здравейте , реших да се обърна към вас за да ми дадете съвет и да си излея душата защото в последно време постоянно оставам нечута от всички.
От 5 месеца си имам приятел , от началото всичко вървеше добре , както се предполага за една започваща връзна , след известно време тои започна да се държи много студено кам мен , постоянно ме пренебрегваше , рядко намираше време да се виждаме , аз усетих промяната и постоянно се опитвах да говоря с него на тази тема , исках да разбера защо така се промени , на този въпрос тои ми отговаряше че тои не бил такъв тип човек който да задушава другия и че не вижда нищо странно в държанието си , няколко седмици след това се скарахме и скъсахме , проблема беше там че аз усъзнах че имам доста по специялни чувства към него а не просто симпатия и привличане , докато бяхме скарани аз постоянно го търсех пишех му звънях му непрекъсната докато един ден се сдобрихме и решихме че започваме едно ново начало , обаче старата песен започна на нов глас даже стана и по зле , аз постоянно му тичам го гъза , казвам му с кои съм къде съм , търся го непрекъснато докато тои продължава да се държи все така студено , ревнува ме непрекаснато от всички , когато излезем на дискотека аз нямам право да говоря с никои , при наи малкото нещо тои ме нагрубява и ме заплашва с думите '' мръднеш ли от тук ще ти разбия устата '' започва да се държи все по грубо , убижда ме , заплашва ме че ще ме бие , докато аз на него не мога да му кажа нищо тои прави каквото си иска и постоянно ме лъже , не знам как да постъпя и защо се държи така страшно а уж твърди че иска да е с мен ,много искам да съм с него защото го чуствам като нещо по специално но не мога да продалжавам така !!!