Гандалф ме сети за един тип, случаен, който дойде да досажда. Не знам как да го опиша... думата странен е много.. не знам меко казано.

Не знам какъв е ама.. бях като хипнотизирана, или така си мислех, абе все едно не бях на себе си... Сваляше приятелката ми, говореше й някви работи, питах го няколко въпроса. Докато ми отговаряше ме гледаше точно в очите и .. не знам не можех да си отлепя погледа от него и ми беше интересно това, което казва. Каза на приятелката ми да го погледне, тя го погледна, намигна й и й каза "вече си луда по мен, влюбена си..", после мен ме накара да го погледна и на мен ми намигна и нищо не каза. Пита ме как се казвам, после каза, че името ми било страхотно (нещо почна да твори за бог)..

Пича беше убеден, че той е БОГ, супер много си вярваше, аз човек с по-голямо самочувствие НИКОГА не бях срещала, ако щете вярвайте. Не мога да ви опиша нещата, които говореше, някои толкова фантастични, че.. само по филмите ги има, ест. Ама по начина му на говорене си личеше, че е СТРАШНО умен. Толкова история, толкова информация, за Обама, за испанския президент, за краля, за кралската дъщеря още от едно време (твърдеше, че му е сестра и някви такива), за нацистите как го гонили... абе пълен филмар. Разправяше, че дошъл тук полумъртъв, бил с 36 (!?) градуса температура, бягал от не знам си кой, лекарите го намерили мъртъв и го съживили... Разправяше как ако погледне някой, на другия ден човека можело да получи инфаркт.. Говореше за гръцките богове, не знам си кой му бил баща... квото се сетите... бил пратен, бил не знам си какъв.

Беше зимата, супер мрачно време, приятелката ми беше болна, каза й на другия ден по обяд да излезе на слънце... Кво слънце, бе човек ? Нито прогнозите, нито времето даваше вид, че ще има слънце, а имаше на другия ден точно по обяд.. и за малко. Може и да е съвпадение, ама след среща с такъв тип няма как да не се филмираш..
Разправяше, че когато плаче, валяло... как ако искал щял да опустоши всичко, как е създал най-красивата луна на всички времена. В днешно време луната била различна, той я създал..

Имаше татуировка на ръката - пентаграма.. Описваше някви войни, Ватикана.. абе нз нз :х
Беше перверзен.. говореше на приятелката ми някви мръсотии, искаше да я целуне, молеше й се, казваше й, че ако го целуне, ще се излекува, че щяла да получи оргазъм.. някви такива...Казваше й да иде с него в тъмната уличка да се изчукат, щял да я окъпе в ... абее ИЗБОЧИЛ тип.

Още нещо много странно... начина по който се обличаше. Няма такъв стил и си личеше, че има доста вкарана пара в цялото облекло. Беше ни казал как се казва, по едно време извади няква дебитна карта и на нея пишеше друго име. Каза, че е празна и че на другия ден щели да му преведат 2 милиона евро.. щял да купи някъв апартамент еди къде си, за да може да го грее слънцето...щял да живее там с Айна.

Говореше за тва момиче Айна и каза на приятелката ми, че и тя е руса като нея... Учила право 2ра година и не знам си кво.. познайте, тва момиче ми е колежка.. Супер странно ми стана, пак може да е съвпадение ама ЦЯЛ ГРАД ... апф нз...

Супер много се отплеснах и се вживих ама... не знам, ако имате няква идея що за човек е тоя, споделете, щото аз съм в тъча.