- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Дневниците на вампира - Тема 2
Той да я убие аз ше го убия негоПървоначално написано от HotLife
Толкова я обичам Барби чее бой ще има
Иначе Епизодите (тъй като не съм казала за 1ви) Бяха ууууникални са не знам как ще издържа ;( ама чакането си заслужава на 10000 процента
![]()
Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!
Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3
Само аз ли си мисля, че бащата на Каролайн ще я превърне в човек? Искам да кажа в книгите може, защо не и в сериала?
Любимите ми сцени са, когато Деймън бута Елена във водата и накрая на епизода, когато са в нейната стая.![]()
Боже опази.Ще станат пълни фантасмагории(не че вампири,върколаци,вещици,х бриди и духове са си нормални нещаПървоначално написано от Reall
),но това е прекалено.
Според мен няма никакъв шанс за такова развитие.То в книгите много неща стават и ако ги бяха правили по тях,сериалът щеше да е голяма боза.Браво на Л.Дж.Смит,че е дала началото на толкова хубава и интересна история,обаче тая жена има много мисли в главата и много объркани свръхестествени неща вкарва.![]()
2-ри сезон започна много по-вълнуващо, ама сигурно по-нататък ще има развитие.. простотиите с Клаус трябваше да приключат още в края на 2-ри сезонСтефан ми става все по-тъп и противен, дано да се усетят и да съберат Елена с Деймън, а и да върнат Бони и Катрин
[quote="Colouring"]Хахахахха, точно, точно. Веднъж в едно интервю питат Кевин какво прави книгите на Л. Дж. толкова добри за телевизията и другата преводачка казва: Ами просто изрязваш всичката простотия и си правиш добро шоуПървоначално написано от Reall
![]()
БТВ Синема ще излъчват сериала, отговориха ми най-накрая![]()
Да,супер много се радвам.НАЙ-НАКРАЯ!Обаче това БГ аудио ще ме убие,сигурна съм.![]()
Знаеш ли кои дни ще бъде и от колко?![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Няма казан час още,дори и дата.Просто потвърдиха,че ще го дават.
Втори епизод,нещо не ми хареса,а и не разбирам целта на Клаус нещо.Цялата история със Стефан е леко банална,ясно е ,че ще се върне при Елена,интересно ми е с какво ще запълнят сезона.![]()
Деймън също с тази коса..![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Еее аз пък мисля точно обратното,епизода беше върха просто !!!
И аз се чудя с какво ще запълнят сезона. Миналият беше върховен от страна на изненадате и OMFG моментите, а този...не ми идва на акъла колко тайни още имат да се разкриват и колко интриги имат да се разплитат. В промотата даваха, че това щял да бъде сезона на Древните, нооо не знам от къде ще ги измъкнат тези древни, макар да са още в самото начало на сезона.
PS: Като заговорих за Древните силно се надявам да съживят Илайджа в някой от следващите епизоди!![]()
Е как откъде ще ги измъкнат.Цялото семейство на Клаус чака с кинжал в гърдите.![]()
Иначе в интервю казаха,че Илайджа ще се върне.Не знам кога и по какъв повод,но супер много се радвам.И мен ме кефи.![]()
Мерси, че ми каза, Colouring ! Ауу, супер!!!Само ще се надявам да е по-скоро!
ОФфф Стефан да си стои при Клаус..искам си Деймън и Еленааа(..но е ясно че ще си е със Стефан
![]()
и ааазПървоначално написано от Harmonyy
![]()
...и Илайжа да се върне..илии примерно Стефан да съживи Илайжа и двамата да убият Клаус (бтв той последно не е хибрит,нали
защото Елена е жива) и Стефан да се освободи веднъж завинаги от Клаус и всички са щастливи.
![]()
![]()
Първоначално написано от strawberry88
Е как да не е хибрид като се превръща във върколак, нали само за това говори. Той като развали проклятието Елена умря а сега е жива и затова не му се получават новите хибриди. Ама какво гледате не знам![]()
Леле,уникален епизод беше!Много добър,един от любимите ми досега изобщо от сезоните.Много неща се разкриха.Не съм предполагала,че Стефан и Клаус са имали общо минало,макар и за кратко.Ще е хубаво сега вниманито на Стефан да е отвлечено малко от Елена и да се насочи към Ребека,за да има повече Делена.Каролайн я спасиха,супер.
Наистина страхотен епизод.
Велик епизод!Хареса ми повече от 1 и 2 взети заедно
![]()
Аххх, Катеринаааа!Обожавам яяя!
Най-после се завърна, има чувството, че не съм я виждала от цяла вечност
Много ми хареса, когато в началото на епизода Елена се събуди до Деймън, бяха много сладки!
Не харесвам Стефан, но ретроспекциите са повече от НЕВЕРОЯТНИ, миналото му с Клаус, с Ребека и т.н. Беше адски интригуващо. Най-после разбрахме и откъде идва тази огърлица на Елена /която всъщност сега трябва на Клаус/
Ребека е голям сладур, харесва ми, че е толкова емоционална и искам да видя как ще се развият отношенията й със Стефан.
Като типична ДЕЛЕНА фенка много ме изкефи как Стефан "отряза" Елена, макар че ми стана малко гадничко за нея.
Разплаках се на момента, когато Каролайн каза, че баща й я мрази. И по принцип бях "на нокти", когато той я измъчваше. Радвам се, че майка й я прие такава каквато е.
И още малко да добавя: от кой бяга Клаус?
Иии Катерина беше много яка с късата коса и т.н., много различна Нина, но все така хубава.![]()
От Себастиян Роше (играеше в Свръха), появи се накрая и пита Стефан виждал ли е Клаус и Ребека. Той ще го играе ловец на вампириПървоначално написано от Reall
Страхотен епизод. Най-накрая се разбра, за какво му е Стефан. А Клаус ми е чудно, защо не може да се пребори с ловеца на вампири и го е страх от него. Но сигурно ще разберем по нататък. Ребека ми е страшно позната от някъде.. Някой да ме светне?
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
^от H2O или като последното гадже на Емили в Pretty little liars?
началото на сезона е страшно! динамично, плътно, вълнуващо. *пу-пу, да не им е уроки!* евалА, както се казва!))