дотук с умното - явно и сама си го хваналабил с 36 (!?) градуса температура![]()
Колкото до останалото - познания по философия ,теология и история + съчинения свободен стил.
Това за Слънцето - http://sinoptik.bg - веднъж не са сгрешили - home page ми е.
А иначе за самия психологически ефект - и аз имам една подобна история и точно във връзка с нея така упорито спорех в една тема точно в този раздел за 'излъчването' ,което погледа има.
Един дебил (буквално) ни беше хванал за слушатели веднъж и не знам как да ти го обясня .... просто само като го слушах ми правеше впечатление на толкова ненормален и психясал ,че очаквах всеки момент да извади някой нож да ни принася в жертва. Може и да ти звучи смешно сега ,ама до такъв психопат не бях се приближавал преди.....Само като те погледне и тръпки те побиват.
Такива хора просто нямат обективна представа за реалността и оттам впечатлението ти за огромно самочувствие...При тях реално тази дума няма смисъл да я ползваш. Изобщо не ги интересува какво плещят.
Не знам какъв е шансът да съм прав ,но случайно да беше около 1.90 (може и малко повече) и към 80-85кг с къса кестенява коса и светли очи ? И впрочем в кое уни учиш правоИмаше татуировка на ръката - пентаграма.. Описваше някви войни, Ватикана.. абе нз н- стана ми любопитно.