- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Дневниците на вампира - Тема 2
Лол, в този епизод доста неща се разкриха. Радвам се, че Стефан вече си има друго заниманиеНай-важното е, че Керълайн е добре. С Тайлър май ми станаха любимци
![]()
NOH8
Много готин епизодДоста неща се разкриха. Аз също не съм предполагала, че между Стефан и Клаус може да има някаква връзка от миналото. Колкото и да не харесвам Стефан и Елена като двойка, признавам си, че ми стана гадно като й се разкрещя и я отпрати да си върви... Сега ми е чудно като си спомни за Ребека какво ли ще прави по-натам...
Имаше доста забавни моменти
Много се смях на: "Ah! I'm shocked! Stefan is not a virgin?"![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Eyes on the road,grandma.Първоначално написано от GossipGirl89
![]()
Промо за следващия епизод:
http://www.youtube.com/watch?v=W5bR3PVx9NE
Добре, признавам - Стефан е много готин в ретроспекцията![]()
3 невероятни серии. Много интересен филм, с нетърпение чакам следващия епизод.![]()
Първоначално написано от HotLife
Крайно време беше, може и да дадат малко повече за дарбат на Джеръми.
В седми епизод ще видим и то доста + половината умрелиПървоначално написано от krisence
![]()
Това сигурно си го чела в IMDB. Аз лично избягвам да чета и да гледам промотата (даже), защото някак ми отива тръпката от самото гледане на самия епизод.Първоначално написано от mokka
[quote="krisence"]Не не съм го чела там, информацията там рядко е вярна. Имам страница и сайт за сериала и постоянно превеждам спойлери и интервюта. Та от новите снимки от снимачната площадка съдя.Първоначално написано от mokka
1, трети сезонПървоначално написано от bloodyF
![]()
Аааа.. епизода беше супер!!!![]()
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Супер епизод!
Чакам с нетърпение следващия!
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Искам ощее!Деймън&Елена сцената в кухнята беше много сладка, радвам се, че Елена един вид си призна, че чувства нещо към него.
![]()
Ребека много ме кефиА Катерина няма равна!
![]()
Нямам търпение за новият епизод![]()
.Ясно е, че по-силно нещо от любовта на таз земя няма..
Лол, вече са в Мистик Фолс, ще става интересно![]()
NOH8
ДааПървоначално написано от HotLife
..сестрата на Клаус не я видях ама и тя сиг е с тях
![]()
...а какво ли ''престъплние'' ще извършат Катрин и Деймън
нямам търпение
..
Не съм следила другата тема ,но все пак се записвам тукк ;д
Доста интересно стана сега нямам търпение.![]()
Не съм следила другата тема ,но все пак се записвам тукк ;д
Доста интересно стана сега нямам търпение.![]()
Само на мен ли не ми се стори инт серията.Като цяло сезона за сега не ми харесва,първи и втори баха къде къде по-добри,но да се надяваме и този да стане.
Елена много ме дрази,доста лигава..![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
^Серията като цяло не беше интересна, но края беше феноменален.![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Тц. Тамън се зарадвах, че между Деймън и Елена се заражда нещо, пък то Стефан пак се пръкна. Дано само Клаус не разбере сега, че е жива, че ще свърши сериала..![]()
![]()
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Убедена съм, че Клаус знае, че Елена е жива и затова се връщат в Мистик Фолс. Иначе и на мен ми се иска да има ДЕЛЕНА, ама няма да стане явно, защото Стефан пак развали всичко.Първоначално написано от crowberry
![]()
И аз искааам Елена и Деймъннн ;( И незнам за кво ама тоя Клаус много почна да ме кефи (нищо,че е играе гадна роля) Айде нямаме търпение за новата серияя![]()
![]()
\
/