.
Отговор в тема
Страница 12 от 27 ПървиПърви ... 2891011121314151622 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 665
    Повече от фен Аватара на starr21
    Град
    Radcliffe country :***
    Цитирай Първоначално написано от HotLife
    Епизодът беше жесток, както винаги
    Горката Елена, пак трябва да умира
    Само се надявам ония мангал да не направи нещо на Керълайн
    Той да я убие аз ше го убия него Толкова я обичам Барби чее бой ще има Иначе Епизодите (тъй като не съм казала за 1ви) Бяха ууууникални са не знам как ще издържа ;( ама чакането си заслужава на 10000 процента
    Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!

Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lu...sl39o1_250.gif
    http://28.media.tumblr.com/tumblr_lu...sl39o2_250.gif

Голям фен Аватара на Reall
    И аз веднага си помислих, че Клаус разбра, че Елена е жива, то изражението на Стефан беше пределно ясно
    Само аз ли си мисля, че бащата на Каролайн ще я превърне в човек? Искам да кажа в книгите може, защо не и в сериала?
    Любимите ми сцени са, когато Деймън бута Елена във водата и накрая на епизода, когато са в нейната стая.

Мега фен Аватара на Colouring
    Цитирай Първоначално написано от Reall

Само аз ли си мисля, че бащата на Каролайн ще я превърне в човек? Искам да кажа в книгите може, защо не и в сериала?
    Боже опази.Ще станат пълни фантасмагории(не че вампири,върколаци,вещици,х бриди и духове са си нормални неща ),но това е прекалено.
    Според мен няма никакъв шанс за такова развитие.То в книгите много неща стават и ако ги бяха правили по тях,сериалът щеше да е голяма боза.Браво на Л.Дж.Смит,че е дала началото на толкова хубава и интересна история,обаче тая жена има много мисли в главата и много объркани свръхестествени неща вкарва.

Повече от фен
    2-ри сезон започна много по-вълнуващо, ама сигурно по-нататък ще има развитие.. простотиите с Клаус трябваше да приключат още в края на 2-ри сезон Стефан ми става все по-тъп и противен, дано да се усетят и да съберат Елена с Деймън, а и да върнат Бони и Катрин

Голям фен Аватара на mokka
    [quote="Colouring"]
    [i]
    Браво на Л.Дж.Смит,че е дала началото на толкова хубава и интересна история,обаче тая жена има много мисли в главата и много объркани свръхестествени неща вкарва.
    Хахахахха, точно, точно. Веднъж в едно интервю питат Кевин какво прави книгите на Л. Дж. толкова добри за телевизията и другата преводачка казва: Ами просто изрязваш всичката простотия и си правиш добро шоу

Този път епизода ми хареса xD Началото не беше обещаващо но..

БТВ Синема ще излъчват сериала, отговориха ми най-накрая

Да,супер много се радвам.НАЙ-НАКРАЯ!Обаче това БГ аудио ще ме убие,сигурна съм.

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    Знаеш ли кои дни ще бъде и от колко?
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Няма казан час още,дори и дата.Просто потвърдиха,че ще го дават.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Втори епизод,нещо не ми хареса,а и не разбирам целта на Клаус нещо.Цялата история със Стефан е леко банална,ясно е ,че ще се върне при Елена,интересно ми е с какво ще запълнят сезона.
    Деймън също с тази коса..
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Еее аз пък мисля точно обратното,епизода беше върха просто !!!

Повече от фен Аватара на stelkastel
    И аз се чудя с какво ще запълнят сезона. Миналият беше върховен от страна на изненадате и OMFG моментите, а този...не ми идва на акъла колко тайни още имат да се разкриват и колко интриги имат да се разплитат. В промотата даваха, че това щял да бъде сезона на Древните, нооо не знам от къде ще ги измъкнат тези древни, макар да са още в самото начало на сезона.
    PS: Като заговорих за Древните силно се надявам да съживят Илайджа в някой от следващите епизоди!

