи, не могат да осигурят нищо на бъдещето си дете, по простата причина че не притежават нищо.

Цялата грижа ще пада на плещите на родителите им. А когато станат на по 20 години ще копнеят да отидат на дискотека, купонче или някакво друго забавление, което ще е нормално за тях, но няма да могат да си го позволят, защото... те ще бъдат родители и трябва да полагат грижи за това дете.

О където и да го погледнем двама 17-годишни тийнейджъри не са способни да бъдат родители.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

тая тема се превърна в "мечтата на трола"
    казваш нещо скандално и хората се палят и обсъждат а ти вече си забравил че си правил тема
    madafaka

Супер фен Аватара на nymphadora

О където и да го погледнем двама 17-годишни тийнейджъри не са способни да бъдат родители.
    Еее чак пък.В миналото на тия години вече им е било късно.
    Първите години баба и дядо ще помагат и не виждам защо да не се справят.

[quote="xxxmyheroinexxx"]
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Еми бяхме в тях ,майка и и баща и бяха в враца на погребение..[/b]
    Едни си отиват, други идват....баш на погребение ли намерихте да го направите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си