Пич ,мислех да не ти драскам повече в темата ,защото така и така те насолиха ,но пък ми направи впечатление ,че ако някой ти каже нещо хубаво се почва с "мерси" и прочие ,а на негативните коментари (макар и доста цинични) ,в които все пак има солидна доза реализъм не отговаряш нищо.
Ти си знаеш братле ,но и всичките пари на света да ти изсипят мама и татко това няма да промени факта ,че всяка вечер ще си имаш сирена вкъщи ...
че ще сменяш лайняни памперси ...
че хубавото ти момиче ще заприлича на табуретка и ще е по-нервна от психично болен на стероиди ...
че след 3-4 години ще трябва да започнете да се занимавате с образованието му ...
че след още 7-8 ще почне даскало и ще му трябва супер много внимание за да не се превърне в някъв келеш ...
че след 10 ще трябва да почнете да заделяте по 300-400 лв месечно за нуждите му ..
че след 20г родителите ти няма да могат да ви издържат ,а то най-вероятно ще иска (да се надяваме) да учи в чужбина ,където образованието сигурно ще е в пъти по-скъпо от сега ...
И тва са само някви дребни неща - въобще да не ти коментирам всичките прегледи и ваксини ... и боледувания и още куп лайна и проблеми.
А тва момиче - за него помисли ли ? С тая бременност леко трябва да си прекъсне обучението ? Пък и няма кога да го завърши ако трябва да сме честни !? Тя кво - с основно ли ще си остане ? Тати фризьор ,мама продава вестници.
Няма лошо ,ама аз ако имам дете ще предпочета на 18 да му взема ламбо ,а не да му спестя за костюм ...
Или си супер наивен ,или тролваш ,или просто нямаш много връзка с реалността. Ще се радваш за тва дете точно до момента ,в който се появи на бял свят ( + - 1 месец). Точно както малко дете се радва на кученце ,преди да осъзнае ,че трябва всеки ден да го разхожда и храни и да става в 5 сутринта заради него.
Та ти дори не знаеш как се пише виСше ....
Сри ако пак звучи 'злобно' и 'обидно' ,но хората имат навика да се засягат от обективната критика. Не е мой проблем.
Знам че с това няма да те разубедя ,пък и не ми е това целта. Просто се приготви да се превърнеш в психотерапевт ,бавачка ,готвачка ,чистачка ,лекар ,счетоводител и детектив накуп. Ще ти е нужно.
ПС: някой ако има намерения да отговаря на това ^ - запазете си инфантилните мнения - не ви ги ща.