Добре, Вие какво щяхте да направите на мое място? Щяхте да оставите момичето или да я притискате да направи аборт. Е, аз не бих постъпил така никога. Първо защото не съм такъв човек и второ защото в нея има нещо мое. Нещо, което обичам по начин, който явно Вие не разбирате. Не смятам, че съм лигав (както споменаха по горе) и щом съм решил, че искам това дете значи имам условия, пари и време да му отделям нужното внимание. Неразбирам какво толкова не ви изнася..![]()
You me at six
Това дали ще искат да ходят по дискотеки си зависи от самия човек... аз ако имам дете няма да ми се ходи по дискотеки, примерно, а ще гледам как да помогна на майка муПървоначално написано от onestar
друг е въпроса, че и на мен автора не ми изглежда особено "корав" но това няма значение, освен ако не го мързи или не е свикнал на (тежка) работа. Тогава вече тежко му и горко... освен ако не е милионер![]()
И какво ако точно това му е мечтата? Да не е по-малко човек от вас?Първоначално написано от britzy
Авторе, и аз мисля, че на тия годинки ви е прекалено рано за бебе, но това си е ваша работа. Дано бременността мине леко, а след нея да си запазите така добрите отношения и да отгледате детето ви с много обич.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Абе не мога да разбера защо говорите такива глупости на момчето... било му рано.. човека се радва!
Във почти всяка тема виждам такива интересни коментари.
Живота е труден тва е ясно ама не е нужно да го плашите напразно. Като му казвате, че му е рано нищо няма да постигнета освен да го накарате да съжалява.
Личи си, че той е щастлив от този свършен факт, личи си и, че я обича..
ПТ: Честито! Чак се зарадвах като прочетох, че си на 17 и си радостен са злучилото се, а не да зарежеш всико!
Да е живо и здраво детето и да си наистина добър баща, защото знам какво е да живееш с човек на когото не можеш да имаш доверие и подкрепа за каквото и да било ...![]()
Чухте ли, мазни хейтърье.
Ние не хейтим, просто е ЯВНО в разрез с вижданията на <х> число хора и изказваме тази гледна точка.
Темата вече не е въпрос на тролва или не тоя пич, а на сблъскване на аргументи 'за' и 'против'.
Вие т'ва дете си го виждате като няква минорна отговорност, която е ей така от нищото. Я се замислете малко, е'ати..
И в крайна сметка, тук не е бг мама или бг татко, а тийнейджърски форум. Нормално е при подобна провокация да се реагира остро(друг е въпросът колко оправдана реакция е). Има си определени форуми, а понеже тук също се проявява някаква толерантност - имаме си и определен раздел за такава цел, където всеки може да се похвали и да си говори за бебешки пюрета, наакани памперси и лигавничета.
Щом авторът или който и да било човек, който поддържа тезата, че децата на подобна възраст са изпълнената мисия в живота на човек, не може да изтърпи хапливите коментари на шепа неизвестни хора в някакъв форум, явно още не е достатъчно дорасъл да приема критика и вместо това продължава да вирее в някакъв паралелен утопичен свят.
Добре,не мога да разбера защо сте толкова негативно настроени и защо се изказвате толкова остро? Първо,че това е техният живот и те решават как е най-добре да постъпят.Вярно,че не са много зрели,но всичко зависи до човек.Наистина това е голяма отговорност,но всичко се учи с времето,няма човек,който да се е родил научен.А и мога да дам толкова много примери за хора,които на по 25-30 години дори не могат да си отгледат и възпитат правилно децата,както казах всичко е до човек.Имат и подкрепата на родителите си,доколкото разбрах,а това е хубаво.
Всъшност мен лично майка ми ме е родила на 18,а баща ми е бил на 20.Имам и брат,с когото разликата ни е една година...Толкова са се мъчили горките,за да могат да ни дават всичко,лишавали са се от всичко,за да има винаги за нас и продължават да го правят, и макар че са били много млади смятам,че са се справили много добре с отглеждането и възпитанието ни.Не са имали почти никаква помощ дори от най-близките си хора,сами са се справяли винаги.Уникални хора просто.Та както казах всичко е до човек,принципи и така нататък.Нищо не е толкова лесно колкото изглежда определено,но ако са решили,че могат да се справят,пожелавам им успех и дано винаги имат подкрепа от близките си.
Авторе, честито да ти е, сподели си каквото имаше на сърце.
Обаче ще замоля темата да не бъде осирана прекалено много и да се придържате към добрия тон (защото в такива теми почти винаги се стига до гражданска война).
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Трябва доста да не ти се живее,за да се обречеш с дете и жена на тия години.
Бахти малодушния тип.
Защо да съм обречен? Аз обичам "жена" си. Не виждам нищо лошо в товаПървоначално написано от chronic
Друг е въпроса, че на теб не ти харесва, което от моя страна ни най-малко не ме интересува.
