.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

раэдвоена съм, не энам как да постъпя

здравейте , реших да се обърна към вас за да ми дадете съвет и да си излея душата защото в последно време постоянно оставам нечута от всички.
    От 5 месеца си имам приятел , от началото всичко вървеше добре , както се предполага за една започваща връзна , след известно време тои започна да се държи много студено кам мен , постоянно ме пренебрегваше , рядко намираше време да се виждаме , аз усетих промяната и постоянно се опитвах да говоря с него на тази тема , исках да разбера защо така се промени , на този въпрос тои ми отговаряше че тои не бил такъв тип човек който да задушава другия и че не вижда нищо странно в държанието си , няколко седмици след това се скарахме и скъсахме , проблема беше там че аз усъзнах че имам доста по специялни чувства към него а не просто симпатия и привличане , докато бяхме скарани аз постоянно го търсех пишех му звънях му непрекъсната докато един ден се сдобрихме и решихме че започваме едно ново начало , обаче старата песен започна на нов глас даже стана и по зле , аз постоянно му тичам го гъза , казвам му с кои съм къде съм , търся го непрекъснато докато тои продължава да се държи все така студено , ревнува ме непрекаснато от всички , когато излезем на дискотека аз нямам право да говоря с никои , при наи малкото нещо тои ме нагрубява и ме заплашва с думите '' мръднеш ли от тук ще ти разбия устата '' започва да се държи все по грубо , убижда ме , заплашва ме че ще ме бие , докато аз на него не мога да му кажа нищо тои прави каквото си иска и постоянно ме лъже , не знам как да постъпя и защо се държи така страшно а уж твърди че иска да е с мен ,много искам да съм с него защото го чуствам като нещо по специално но не мога да продалжавам така !!!

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Щом вече не можеш така.. Остави го. Колкото и да е трудно няма смисъл вече. Явно той няма чувства към теб, а знае, че е има власт над теб. Ти си му един вид - принадлежност, която може да върти на пръста си .. без да му каже нещо. Спри да се унижаваш с него и просто го зарежи. С времето ще мине.
    По-добре ужасен край, отколкото ужас без край!!!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Абе я го зарежи докат не си оправи поведението когато разбере че не може да е без тебе ще се оправи и няма да се държи така а ако това не стане значи само си е играл с тебе а и щом те заплашва такаа не не не зарежи го ами ако наистина ти посегне какво пак ли ще си го обичаш?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Аз нищо специално не му намирам.Кое точно те е грабнало в него,непукизма му,заплахите?Или просто е единственото момче,което ти обръща внимание?

nepowtorima да права си , но нали знаеш че надеждата умира последна , аз постоянно се опитвам да говоря с него и се надявам че поне малко ще ме разбере и ще се промени , но винаги оставам нечута и неразбрана

Цитирай Първоначално написано от boriana_borislavova
    nepowtorima да права си , но нали знаеш че надеждата умира последна , аз постоянно се опитвам да говоря с него и се надявам че поне малко ще ме разбере и ще се промени , но винаги оставам нечута и неразбрана
    Човек не се променя....не позволявай такова отношение към теб

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    И какво, по дяволите, харесваш в това момче, което те заплашва, говори ти грубо и се държи по изключително пренебрежим начин към теб?

То няма ни едно нещо, за което да се хванеш.
    Не си струва да хабиш нервите си по него.

Потърси момче, което ще ти показва че държи на теб и тогава ще усетиш, че си изгубила 5 месеца и още няколко отгоре в мисли и терзания, за човек който най-малко от всеки друг заслужава това.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен
    Мазохизмът ти е направо удивителен
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от boriana_borislavova
    Съжалявам че трябва да ти го кажа, но ще бъдеш нечута, неразбрана и малтретирана още мнооого дълго време ако не събереш решителност и не оправиш нещата по единственият възможен начин. Иначе ще се примиряваш че ще си му изтривалка.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Надеждата умира последна - ама къде виждаш твоята надежда във всичко това безнадеждно състояние!! -.- не си мисли, че всичко ще се оправи толкова лесно. Дори момчето ти го е казало. Защо не разбираш от дума? Любовта е любов! Да, на сърцето не може да се заповядва, но все пак разума е по-силен от любовта . И ако ти искаш да бъдеш така малтретирана в морален аспект.. давай продължавай.. после да не страдаш още повече.. Твоя си работа.. Защо искаш съвет тогава, когато си решила какво ще правиш... -.-

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Повече от фен Аватара на IQA
    Град
    WONDERLAND *
    Остави го..не го търси, не му звъни..нека той сам те потърси и като те попита защо ти не го търсиш ще му кажеш, че е заради неговото държание, а ако не те потърси - не те заслужава! Не си хаби нервите за него..знам, че е трудно когато имаш чувства, но .... той те има като играчка..щял да те бие ?! Ти на улицата ли си намерена? Ако бащати чуе това сиг ще му разбие главата... Зарежи го не си заслужава ; )
    му boy

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Махай се и бягай далече! И като си без него какво? Изтрий го от живота си..с малко воля не е толкова трудно. Ще се радваш в бъдеще ,че си го направила
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

макар и тежка,раздялата понякога е наложителна..

Както го описа, този е леке. Не се занимавай с мъж, който те заплашва с бой. Това не е мъж.

