- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- софийски акцент
Забелязала съм, че столичаните имат един такъв специфичен акцент.D
Много ме кефи, не знам, супер секси е някъв. Как да се сдобия с него?? Без да ходя в София...лол
....
Е такъв въпрос не съм вярвал,че може да съществува.
Ееее, значи и за това си имало първи път.
Хайде сега, ако някой ще отговаря, да отговаря, безполезни коментари не ми трябват.
Ти НАИСТИНА ли си мислиш,че някой може да ти даде съвет как да 'придобиеш софийски акцент'?!
Най-голямата простотия, която чух днес...
Сменяй всички места, където в думите има "я" с "е"
Ц ц, толкова е невъзможно, просто как може човек да си го помисли. :X Срам и позор...
Иначе тва със смяната на я с е, добра идея. Още съм забелязала, че казват правиме, искаме, говориме и т.н., ама то всички така си ги казват...
Други предложения?
Използвай паразитното обръщение "бате"
Ми не всички го казват така.Първоначално написано от distance
Явно софийският акцент е станал такава пичеловка, каквато не са нито френския, нито английския акцент... ?!?
veni, vermini, vomini
Е, добре, аз го казвам така.![]()
Откога е станало бате?? Не беше ли копеле по-рано? хах
Така де...знаете ли некви софийски радиа или нещо подобно? Където да го използват този акцент.
![]()
![]()
сраказмът ми стреля с халосни патрони.
Офф, отивай да си продухаш пушката и не ми пиши повече в темата.
Кво само я задръстихте с тоалетно творчество...
значи тъй като съм аут ъф тренда, за което съм щастлив, не мога да ти препоръчам радиа, но виж за тоалетното творчеството мога да ти задръстя още малко :
Тъй тъжен сутрин е кенефът,
Нелепо плочките мълчат
Разделят се лайното и човека
И всеки тръгва сам по своя път...
P.S: Трябва да си само истинско G , за да използваш тоя акцент и да имаш свидетелство, че си поне второ поколение софиянец, иначе не си трю, а тъй като малко хора покриват горните изисквания е много трудно да намериш някой да говори на Истинският диалект ?!?
veni, vermini, vomini
ОК, то се разбра, че софиянци не искат да разкрият тайните на акцента си... No problem. А за стихчето...невероятно е как някои хора намират вдъхновението си, взирайки се в мистериозната тоалетна чиния.
За тайните се плаща. Наемам се да организирам един курс за всички интересуващи се от шопския. 7месеца, всяка седмица по 4 часа - 910лв на човек. Заповядайте.
Начи да не ти пука за акцента, важното е да осъзнаеш, че фаянсовия олтар е безспорния инспиратор в литературата, което от своя страна ще ти помогне в училище в часовете по литература, та даже и по философия с теорията на големия тоалетист и майстор на хайкуто- Висарион Копрофилович. В заключение цитат от поет, попаднал на недобре почистен писоар : "Разровиш ли го – ще мирише и ще горчи като отрова" ?!?
veni, vermini, vomini
Език се учи в интернет - рови, гледай клипчета, паузирай, повтаряй и продължавай нататък с обучението.![]()
Боконон, не очаквах такъв неистов стремеж към изпражнението. Може би фекалната литература е твоето призвание и ти просто искаш да изразиш неимоверната си пристрастеност? Предлагам ти да станеш редовен ползвател на английска сол, така по-често ще можеш да се докосваш до наакания си трон.![]()
^Което е така, така е, но нека не навлизаме в такива дълбоки и кафеви води, защото като дойде пожарната да се бори с щетите от бедствието ще има ридаещи пожарникари :"Никога не бяхме виждали толкова много и навсякъде", въпреки че са видели толкова много през живота си... ?!?
veni, vermini, vomini
А защо не? Прохладното докосване на канализационните отпадъци за теб би трябвало да е върховно удоволствие? Според мен сега е времето най-накрая да разрешим казуса, занимавал тоалетофилите от години, а именно, запека или диарията? Диария или запек?