.
Отговор в тема
Страница 14 от 27 ПървиПърви ... 410111213141516171824 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 665
    Обожаваммммммммммм го! въпреки, че всичките ми приятелки мислят, че е лигаффффф ... но е МНОГО ПО-ДОБЪР от истинска кръв...

+++++++++++++++++1

Хора кой ви е любимец от филма? И защо?!

.... на мен Деймън...ясно е защо има невероятен поглед и е секси лош хе хе хе

Елена не е за Деймън, напоследък е станал ... добър(не точно, но някакси и по-размекнат и примeрен, НE е импулсивен и много лош.) : хх
    Изобщо не му отива тази светлина, искам стария Деймън, този, който може да те подлуди за секунди, дори само с поглед.
    Елена е мноого неориентирана, тя си мисли, че спасява някого, но винаги някой спасява нея. Тя е тази, която никога не играе, защото не знае как, пък и винаги следва правилата.
    Катрин .. ролята й ми е любима, винаги е на точното място по точното време, никога не следва правилата, знае какво иска и винаги го получава. Тя е предизвикателна и знае, за какво да си използва чара. В интерес на истината Катрин и Елена са 2 противоположности, Елена винаги ИСКА, а Катрин винаги МОЖЕ(пример: Когато Деймън умираше, докато Елена му цивреше в/у гърдите, Катрин рискува, за да го спаси.)

Това до тук беше малка част от личното ми мнение за част от героите.

А сега по епизода.. Аз мисля, че след няколко епизода Клаус ще разбере, че Елена е жива, тогава ще иска да си отмъсти на Стефан.
    Надявам се м/у Деймън и Катрин да стане нещо в следващия епизод.
    Die nameless, mothafucka`

Fuck it.
    "One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Вие изобщо гледахте ли промото на пети пизод ?????

Клаус разбира за Елена !!!!
    И Стефан трябва да я ухапе... Ето го :

http://www.youtube.com/watch?v=M8vX6NbqBlI

От "промотата" се разбират много неща за следващите епизоди... Enjoy ;*

btw и аз нямам търпение за епизода
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Още един деееен
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Голям фен Аватара на Reall
    СПОЙЛЕР!
    Аз четох, че Клаус ще му въздейства, което означава, че може да го накара да я ухапе или нещо подобно, а някой ОТНОВО да я спаси /Деймън, Бони, Аларик (?), Каролайн (макар, че тя най-вероятно ще е заета с Ребека)/.

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Днешният епизод!
    Гледах го без субтитри и сякаш някои неща ми останаха в мъгла, а пък не мога да дочакам субтитрите. Как така изведнъж както Стефан се съпротивляваше започна да гледа лошо и да смуче Елена? И защо тя не умря? / не че ми се иска/ Трябва само да я точат от време на време, така ли? И...Тайлър - сега хибрид ли е?

АААА следващата серия ще бъде велика,предусещам го!!!

Тайлър е хибрид...блазе й на Кералайн.... много са сладки и двамата.
    На Стефан не му отива да е лош, а Деймън изведнъж стана добър...ужаст... Искам си стария Деймън!!!

Ще дават Дневниците на Вампира по btv cinema. Яко

На мен нещо не ми ясно относно тва с двойниците. Елена и Катрин са двойници на няква Оригинална, ама знае ли се коя е била и ква и е връзката с Клаус и семейството му. Нали тоя Илайджа беше казал, че Елена му напомняла на някой? Ако някой е запознат да обясни

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    Тайлър вече е хибрид
    Колкото по-силен,толкова по-добре. Надявам се само да няма проблеми. Как се уплаших, че тая пача Ребека ще направи нещо на Керълайн

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Ролите на Стефан и Деймън нещо се смениха. Става интересно..
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Този епизод .... най-добрият за всичките сезони! Преминах през палитрата от емоции докато го гледах. Така се уплаших, че Тайлър ще умре и веднага започнаха да ми се редят сцени на Мат и Каролайн отново, което не ме устройва. Да не говорим, че си помислих, че Клаус ще вземе Елена със себе си/Ребека ще я нарани/Деймън ще бъде жестоко наранен от Клаус/Стефан ще се върне при Елена . Само аз ли съм доволна, че Клаус му въздейства да не чувства?
    Много се зарадвах на сцената между Елена и Деймън /сцените, ако трябва да съм точна/. Моментът, когато я спаси в болницата и нямаше как да не ми мине през ума репликата му към Стефан: "At the end of the day, I'll be the one to keep her alive." Да не забравяме и обещанието му, че няма да я изостави и тя как го попита къде е бил..... Стефан, разбира се, развали момента... И още нещо: когато Деймън каза на Катерина, че не би направил същото за нея /да иде при Клаус и да я спаси, както го направи за Елена/.
    Радвам се, че Мат ще вижда Вики, стана ми гадно при мисълта, че ще умре.