Супер фен Аватара на djipsito
    Аз пък ще ти кажа нещо друго, не се променяме с времето, просто ставаме повече себе си

И не, надеждата не умира последна. Желанието умира последно.
    Избий си любовните филми от главата, тва ти пречи. Неговото не е любов

Мисли за себе си

Ако си мислиш, че това е перфектният, неповторимият, специалният, първият и единствен мъж в живота ти - лъжеш се. Ще има още десетки други, стига да поработиш над себе си. Имаш ниско самочувствие, личи си, че страдаш от липса на внимание, наивна си, отчаяна си, а не бива. Не е нормално някакво леке да си избива комплексите върху теб и да ти приказва как щял да те потроши от бой, а ти да го гледаш все едно е някакво божество. Не всеки мъж, който ти обръща внимание и ти говори мили думи е свестен, искрен и те харесва наистина. Научи се да се цениш, да имаш вяра в себе си, не разчитай на някого друг за това.

И впрочем, спри да тормозиш в бъдеще гаджетата си, приятелите си или когото и да било от обкръжението ти. Нито си дъвка, нито си пиявица, че да им досаждаш на хората до безкрай. Чети книги, излизай по магазините, гледай филм, научи се да си имаш лично пространство и да не навлизаш в чуждото - товарещо е.

Какво да правиш ли? Ти добре ли си? Консултирай се със специалист!
    Да позволяваш да те заплашва и да му тичаш след гъза? Наистина не си добре.

П.П.: Ей, и между другото- сама си го правиш. Не се прави на мъченица, 'щото току-виж свършиш със счупен нос и депресия.

Град
    Стара Загора
    Знам ,че няма да кажа нищо ново.. но все пак;
    Остави го. Не си струва да хабиш време и нерви.
    Същото така - "Ако мръднеш от тук ще ти разбия устата" - звучи не на мястото си?

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Ей това не им разбирам на НЯКОИ(не говоря за всички, да не вземете да се обиждате)жени,как може някои да не те уважава, да се държи грубо с теб и да те има за собственост и ти да си него.....Навън има толкова момчета който ще те направят щастлива и ще ти дадат това от което имаш нужда а именно вниманието,разбирането...сп ециални чувста,колко да са специални..в момента в който срещнеш истинската си любов ще разбереш,че тея чувства са били направо смехотворни...не е нито първото нито последното момче на земята...затова намери това от което имаш нужда и най-вече това което заслужаваш,а то е много повече от това,което получаваш сега,защото ако ти неможеш да оцениш себе си няма кой друг.
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    не прочетох темата до край стигнах до там, че те заплашва и останах с отворена уста Ти добре ли си как ще си с човек който те заплашва. Не бил човек който обичал да задушава другите я да си го нафака какво прави той вмомента ЗАДУШАВА те и ти, защото много го обичаш му лижеш задника БЕЗ никакво извинение. Осъзнай се и го зарязвай тоя простак. Направи ли ти нещо казвай на някой твой близък или по голям приятел и да се оправят с него! Няма спасение от такива като него започнат ли от малки да бият момичетата дори и само да заплашват представям си след време какво ще правят със семейството си.

Незнам какви чувства имаш към това момче, но моят съвет е бягай... Просто бягай от такива хора. Това момче не е за теб. Ще срещнеш някой който те уважава и разбира повече. В момента в който спрещ да го търсиш той ще те търси. Просто го остави на мира зарежи го намери си друг и ще видиш че ще прояви инетрест помъчи го както той теб не му обръщай внимание дразни го и го зарежи. Отмъсти си

Град
    България/София
    Бий му шута на тоя! Не мога да разбера, какво специално намираш в него ;? Че те малтретира? Това ли му е " специалното " ? Ми той не те обича, ей т'ва е отговора бе! Ако те обичаше, ако любовта между двама ви съществуваше, 100 % съм сигурна, че нямаше да те заплашва с " Ще ти разбия устата " ... [[ Виж к'во, ако си мазохист си продължавай с тоя ... ]] ... Та, мисля че бях достатъчно ясна? Любовта е любов, във вашия случай - такава от негова страна НЯМА.
    · Научи се да слушаш, защото понякога шанса чука много тихо на вратата.

Е точно такива най - ги мразя .... Оставяш го тоя веднага без да ти мигва и окото , освен ако не ти се търпи да си обиждана и да те бие , ако си откачена още си седи с него , ако не винаги можеш да си намериш по-добър. !!!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Не че не е възможно той наистина да иска да бъде с теб. Има такива мъже и индивиди, които изразяват привързаността си с проява на някакво собственическо чувство. Аз не бих търпяла такова отношение, но ти си се познаваш най-добре и най-вече - познаваш и обичаш него.
    Според мен трябва да седнеш и да си помислиш дали с това си отношение към теб те прави щастлива. Не очаквай да се промени. Дори да го направи за малко, няма как това да стане за постоянно. Няма как да стане и коренно. Така че просто сама за себе си трябва да прецениш дали си щастлива с него. Понякога не е достатъчно просто да се обичате, това не е приказка, а животът.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    много си наивна обаче..
    щом не те е заобичал предния път, няма да го направи и сега..
    не е последния, намери си нов просто : )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си