- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Дневниците на вампира - Тема 2
Най-накрая започнах леко да харесвам Стефан, така много му отива..
Елена пак прави драми, както обичайно.. При нея сякаш нищо никога не се променя.. което е скучно..
Деймън, миличкия, още от първия епизод почват да го мъчат и отново е сам самичък..
Аз исках Керълайн да е с Мат, ама той не знае какво иска и маай така е по-добре.. мноого бяха яки с Тайлър.. Определено ме изкефиха..
А пък Джеръми.. и аз умрях от смях, изкарват му акъла.. А как се е разхубавииилл..![]()
Телефония разговор на Стефан и Елена най ме трогна.![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
АБСОЛЮТНО ! този момент.. направо ме искара от тялото ми.Първоначално написано от kyon
мен пък ми беше много тъпо, как мълчеше и плачеше![]()
NOH8
Много хубав епизод, добро начало на сезона, историята от миналото на двамата братя взе да се повторя наново.
Днес не трябваше ли да излиза втора серия?
Петък сутринта излизат в България винаги.
току що гледах 03х01
допадна ми
но без гууд Стефан, нещо не ми е същото..
а и Деймън какво го скриха в началото..можеше поне дупе да покажат![]()
![]()
![]()
а накрая..тръпки ме побиха като говореха по телефона..
мълчеше защото клаус можеше да го чуе, хотлайф
с нетърпение чакам 03х02
да бе знам, но ми изглеждаше жалък някак сиПървоначално написано от bloodyF
![]()
NOH8
Разговора по телефона,беше адски добра сцена.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Наистина добро начало на сезона.Утре ще видим втори епизод,какво ни е подготвил.
Иначе Стефан като не се мярка толкова често ми харесва повече сериалаА Клаус започна да ме кефи,актьора де-голям е сладур.
Добро утро,епизодът вече е тук-теглетеееееее!![]()
![]()
![]()
Много добър!Хареса ми повече от първия,повече напрежение и интересни моменти имаше.'Айде гледайте го и вие и да обсъждаме.![]()
малък/голям спойлер:
my favorite scene![]()
![]()
Първоначално написано от Colouring
...амии уникален епизод както винаги
![]()
и нямам търпение за следващия
![]()
![]()
Много як епизод. Клаус много ме кефи.. В същия дух искам да продължава.
СПОЙЛ: Жалко, че не му станаха работите с вълците. Доколкото разбрах е, защото Елена е жива .. И по дяволите Клаус, защо не ги чу, като бяха в гората?..
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
НЕВЕРОЯТЕН беше епизода - просто нямам думи... чакам с нетърпение следващия епизод..
За момент ми стана жал за Клаус, когато каза на Стефан, че той е единствения му другар, но и ме беше страх да не се осъмни цза смъртта на Елена и да не тръгне след нея.
Според мен има вероятност бащата на Каролайн да е и той вампир и да остави дъщеря си жива.. незнам!![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Този сериал не с всяка серия,ами с всяка минута става все по интересен и все по интересен ..
![]()
УНИКАЛЕН нов епизод, леле това ще е най-добрият сезон![]()
![]()
!!
Да,явно Елена е причината,поради която не му се получиха нещата.Аз си мисля,че въпреки че не го показа,Клаус се осъмни и скоро ще разбере,че Елена не е мъртва.
Според мен даже го разбра вече, Стефан гледаше като гръмнат, толкова издайнически беше. Вампира и върколака няма как да са живи, ясно му е това, виж за двойника знае още от Илайджа, че вещиците намират вратички.
Клаус знае за Елена, просто веднага от изражението му се разбира.Въпрос на време е да почне да я търси.
Епизодът беше жесток, както винаги![]()
Горката Елена, пак трябва да умира![]()
Само се надявам ония мангал да не направи нещо на Керълайн![]()
NOH8
не мисля,сигурно Тайлър и майка му ще я спасятПървоначално написано от HotLife
...тоя мангал
се оказа баща и
![]()
![]()
![]()
Гей и убиец на вампири-страхотна комбинация.![]()