Повече от фен Аватара на mixii017
    Град
    Widin
    Ето и промото на епизод 6

http://vbox7.com/play:a08e2e0454
    Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…

Тайлър и Карълайн са голями сладурчета.. < 33

Иначе много плаках на епизода.. за СТЕФАН разбира се !!!! Много ми стана гадно за него..ама много,много.. Винаги съм си харесвала Елена и Стефан като двойка ,а не Елена&Деймън,а като гледам накъде вървят нещатааа ;хх ;@@@ .. НЕ ИСКАМ... ИСКАМ СИ СТЕФАН И ЕЛЕНА ОТНОВО ЗАЕДНО < 33 БЯХА НАЙ-СЛАДКИТЕ същества !!!!!!!!!! :***** :ХХХХХХ Много ми липсват като двойка ;(( < 33
    П.п. Въпреки всичко Стефан ме кефи много като лош..
    ♥♥Stefan&Elena♥♥ STELENA IS CLEARLY THE BEST. ♥

http://vbox7.com/play:ce17a4f959 ето го промото със субтитри за тези, които не разбират някои неща

Мега фен Аватара на Colouring
    Наистина хубав епизод,макар че първите няколко минути ми бяха скучнички.
    Накрая много добре,Делена моментите бяха супер.Стефан нека си остане лош-хем Елена ще е до Деймън през повечето време,хем и Стефан няма да ми е толкова еднообразен.Харесвам го лош,като добър не го понасям много.
    Интересно какво ще се случва с Тайлър нататък.Не очаквах такова действие на нещата.

Супер фен Аватара на wiiwa
    Не съм следяла темата, но се записвам .. а колкото до Елена и Стефан, на мен повече Елена ми харесва с Деймън, но не знам защо в 3тия сезон ми се струва по не хубав от колкото в 1ви и 2ри

Повече от фен Аватара на Harmonyy
    Йес бе супер интересно е!Мн се радвам,усещам че ще стане с Деймън и Еленааа!! йес йес йес супер яко е

Град
    Rousse.
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa
    Не съм следяла темата, но се записвам .. а колкото до Елена и Стефан, на мен повече Елена ми харесва с Деймън, но не знам защо в 3тия сезон ми се струва по не хубав от колкото в 1ви и 2ри
    Запис.

Да, предишният, а дори и по - предишният Деймън ми харесваше много повече. Всъщност след вторият сезон, изгубих почти всякакъв интерес към него. И, да, макар и да не ми харесват особенно много като двойка смятам, че Деймън трябва да е с Елена, за да може Стефан да е свободен за Катрин. : дд Пък и вече разбрахме, че всъщност истинският злодей, още в миналото им е бил Стефан, а не Деймън. Деймън просто си е изградил този образ в продължение на години, за да отмъсти по някакъв начин на брат си.

Новият епизод беше малко объркващ, но интересен. Много от героите започват да си изграждат някаква нова същност. Сега ми е интересно кой е и какъв е този Майкъл, който е вампир, убиващ вампири.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Епизода беше супер!
    На мен лично Стефан като лош ми харесва повече, отколкото като добър. Инак ми беше като някакво безхарактерно мекотело, което вечно се старае да угоди на всички и все е неразбран... Така ме кефи повече. Деймън пък като добър ме кефи адски много Харесва ми, че показват и двете страни на героите Харесва ми и това, че Елена се настрои някак против Стефан и следващият епизод се очертава доста як.
    Интересно какво ли ще се случи с Тайлър. Иначе с Карълайн са много сладки Това, което Деймън каза на Катрин беше гадно - че не би направил същото за нея. Сега ще видим този Майкъл като се събуди какво ще стане
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на strawberry88
    еми тоя Майкъл може ли да убива хибрити ??Защото казаха че вампири убивал..искам да убие Клаус ..ами ако почне да избива всички вампири ..не трябваше да го събуждат.

http://www.btv.bg/cinema/videos/vide...a_vampira.html - трейлъра на дневниците на btv Cinema

Абе тоя Майкъл е прочут ловец на вампири,но кой и как може да убива ще разберем по-нататък.

Иначе супер,че пуснаха трейлър.Гласът на озчучаващата Елена ме дразни,но трябва да се радваме,че поне го пуснаха.Нормално е,след като сме свикнали 3 сезона да ги слушаме с истинските им гласове.

Явно на мен ми се пада да започна първа за новия епизод НЕВЕРОЯТЕН!
    Ахх, горката Катеринаа !!!!!!!! Не искам и не давам да умира! Дано Майкъл не я е убил. Беше ми доста плашещо, когато й каза, че той не пие човешка кръв и започна да пие от нея.... Не може по такъв начин да я убият... или изобщо да я убият... Сега явно Майкъл ще подгони Клаус.
    Радвам се, че Тайлър и Каролайн се сдобриха, но някак това беше просто привидно....
    Вики се върна...
    Мейсън също... Иска да убие Деймън? Отмъщение? Извинение? или пък просто ще му помогне?
    И най-хубавата част: ДЕЛЕНА! Тооооолкова са сладки двамата....кога Елена ще се осъзнае????????? Не разбира ли, че Деймън би направил всичко за нея??? Дори и това да означава да я отдалечи от себе си??
    Vampire Barbie & Barbie Klaus

ТРЕЙЛЪР НА СЛЕДВАЩИЯ ЕПИЗОД С ПРЕВОД: http://www.vbox7.com/play:24e622d578

Не знам дали плануват да убият Катрин скоро време,но определено не го сториха в този епизод.Не може да си отиде току така,Майкъл просто пи от нея.Поне аз така мисля.
    Сцените с Деймън и Елена са ми любими.То това изобщо не трябва да се споменава.Особено онази,при която Елена тренираше и после Деймън я притисна до себе си.Любимата ми тяхна сцена!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си