- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Дневниците на вампира - Тема 2
![]()
Дневниците на вампира
Премиера: 10.09.2009
Жанр: Драма / Фентъзи / Ужас
Мрежа: CW Network
Четири месеца след трагичен инцидент с кола, който убива родителите им, 17 годишната Елена Гилбърт и нейния брат Джеръми, все още се опитват да свикнат с промените, които са станали. Елена винаги е била бляскава ученичка: красива, известна, с добър успех в училище и прияъели, но сега тя се опитва да скрие своята тъга от света. Елена и Джеръми живеят с леля си Джена, коята дава най-доброто от себе си, за да замести отчасти родителите им.
Когато учебната година в гимназията "Мистик Фолс" започва, Елена и приятелките й са очаровани от хубавия и мистериозен Стефан Салваторе. Той и Елена веднага усещат някакво привличане, въпреки че тя е озадачена от странното поведение на Стефан, когато той внезапно се появява на гробището, където са погребани родителите й. Това, което тя не успява да разбере е, че Стефан крие тъмна тайна - фактът, че е вампир. На партито, което е на следващата вечер, Елена и Стефан започват да се опознават един друг, когато хаоса, който се е породил, понеже Вики е нападната и ухапана по врата, ги прекъсва.
Опасявайки се, че знае кой е отговорен за нападението, Стефан се прибира у дома и намира по-големия си брат - Деймън, когото не е виждал от 15 години. Деймън също е вампир и двамата братя имат дълга и мъчителна история. Деймън се подиграва на брат си, който отказва да бъде жесток, но когато разбира, че брат му е запленен от Елена, която изглежда точно като жената, която Стефан е обичал преди повече от век; жена, която Деймън се опитал да направи своя. Сега двамата братя - единия добър, а другия лош, ще се борят за душата на Елена...
В ролите:
Нина Добрев - Елена Гилбърт / Катрин Пиърс
Пол Уесли - Стефан Салваторе
Иън Сомърхолдър - Деймън Салваторе
Катерина Греъм - Бони Бенет
Мат Дейвис - Аларик Салцман
Кандис Акола - Каролайн Форбс
Сара Канинг - Джена Съмърс
Стивън Р. Маккуин - Джерами Гилбърт
Майкъл Тревино - Тайлър Локууд
Зак Роуриг - Мат Донован
Продуценти: Кевин Уилямсън и Джули Плек
По романите на Л. Дж. Смит
Официален трейлър на Сезон 1
Официален трейлър на Сезон 2
Сезоните в Замунда: Първи Втори
![]()
mokka,благодаря за новата темичка!![]()
Иначе-ЗАПИИИС!Супер фенка!![]()
![]()
![]()
+1 за темата. Много добре е станала.
П.С Не се сърдя че аз не съм я направила просто вечерта бях заспала по рано.А и аз по зле щях да я направя.Още един път +1 за темата![]()
![]()
Ами аз бях попитала и чаках днес да отговориш, ти не беше писала и реших да направя.Първоначално написано от SOSgirl
Радвам се, че ви харесва, исках още снимки да сложа, но не намерих как се смаляват тук.![]()
Аааааа супер![]()
много добре си я направил/а.Зааапиис
![]()
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Как ли ще издържим до септември. Аз започнах да си гледам 1-ви сезон
![]()
soulless![]()
Аз август месец ги почвам двата сезона
П.С-Не ви ли се струва,че много бързо преживяха смъртта на Джена ?![]()
Не мисля.Елена излезе с Джеръми само за да се разведрят малко.Не че веднага са тръгнали да гледат филми и да се забавляват.![]()
Пък и то каквото им се случва,те се чудят за кое да мислят по-напред.![]()
Може ли да се похваля и тук![]()
Пристигна ми постера с автографите, който спечелих от CW http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._4086654_n.jpg
Видях и на страничката във фейсбук!
ЕЕЕЕЕЙ,голяма си късметлийка!Браво!![]()
Мразя те!![]()
![]()
Сериозно,честито!![]()
Уф, никога нищо в живота си не съм печелила, толкова странно ми бешеПървоначално написано от Colouring
И после хилядите разправии с пращането и се бях отчаяла, че съм си карък
Ама ето, стана
Мерси, и аз да съм и аз ще завиждам много ясно, то ще е странно ако някой не завижда, ахаха
![]()
ЗАПИИИС!И отново си пуснах трейлъра на 2 сезон и мога да кажа, че той беше 1000000 пъти по-добър от първия!
![]()
И аз си мислех същото.Даже по купончета ходят.Странни хора (вампири,вълци и нещо по средатаПървоначално написано от UNITED2
)
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Ауу mokka браво за новата тема - супер е станала
И честито за автографите - наистина, едва ли има фен дето да не ти завижда благородно![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
И аз да се разпиша!
Обожавам го този сериал! Като наркоманка съм, става ли въпрос за него!![]()
Честито на момичето с автографите! Ако някой ден ти омръзне (в което се съмнявам), аз съм насреща![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
най-добрия сериал/филм правен за вампири някога !!! ОБОЖАВА ГОБраво и за темата
btw..как си спечелила тоя постер (сори ако си обяснила вече,но просто не съм видяла )
![]()
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
Не съм, обяснявах подробно в страницата, затова ти копирам:Първоначално написано от kitti123
@cadlymack, която е журналистка от Zap2it, но се занимава главно със сериалите на CW правеше конкурси след всеки епизод. (имаше и на ОТХ, Хелкатс) Задава някакъв въпрос от епизода и първия отговорил с туит е победителя. Въпроса в моя случай беше "Колко пъти Дана спомена името на Клаус в еп. 19?" Отговора беше 3, ако се чудите коя е Дана - момичето, което каза на Елена, че един готин пич я кани на танците.
честита нова темичка![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
В бравото има плакат на Нина![]()
soulless![]()
И аззПървоначално написано от gabri3lla
![]()
soulless![]()
О,аз пък харесвам лошия Стефан.Добрия ми идва прекалено...добър.![]()
Ана е супер сладка,да!Обаче си искам Бони и Джеръми!
![]()
Това ми е любимия сериал за вампири просто няма равен.Обожавам Го![]()
The3 Vamp!re3 D!aR!3sS :*:*:*
Абе дайте някакъв линк към сполер ,че не се издържа. Мисля отново да изгледам 2та сезона на Дневниците след това почвам Свръхестествено, ще си изгледам и Клюкарката 4ти сезон,а и лъжкините и те почват. И то свободното време през ваканцията когато не съм на вън се запълни.![]()
![]()
![]()