.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Срамни устни ...

Хора, проблемът е такъв, че малките ми срамни устни са някак по- големи от големите ии излизат отвън .. Та, въпросът ми е следният : има ли момичета със същия проблем (към момичетата) и момчета на вас гадно ли ще ви е да правите секс с такова момиче ?? Благодаря предварително! :P

Повече от фен Аватара на mkio
    Защо на момчетата да им е гадно? В това няма нищо срамно или нередно, повечето момчета дори ги привлича(разбира се, стига да са големи в рамките на нормалното) И да, познавам много такива момичета.

Аз съм по същия начин и исках да си правя операция, но гаджето ми ме разубеди, защото каза, че така съм си добре и така иска да съм. Надявам се наистина така да мисли. Иначе не се притеснявай. Има толкова много жени които са като нас. Радвай се на това което имаш и да не те притесняват такива неща.
    Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.

Да ни е гадно? Това е съвсем нормално. Няма от какво да се притесняваш. Всеки човек е различен.. Не виждам причина за притеснение
    You me at six

Благодаря ви! Просто не знаете колко мниго ме успокоявате

И моите са такива, и какво от това? Голяма работа, дори и гаджето да не те харесва, важно е ти да си се харесваш, а пък ако човекът до теб те обича още по-добре
    lOve iS in The aIr

Аз го намирам за възбуждащо като са по-големи... Е стига да не стигат до колената....

Супер фен
    Споко мацка...
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

Няма от какво да се притесняваш - радват
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    "Защо наричат тези устни срамни, като твоите са толкова безсрамни?"

Някои ги харесваме такива.
    Welcome to the Jungle...

Какво срамно има в това да си различна? Ако не беше така мислиш ли ,че на момчетата щеше да им е интересно да гледат едни и същи срамни устни ?

Re: Срамни устни ...

Цитирай Първоначално написано от kakasiika
    Хора, проблемът е такъв, че малките ми срамни устни са някак по- големи от големите ии излизат отвън .. Та, въпросът ми е следният : има ли момичета със същия проблем (към момичетата) и момчета на вас гадно ли ще ви е да правите секс с такова момиче ?? Благодаря предварително! :P
    мила моя, това не е проблем все едно някой рус да пита "ае що косата ми е руса, има ли други такива хора"

Мега фен Аватара на amatorium
    Не. Готини са за лизане.
    Eating isn't cheating - Arnold

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Не. Готини са за лизане.
    Брех, ти се завърна!

Авторке, не си търси комплекси.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Според мен няма проблем дали са големи, или са малки. Даже по ме възбуждат големите.

прай си операция иначе има да викат подиря ти... п*тката й е като книга извинявам се за грубия език но съм го чувал като го казват това за момиче..
    Германски форум : Питаш нещо и ти отговарят..
    Руски форум : Питаш нещо и всички започват да те разпитват за други неща...
    Български форум : Питаш нещо и всички ти обясняват колко си прост

Споко не се притеснявай и моите са такива....нормално е.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си