Е как откъде ще ги измъкнат.Цялото семейство на Клаус чака с кинжал в гърдите.
    Иначе в интервю казаха,че Илайджа ще се върне.Не знам кога и по какъв повод,но супер много се радвам.И мен ме кефи.

Мерси, че ми каза, Colouring ! Ауу, супер!!! Само ще се надявам да е по-скоро!

Повече от фен Аватара на Harmonyy
    ОФфф Стефан да си стои при Клаус..искам си Деймън и Еленааа (..но е ясно че ще си е със Стефан

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Harmonyy
    ОФфф Стефан да си стои при Клаус..искам си Деймън и Еленааа (..но е ясно че ще си е със Стефан
    и аааз ...и Илайжа да се върне..илии примерно Стефан да съживи Илайжа и двамата да убият Клаус (бтв той последно не е хибрит,нали защото Елена е жива) и Стефан да се освободи веднъж завинаги от Клаус и всички са щастливи.

Цитирай Първоначално написано от strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Harmonyy
    и аааз ...и Илайжа да се върне..илии примерно Стефан да съживи Илайжа и двамата да убият Клаус (бтв той последно не е хибрит,нали защото Елена е жива) и Стефан да се освободи веднъж завинаги от Клаус и всички са щастливи.

Е как да не е хибрид като се превръща във върколак, нали само за това говори. Той като развали проклятието Елена умря а сега е жива и затова не му се получават новите хибриди. Ама какво гледате не знам

Аххх, как ме дразни тази новата...Ребека!!!

Леле,уникален епизод беше!Много добър,един от любимите ми досега изобщо от сезоните.Много неща се разкриха.Не съм предполагала,че Стефан и Клаус са имали общо минало,макар и за кратко.Ще е хубаво сега вниманито на Стефан да е отвлечено малко от Елена и да се насочи към Ребека,за да има повече Делена. Каролайн я спасиха,супер.
    Наистина страхотен епизод.

Голям фен Аватара на Reall
    Велик епизод! Хареса ми повече от 1 и 2 взети заедно
    Аххх, Катеринаааа! Обожавам яяя! Най-после се завърна, има чувството, че не съм я виждала от цяла вечност Много ми хареса, когато в началото на епизода Елена се събуди до Деймън, бяха много сладки! Не харесвам Стефан, но ретроспекциите са повече от НЕВЕРОЯТНИ, миналото му с Клаус, с Ребека и т.н. Беше адски интригуващо. Най-после разбрахме и откъде идва тази огърлица на Елена /която всъщност сега трябва на Клаус/ Ребека е голям сладур, харесва ми, че е толкова емоционална и искам да видя как ще се развият отношенията й със Стефан.
    Като типична ДЕЛЕНА фенка много ме изкефи как Стефан "отряза" Елена, макар че ми стана малко гадничко за нея.
    Разплаках се на момента, когато Каролайн каза, че баща й я мрази. И по принцип бях "на нокти", когато той я измъчваше. Радвам се, че майка й я прие такава каквато е.

И още малко да добавя: от кой бяга Клаус?
    Иии Катерина беше много яка с късата коса и т.н., много различна Нина, но все така хубава.

[i]
    И още малко да добавя: от кой бяга Клаус?
    От Себастиян Роше (играеше в Свръха), появи се накрая и пита Стефан виждал ли е Клаус и Ребека. Той ще го играе ловец на вампири

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Страхотен епизод. Най-накрая се разбра, за какво му е Стефан. А Клаус ми е чудно, защо не може да се пребори с ловеца на вампири и го е страх от него. Но сигурно ще разберем по нататък. Ребека ми е страшно позната от някъде.. Някой да ме светне?
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Мега фен Аватара на Blab
    ^от H2O или като последното гадже на Емили в Pretty little liars?

началото на сезона е страшно! динамично, плътно, вълнуващо. *пу-пу, да не им е уроки!* евалА, както се казва!))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си