- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Преписване?
По новините казаха че ако квесторите те видят да преписваш директно ти анулират работата и се явяваш през септември,затова всеки да помага и да дава идей за преписване![]()
Няма да преписваш.
Да си беше учил през годината.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Първоначално написано от IWannaBeSedated
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Тъп си!
Зависи от квесторите. Ако попаднеш на добри, няма да ти анулират работата.
Вие пък все едно знаете всичко...смотаняци.Ами незнам дали,ще стане номера,но има едни малки слушалки слагаш си една такава набираш някой по тела и почвате.Има и друг начин-да си купиш темите.
The time's for sobieski
вместо да си губиш времето в мислене как да препишеш, вземи прочети нещо....![]()
когоПървоначално написано от xxxmyheroinexxx
шегувам се, прихванало ме е от матурата
![]()
Знам за една схема, която ще ползват едни приятели, но да не съм луд да го кажа тука...
Иначе днеска си бях 100% честен.
Абе вие по друг начин не можете ли да си изкарвате оценките?![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Човек ти не си добре как ще преписваш?Цяла година какво прави ?Защо не учи както другите,а разчиташ на други хора.Много такива познавам като тебе,които само преписват .Оправи се малко 21 век сме най-големите олигофрени преписват???????!?!?
Единственото възможно преписване(според мен) е ако няма камера в стаята и квесторките са печени.Едно момче ми разправяше днес на матурата как в неговото даскало(пропаднало си е да ви кажа) нямало камери,а квесторките били некви готини и даже му подсказали.После цялата стая започнали да си подсказват и да си сверяват отговорите....и тва в София,та кво остава за някое малко градче.
В моя случай е почти изключено това да ми се случи,защото училището ми се смята за по-елитно и почти във всяка стая има камера,а дори и да няма,просто късмета ми не е такъв...![]()
Много зависи от квесторите, но най- добре разчитай на себе си.. А относно преписването има безброй много начини, например- на един бял лист пишеш с химикал, на който му е свършило мастилото, това което мислиш, че ще се падне и никой от квесторите няма да забележи, че пише нещо ГАРАНЦИЯ ! Или си пъхкаш пищова в химикала, несисера, вратовъзка , от вътречната страна на етикета на водата, под чорапогащник ( за момичетата ), на носна кърпичка ии .. стига толкос :Д
Много зависи от квесторите, но най- добре разчитай на себе си.. А относно преписването има безброй много начини, например- на един бял лист пишеш с химикал, на който му е свършило мастилото, това което мислиш, че ще се падне и никой от квесторите няма да забележи, че пише нещо ГАРАНЦИЯ ! Или си пъхкаш пищова в химикала, несисера, вратовъзка , от вътречната страна на етикета на водата, под чорапогащник ( за момичетата ), на носна кърпичка ии .. стига толкос :Д
Нито едно от казаните няма да му свърши работа.Тази година поне при нас всичко беше много строго.Не внасяхме нищо,дори си носихме химикали,но ни казаха да си ги преберем и ни раздавах техни.Какво остава да сложиш лист на чина.Не знам,като чета коментарите,ако си от София сиг. много лесно ще препишеш....там явно на половината столичани всичко им е на готово...
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
По - добре не преписвай .. знам че е по - лесно на готово но ако те хванат анулират и на двамата работите и си мисля , че няма да има много желаещи да ти подскажат !![]()
ти нормален ли си?
няма начин да рискуваш..да,ще ти я анулират.
почни да учиш..
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'