You me at six
Кое му е провала ? Че ще има дете преди тебе ? Че най - вероятно ще е по - дълго време до детето си от тебе ?! Ако момичето до мен беше момичето на живота ми и аз бих искал ... **** вал съм го висшето ... имам си всичко.. Завиждам ти приятелПървоначално написано от Tennnnn
да ви е живо и здраво ... наистина
![]()
Пич,Честито!![]()
Не обръщай внимание на злобните коментари на някои хора,важното е ти да си щастлив!![]()
![]()
![]()
По-щастлив едва ли някога ще бъда!Първоначално написано от elizabethg
![]()
Мерси! Няма за какво да ми завиждаш, не знаеш колко гаден беше живота спрямо мен преди години..Първоначално написано от mnogoznaikO
Колкото до вишето.. Считам, че не ми трябва.. Имам си всичко което искам. Работа лесно ще си намеряако не ми провърви с групата ще стана фризьор или татуист (ехх детските ми мечти) и пак ще съм по-щастлив от вас, хейтърите. Защото имам нещо, което вие нямате-Чувства, Любов...Семейство. Годините едва ли играят толкова важна роля. Ако един човек е некадърен и на 50 да е пак некадърен ще си остане.
You me at six
АБСОЛЮТНО !!Първоначално написано от xxxmyheroinexxx
Тази тема е 100% ебавка! Некъв пич иска Gamers раздел, ма е оплодил неква си там![]()
![]()
Ако по няква случайност не се ебаваш 0 респект към такива като тебе. Винаги съм ги псувал, и никога няма да спра!![]()
Честито !![]()
На 17 ама знаеш какво искаш от живота и вече почти го имаш, за разлика от повечето които писаха по темата.. Както каза годините нямат никакво значение. Ще се справите, няма какво да ви попречи просто, щом се обичате и сте щастливиЛека бременност на бъдещата мама и да ви е живо и здраво детенцето :P Все така да се обичате и от ден на ден все повече да се радвате един на друг
![]()
Авторе, честито да ти е живо и здраво детенцето !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Никога не плачи за това, което не плаче за теб."
и как по-точно разбра, че знае какво иска от живота? изобщо не знае. ако го попиташ как се вижда след 3-4 години, той ще ти каже 'еми с детето и с жена ми в апартамента на баща ми, а аз ще работя като шофьор/фризьор/татуист или нещо там, к'вото дойде.' ама как ще го издържа това семейство, като дори не знае дали ще работи със сигурност. пълни шматки сте повечето. да и аз бих се радвал да имам дете, дори на тази възраст, но знам, че докато дойде момента, в който то се роди, аз ще съм направил всичко, за да може поне в следващите 5 години да мога да осигуря абсолютно всичко на детето и на майката на това дете, без да искам помощ от никъде.Първоначално написано от GossipGir1
Д.е.б.а изпреварили са ме...Първоначално написано от BgHtH
Welcome to the Jungle...
Първоначално написано от lubomirky
Ако не знаеше какво иска, нямаше да се радва, че има дете! А ти какво мислиш, че да си фризьор или татуист не е истинска работа ли ? И ако живее в апартамента на баща му какво лошо има ? Това ли ще означава, че не се справя или че не се грижи за детето и жена си ? Мъже по на 30 години още живеят с родителите си...и ? Какво разбираш под "да осигуря всичко" ? Детето има нужда най-вече от майка си и баща си, а в случая е още по-добре, че ще може да разчита и на баба си и дядо си. Какво лошо има, че някой ще му помага също не разбирам.. по-малко мъж ли го прави ? Само това, че поема отговорност да има дете, макар и на 17 го прави достатъчно мъж. Че в момента не е подготвен, не означава че ще се провали като родител.. Не за всичко в живота имаш време да се подготвиш, при него се е получило така, че не е било планувано.. и какво ? Обичат се, заедно са, родителите са на тяхна страна.. на детето няма да му липсват грижи и обич.. а за материалното.. каквото - такова, сигурна съм , че ще направят всичко по силите си да не лишат детето си от нищо.
Първите коментари ги писа приятел,нека се изкажа и аз.Ти ся като ти порасне малко човечето,ще го правиш ли емо?В смисъл да го възпитаваш винаги да плаче и да мрази света?
Честито да ти е бебчетоПървоначално написано от xxxmyheroinexxx
Да ви е живо и здравичко
![]()
Е Д И Т:Първоначално написано от DarkTemplar
Не знам що, ама направо се пукнах от смях като го прочетох т'ва
![]()
![]()
![]()
· Научи се да слушаш, защото понякога шанса чука много тихо на вратата.
Не сте ме разбрали правилно.Като казах, че ще живеем в апартамента на баща ми нямах предвид, че и той ще живее с нас. Този апартамент е купен просто ей така, за да има в какво да се вложат ненужни пари.
Много ми стана интересно това, че ме изкарахте едва ли не бедняк, което изобщо не е така. И отново ще спомена, че щом съм решил да гледам детето значи съм преценил, че мога и имам нужните материални и не материални условия. Точка!
Някой каза, че не е сигурно дали ще си намеря работа. И ми е интересно по каква идиотска логика го установи? Баща ми има връзки почти навсякъде из града и околността. Това, че няма да уча више не ме прави тъп. Дори съм убеден, че има много по-неграмотни хора от мен с више. Работата не ми е проблем. Е, едва ли ще стана адвокат като баща ми (не че го искам) но невиждам нищо лошо в това да си фризьор, татуист или музикант например.
![]()
You me at six