Първоначално написано от dirtyyy
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях.Над мен летеше моят страх като гарван чер.И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Трябва да си от доста дълбоко село без никакъв личен живот,за да се заклеймиш с дете толкова рано,ужасТ..
Чакай ве ти си пуснал темата, следователно би трябвало да очакваш всякакви коментари а не негативните да "заобикаляш" а всеки позитивен "мерси мерси"..
Не съм ти никакъв да ти чета конско или нещо подобно просто ще споделя мнение че тва си е огромна отговорност може и да имаш (вашите да имат) финансовата възможност но си залагам главата че нямаш отговорното мислене което е нужно един родител да притежава самия факт че сте го направили "ей така" не говори много за отговорността ти и мисленето ти. Става дума за човешки живот..не е като да ти умре златната рибка и да я пуснеш в кенефа.
Но ти си знаеш..
Това е много хубаво.Поне си отговорен.Първоначално написано от xxxmyheroinexxx
иначе според мен в това няма нищо лошо щом искате детето
аз ви пожелавам много щастие и бебчето да е живо и здраво,да го отгледате и възпитате добре.
Не знам защо,но темата ме зарадва .Хубаво е че се обичате толкова.
И ДВАМАТА СТЕ ИДИОТИ
WE ARE NOT ANGELS!
Не мога да си обясня вие как решихте, че съм безотговорен? На базата, че повечето на моята възраст мислят само колко по-голяма бройка да направят ли? Как? Ако е така грешите много.Може да се каже, че съм от малкото свястни момчета останали в този претъпкан с простащини и цинизми свят. Това, че сте обградени от идиоти не означава, че и аз спадам към тях. Може да изглеждам "лигав" в форума, но не съм такъв...
Аз просто исках да споделя с вас радостта си, а вие превърнахте темата в "бойно поле" което показва не моята "безотговорност" а вашето недорасло,невъзпитано поведение.
Нямам намерение да засягам никой, просто изказвам мнение.
You me at six
.... А защо тогава абортите след третия месец са незаконни и се смятат за убийство? Помисли малко преди да пишеш.Първоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
You me at six
Аз пък смятам, че темата е фейк и просто си едно "емо", който търси начин да е различен.Опровергай ме.На "приятелката" ти вече трябва да й личи че е бременна, пък ако я обичаш толкова мнооого колкото го изкарваш тука сто процента ще сте се снимали.Покажи нещо снимка а-у или просто кажи на някой модератор да ти изтрие регистрацията, защото това твойто са жалки опити да привлечеш внимание и да се чувстваш "истински".Не може някой, който иска геймърски раздел в следващия момент да се обръща и да се хвали че ще става баща![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Toчно затова казах че си отговоренПървоначално написано от xxxmyheroinexxx
Иначе,човека се радва,кво го нападате?
Хесусе,добре че в 'емо' периода ми не направих такава простотия
иначе радвайте се там-не ме бърка особено![]()
Да ви е живо и здраво , пожелавам ви много късмет . Щом имате желание да го отгледате , детето ще е здраво и много щастливо с такива добри родители
mariq
Честито! най важното е да сте заедно и да си отгледате детенцето,а на хорското мнение - ма****а му!
да направиш дете на 18 години е изключително "отговорно" и "обмислено" решение........
ае тая тема не ми се струва реална
нали момичето е в 4ти месец, а те още не знаят пола на детето и оня казва, че момичето му "имало предчувствие, че ще е момче"
не трябваше ли вече да им е ясно от какъв пол ще е детето им...
не ми се вярва да е истинска тази тема.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
^И аз това казах, а автора явно се направи на приятно разсеян и пропусна въпросите ми => темата е фейк![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
(ако е вярно - ) добре че се е случило на вас , а не на някои други , които ще направят аборт или ще го захвърлят в някой дом
[quote="jghgh"]
нали момичето е в 4ти месец, а те още не знаят пола на детето и оня казва, че момичето му "имало предчувствие, че ще е момче"
не трябваше ли вече да им е ясно от какъв пол ще е детето им...
[quote]
Ами не, рано е.
Ако това наистина е вярно, да е живо и здраво бебето и да расте в хубава и спокойна среда!
Но това не пречи да попитам дали имате представа колко струва един пакет памперси, мляко, дрешки, обувки, грейки, шишета, бебешко оборудване, преглед при лекар?!? Информирайте се за тези неща за да сте подготвени.
Честито! Чудесно е, че се радваш и е страхотно, че ви подкрепят и го желаете! Защо критикувахте момчето за образованието и т.н?! Браво за отговорността и евала на едно 17 годишно момче с такова мислене! Естествено, че няма да си остави детето! Който няма, не знае, че то е преди всичко! Да, ще им бъде трудно! Ще изпуснат доста неща, но това е нашата гледна точка! Тях едва ли ще ги интересува. Нека са щастливи, но и да знаят какво ги очаква занапред.![]()
Никога нищо не ми е достатъчно.
Като му гледам подписа май бебчето е на месец и 22 дни ...Първоначално написано от Biskfitka